Κάτω από τη “μύτη” του Συμβουλίου της Επικρατείας η νέα “πιάτσα” ναρκωτικών – Τα αλισβερίσια πάνε και έρχονται…

Κοινοποίηση:
STENARKOTIKA

Καταγγελία και στο συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Αποστολόπουλος, για τα όσα συμβαίνουν στην Στοά του Αρσακεόυ.

“Μέσα στη Στοά του Αρσακείου πάνω από την οποία βρίσκεται το ΣτΕ αλλά και στην όμορη πλατεία Δικαιοσύνης στην Πανεπιστημίου, η Αθήνα «φιλοξενεί» πλέον τη νέα πιάτσα ναρκωτικών.

Είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά σε χώρο μάλιστα που συνδέεται με το ανώτατο δικαστήριο της χώρας;

Κατόπιν αυτού, τι ελπίδες να έχουν οι προδομένοι κάτοικοι του Αγίου Παύλου, της πλατείας Βάθης, του Αγίου Παντελεήμονα, των Πατησίων, της πλατείας Αμερικής, των Σεπολίων, του Κολωνού των Εξαρχείων και των άλλων ξεχασμένων περιοχών της πόλης;”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣτΕ…ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ…ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ

  2. Πώς βρώμησε η Ελλάδα έτσι. Να τους κόψουν την μύτη να τους αναγνωρίζουμε. Μπήκαν παράνομα στην χώρα και χωρίς έλεγχο με κιλά ηρωίνης στα ρούχα τους. Τα παιδιά μας κινδυνεύουν. Σε προσφέρουν ναρκωτικά χωρίς φόβο. Η καταστροφή μας άρχισε από τα Βαλκάνια και τόρα από όλη την Αφρική/Ασία. Η Έλληνες έγιναν πρόβατα.

  3. Ρε παιδιά, μην τα παρεξηγείτε όλα, σας παρακαλώ, αφού στο κτήριο του ΣΤΕ, βρίσκονται οι καλύτεροι πελάτες των επενδυτών. Για όλα τα είδη ρουφηγματος. Πρόσφατη είναι η υπόθεση του κολλητού της Κυρά-Κατίνας με την κόκα και τα ανήλικα πάκια και γυφτοπουλα.

  4. Σιγά μην τους,αφήνανε να πάνε στην Εκάλη που μένουν οι πολιτικοί και οι καναλάρχες που τους υποστηρίζουν αλλά δεν τους θέλουν εκεί δίπλα τους.

  5. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣ ΚΟΛΛΗΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΡΑΣ ΠΤΔ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ

Comments are closed.