Κέρκυρα: Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο γιατρός που παρέλυσε μετά το εμβόλιο

Κοινοποίηση:
εμβολιασμος

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας ο γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος με αδυναμία στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες. Από χτες έχει υποβληθεί σε αρκετές εξετάσεις οι οποίες έως τώρα είναι καθαρές ενώ σήμερα κατάφερε να κουνήσει λίγο τα δάχτυλα των ποδιών του και να τα λυγίζει ελάχιστα ωστόσο ακόμα δεν μπορεί να σηκωθεί.

Ο κ. Σκιαδόπουλος σε αποκλειστικές δηλώσεις σήμερα το πρωί στο Corfutvnews αναφέρθηκε στο χρονικό της περιπέτειας που έζησε με την υγεία του.

Τόνισε ότι την Δευτέρα το πρωί στις 8:45 έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου της Phizer. Έμεινε στον χώρο έως της 9.30 και έφυγε συνεχίζοντας κανονικά τις δουλειές. Το βράδυ όπως είπε αισθάνθηκε μια κακουχία σαν μια βαριά γρίπη. Το πρωί της Τρίτης 07:05 ξύπνησε να πάει στην δουλεία αλλά η μέση του και τα πόδια του ήταν παράλυτα. Αμέσως πήρε τον ΕΟΔΥ όπου τον προέτρεψε να πάει στο Νοσοκομείο. Κάλεσε το 166 ήρθε το ασθενοφόρο και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Ως τώρα οι εξετάσεις είναι καθαρές και σήμερα το μεσημέρι με ασθενοφόρο θα οδηγηθεί σε ιδιωτικό εργαστήριο για να κάνει μια ακόμα εξέταση.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι πόνοι ήταν έντονοι στην μέση και τα πόδια έως χτες ενώ σήμερα κούνησε  λίγο τα δάχτυλα και λύγησε ελαφρώς τα πόδια του χωρίς όμως ακόμα να μπορεί να σηκωθεί.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του πριν το εμβόλιο ο κ. Σκιαδόπουλος είπε ότι δεν είχε και ιδιαίτερο. Ούτε κάποιο για υποκείμενο νόσημα μόνο ένα πρόβλημα με το αναπνευστικό οποίο δεν συνδέεται.

Κλείνοντας πάντως προέτρεψε τον κόσμο να εμβολιαστεί υποστηρίζοντας ότι είναι η μοναδική λύση έτσι ώστε να έχουμε ανοσία και να βγούμε καθαροί από αυτή την περιπέτεια της πανδημίας.

Τέλος με αφορμή τις συκοφαντίες (σ.σ. τις δηλώσεις του κ. Βασιλακόπουλου ότι “ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση) υποστήριξε ότι απευθύνονται στην δικαιοσύνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ειπαμε αυτη η γονιδιακη θεραπεια εχει ασυλια και ογιατρος προτρεπει ο κοσμος να κανει το ιδιο πουωεκανε αυτος ημαρτον η τρελλα βασιλευει ελεος

  2. Εκανε το εμβολιο…πηρε και την ευθυνη…και ειναι και γιατρος…
    Να μην τοκανες…μεγαλε…Τωρα τι τα ζητας τα ρεστα…? Δεν ταξερες..?
    Εισαι δημοσιος υπαλληλος υπαλληλος…και σεκβιαζουν…?
    Βγες να τους καταγγελεις…ή…τραβα στα κομματοσκυλα…να σε κανουν καλα…

  3. Θυμαστε το φαρμακο…το mesulid….? Κυκλοφορουσε χρονια…
    Και τελικα…ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ…επειδη…προκαλεσε…ΤΡΕΙΣ (3)…θανατους…σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…
    Εδω τωρα…τι συζηταμε…? Πειραματικο εμβολιο…m-rna…στο γενικο πληθυσμο….?
    Ολα αυτα τα λαμογια….θαπρεπε να ταχουν ΧΩΣΕΙ…ΟΛΑΑΑΑΑ…ΜΕΣΑΑΑΑΑΑ….
    Φορτωστε τους…στις μηνυσεις και στις αγωγες….

