Κάτια Δανδουλάκη: «Από μία διαφήμιση είχα πάρει σπίτι στη θάλασσα»

Κοινοποίηση:
dandoulaki

Η Kάτια Δανδουλάκη προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τα χρήματα που έβγαλε από μια διαφήμιση.

«Είμαι μια χαρά, ευχαριστημένη που δουλεύω πάρα πολύ και δεν παραπονιέμαι καθόλου για την κούραση. Είμαι ευγνώμων», σημείωσε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Έχω μια βουλιμία για τη δουλειά. Με κρατάει πολύ ζωντανή. Αν δεν δουλέψω δεν είμαι καλά, δεν περνάω καλά», συνέχισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Από ένα άνοιγμα οπισθίων έγινα πρόεδρος του Σύριζα…

  2. Κ.Μαρμω στην εφορεια πληρωσες και ποσα?Ετσι, και δεν υπηρχε η ιδιωτικη τηλεοραση,ολες σας θα ησασταν στα αζητητα!..Επειδη εχουν εξαφανισθει απο το προσκηνιο, απολανε κατι μπουρδες ,για να τους προσεξουν.

  3. ωραια και επειδη πηρες σπιτι στην θαλασσα τι μας το λες? οτι και καλα εισαι κατι το ιδιαιτερο…ρε ουστ!

  4. Ε,καλά τώρα….Αριστερή στην νοοτροπία,δεξία στην τσέπη.Όλοι οι αριστεροί για το χρήμα και την μάσα.Καριέρα όμως έκανες επί 21ης Απριλίου και εσύ…Άντε από εδώ

  5. εγω θυμαμαι πριν χρονια οταν ημουνα φοιτητης και δουλευα στο ζαχαροπλαστειο FLOKA επι Κηφισιας οταν ερχοσουν δεν πηγαινε κανενα απο τα παιδια να σου βαλει παστες. Ησουνα πολυ ομορφη και εγω ετρεξα να σε εξυπηρετησω. μετα κατάλαβα γιατι δεν πηγαιναν. δεν εδινες δεκαρα τσακιστη τυχερα και σε ειχαν στην μαυρη λιστα. 99% των πελατων αφηναν παντοτε κατι για τυχερα

Comments are closed.