Κάτι τρέχει στην Τουρκία! Δεύτερο αεροπλάνο παρουσίασε πρόβλημα, σώοι οι επιβάτες

Κοινοποίηση:
20190911-PID1531-Pegasus-Airlines-A32neo-delivery-MSN8936

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από το δυστύχημα που συνέβη με την τουρκική Pegasus Airlines, όταν αεροσκάφος της είχε κοπεί στα τρία και τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Τώρα, ένα Airbus Α320 που ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στη Γερμανία, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, όταν ένας από τους τροχούς του έπιασε φωτιά, λόγω της δύσκολης προσεδάφισης στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ.

Και οι 163 επιβάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος, χρησιμοποιώντας τις τσουλήθρες έκτακτης ανάγκης. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, σύμφωνα με τη Deutsche Welle.

Η φωτιά έσβησε από μόνη της, προτού οι πυροσβέστες φτάσουν στο σημείο. Ο τροχός που ανεφλέγη έγινε αντιληπτός από το προσωπικό εδάφους, που άμεσα ειδοποίησαν το πλήρωμα του αεροπλάνου, σύμφωνα με τα ΜΜΕ.

https://twitter.com/politicturk/status/1228707948752515073

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΑΝ. Ο ΑΛΛΟΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΕΝΑΝ ΤΡΟΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ATR ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΑΝΕΜΟ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΙ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΝΟ.

Comments are closed.