  4. Εσυ συνονοματε – μιας και υπογραφεις ως ελενιτσα- φαινεται οτι δεν τρως σανο και ενημερωνεσαι απο εγκυρες πηγες! Ευγε! Και καλο εμβολιασμο!

  5. Θα μας στερούν δικαιώματα αν δεν έχουμε κάνει το εμβόλιο ή όχι; Θα μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα; Ποιος έχει παρενέργειες από το εμβόλιο δε μας ενδιαφέρει. Καλά να πάθει τα ήθελε ο κ..λος του.

  6. Ο απλός λαός….μετά από τόση πλύση εγκεφάλου μπορεί να δικαιολογηθεί στα μάτια μου και στα μάτια όσων ακόμη δεν απωλεσαμε την λογική…Ο γιατρός όμως και ο κάθε γιατρός ενώ ξέρουν ακόμη και πως λειτουργούν οι φαρμακευτικές.. αυτοί δεν δικαιολογούνται!!!! Λυπάμαι ειλικρινά ως άνθρωπος για αυτό που συνέβη στον Γιατρό.
    Όμως ίσως….. ίσως έτσι ξυπνήσει ο κόσμος…
    Aν αρχίζουν και φωνάζουν οι παθόντες….που αν είναι και γιατροί είναι ακόμη καλύτερα, διότι ο μέσος μαλακας θέλει ειδικό να του πει για να καταλάβει έστω και απλά αυτονόητα πράγματα…

  7. Πια δικαιοσύνη να παει???? Απατεώνας ..ψεύτης είναι και θα περάσει ΕΔΕ…Ψέμματα ολα οσα ειπε. Και δεν υπάρχει παράλυση …

    1. απο το Chicago και πιο συγκεκριμενα απο την συνοικια του South East Μενιδι.

  8. Ποιά δικαιοσύνη ρέ;; Αφού πρίν τό κάνουν υπογράφουν ότι φέρουν οι ίδιοι τήν ευθύνη.

    1. Ένα τέτοιο χαρτί σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος θα ήταν άκυρο και παράνομο.

  9. ειδησεις ειπαν και αλλα αλλα φαινεται δεν τα ακουσες…
    οτι ειχε αποπεμφθει πριν μερες επειδη εκανε το .. παλιοεμβολιο κατα προτεραιοτητα στους κολλητους και υπηρχε εδε εις βαρος του…
    επισης σημερα ειδα θαυμα αρχισε να κουνα τα δακτυλακια…
    επισης νευρολογος νομιζεις δεν μπορει να δει αν λεει αληθεια η ψεματα
    Μια χαρα οι εξετασεις..
    Τελος δεν σε παραξενεψε τοσα εκ εμβολια παγκοσμιως ολα τα χαλασμενα στην κερκυρα ετυχαν
    Ν κοψεις το σανο που τρως βλαπτει

    1. Ποιος σου’πε ότι μόνο στη Κέρκυρα υπάρχουν προβλήματα; Η fake πραγματικότητα των ΜΜΕ;

      1. μονοι τους αυτοδηλητιριαζονται ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ να μην ΤΡΩΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ τα μεσα ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ..ΑΛΗΘΕΙΑ που ειναι ο MR TSIODRA??ΜΗΠΩς αρρωστησε απο το ΕΜΒΟΛΙΟ??ΘΑ ΜΑΣ
        ΠΕΙΤΕ ποσα τσεπωσε Ο MR TSIODRA για να μας πεισει να κανουμε τα ΕΜΒΟΛΙΑ??ΚΟΡΟΙΔΑ οχι ΕΛΛΗΝΕΣ
        ΑΛΛΑ γραικυλοι που σας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.

  10. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜ@ΣΟΥ”!!! ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

  11. Απ’οσο ακουσα στις ειδησεις προσπαθουν να τον βγαλουν μισοτρελο και κατα φαντασιαν ασθενη. Και γενικα οποιος αλλος νιωσει εστω και μια αδιαθεσια μετα το εμβολιο, ιδεα του θα ειναι.

Comments are closed.