Κέρασε όλο το μαγαζί στον Ρέμο ο Μελισσανίδης μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού!

Κοινοποίηση:
Δημήτρης Μελισσανίδης

Το αφεντικό… τρελάθηκε! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης γιόρτασε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού (1-2) στο νυχτερινό κέντρο Nox, όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα. Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης», μάλιστα, αποφάσισε να πληρώσει για όλα τα τραπέζια του μαγαζιού, πλην των πρώτων στα οποία-ως συνήθως-κάθονται οι πιο πλούσιοι πελάτες.

Την ανακοίνωση, που προκάλεσε ντελίριο στους θαμώνες, έκανε ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος από μικροφώνου. «Νομίζετε ότι τα πρώτα τραπέζια είναι οι τυχεροί. Τα πρώτα τραπέζια είναι άτυχοι. Ναι, είστε άτυχοι, τι να κάνουμε παιδιά. Όλο το μαγαζί απόψε είναι κερασμένο από τον κύριο Μελισσανίδη. Από τον ένα και μοναδικό, κύριο Μελισσανίδη. Γιατί δεν είναι καλά ο πρόεδρος, έχει τρελαθεί. Όλο το μαγαζί είναι κερασμένο από τον κ. Μελισσανίδη, λοιπόν. Δώστε ένα δυνατό χειροκρότημα. Δεν είναι καλά ο πρόεδρος απόψε», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. να δειτε τι θα κανω οταν ξαναπαρω το πρωταθλημα…

  2. άντε θύμα ,άντε ψώνιο, σαν ξυπνήσεις μονομιάς, θα έλθει τούμπα ο ντουνιάς.

  3. Καλά κρασιά γι αυτό θα σας μαμανε όλοι αυτή που στηρίζεται φεεεεεεεεελλλλλλ ,εγώ δωξα το θεό και δουλειά εχω και οικογένεια έχω ,α συγνώμη να μην το ξεχάσω και δεν μου λύπη τίποτα, κάτι σαν και σένα που μόλις τελειώσει το γλύψιμο σε αυτούς τι μέλει γίνεστε???? Μπεεεεεεεεε

  4. Σιγά μην τα έβαλε απ την τσέπη του?Δικά μας λεφτά είναι δηλαδή αυτά πού βγάζει από τα λαθραία καύσιμα πού τα νομιμοποίουνε και τα πουλάνε σε εμάς νόμιμα και σε διπλή τιμή ???

    1. ΡΕ ΤΖΙΟΒΑΝΑΚΟ, ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΑΡΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ… ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ. ΚΛΑΨΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ.

Comments are closed.