Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στην Αυστραλία – 18% επάνω η θνησιμότητα

Κοινοποίηση:
police-australia-_120196694_069645269-800x445

Κάτι περίεργο συμβαίνει στην Αυστραλία που πρέπει να εξηγηθεί, είπε ο Ed Dowd, πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου στη BlackRock, στον Del Bigtree του The Highwire. «Μια 18% υπερβολική θνησιμότητα είναι καταστροφή». Επισήμανε ότι τα ΜΜΕ τηρούν απόλυτη σιωπή.

Το 2020 υπήρχε υποθνησιμότητα στην Αυστραλία, το 2021 η υπερβολική θνησιμότητα ανέβηκε στο 5% και το 2022 η υπερβολική θνησιμότητα έφτασε το 18%.

«Έχουμε τα λεγόμενα θαυματουργά εμβόλια και ο ιός είναι λιγότερο μολυσματικός, σωστά;» είπε ο Ντάουντ. «Το Omikron είναι κάτι περισσότερο από ένα κρυολόγημα με κάποιες επιπλοκές. Αν όμως είσαι εμβολιασμένος, δυστυχώς υπάρχουν πολλές επιπλοκές. Υπάρχουν όλα τα είδη προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με τον εμβολιασμό. Οπότε αυτό που συμβαίνει στην Αυστραλία είναι πολύ περίεργο. Δεν έχω ακούσει ακόμη από τις αυστραλιανές υγειονομικές αρχές για την υπερβολική θνησιμότητα για το 18%. Και αφορά όλες τις ηλικιακές ομάδες».

Οι ηλικιωμένοι πλήττονται ιδιαίτερα. Στην ηλικιακή ομάδα 75 έως 84 ετών, η υπερβολική θνησιμότητα είναι 23,5 τοις εκατό και 21,3 τοις εκατό μεταξύ των άνω των 85 ετών.

Και συνεχίζει να ανεβαίνει

Τα μέσα ενημέρωσης και οι υγειονομικές αρχές σιωπούν γι’ αυτό, αλλά η υπερβολική θνησιμότητα με 18% είναι καταστροφή, τόνισε ο Ντάουντ. Ανέφερε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος Σκοτ Ντέιβισον της αμερικανικής ασφαλιστικής εταιρείας OneAmerica είπε ότι μια καταστροφή που συμβαίνει μία φορά κάθε 200 χρόνια θα οδηγούσε σε αύξηση περίπου 10%.

Η τάση ότι θα συνεχιστεί η υπερβολική θνησιμότητα θα συνεχίσει να αυξάνεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Από τα μπόλια. Η Αυστραλία δεν ήταν φανατική των εμβολίων;

  2. Καντε εμβολια μαλάκες .Ο Αγιος Πετρος σας περιμενει.

Comments are closed.