Κάποιο «ζώο» έριξε αυτό το μωρό στον κάδο με τον ομφάλιο λώρο ακόμα ενωμένο – Ευτυχώς μόλις πιο πάνω από εκεί ήταν ένας ήρωας…

Κοινοποίηση:
mwro_skulos

Με τον ομφάλιο λώρο ακόμα ενωμένο, κάποιο «ζώο» έριξε αυτό το μωρό στον κάδο. Ευτυχώς μόλις πιο πάνω από εκεί ήταν ένας ήρωας, δεν είναι άνθρωπος, αλλά ένα αδέσποτο σκυλί που δεν δίστασε να σώσει το μωρό που έκλαιγε, δε δίστασε να το αρπάξει με το στόμα του, για να το πάει στο πρώτο σπίτι που συνάντησε στο δρόμο του, έτσι έσωσε μια αθώα ζωή!

Η γυναίκα που άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα είπε ότι η πρώτη αντίδραση βλέποντας ένα μωρό στο στόμα του αδέσποτου αμέσως ανησύχησε, αλλά στη συνέχεια ο σκύλος ακουμπώντας το απαλά στο πάτωμα το έσπρωξε απαλά.

Η γυναίκα πήρε το μικρό από το έδαφος και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Ενώ φρόντιζε το μωρό ζήτησε από τα παιδιά να δώσουν κάτι να φάει και να πιει ο ηρωικός σκύλος που είχε κάνει αυτή την αξιέπαινη χειρονομία. Ευτυχώς, το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Ο σκύλος αυτός είναι σαν ένας άγγελος που χτύπησε την πόρτα μου», λέει η γυναίκα. Παράλληλα δείτε και άλλη μια ιστορία όπου ηρωικός σκύλος θυσιάζει τη ζωή του για να σώζει 10χρονο παιδί από πεινασμένο λύκο.

Σκύλος έπαιζε με μία μπαταρία και έβαλε φωτιά στο σπίτι του – Το βίντεο θα σας αφήσει άφωνους

Σκύλος: Τα σκυλιά γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά παιχνιδιάρικα και ότι βρίσκουν μπροστά τους θέλουν να το έχουν και να παίζουν μαζί του αλλά αυτό κάποιες φορές οδηγεί σε άσχημα περιστατικά. Επίσης ένας σκύλος κάνει τα πάντα για να σώσει ένα 10χρονο παιδί από ένα πεινασμένο λύκο.

Συγκεκριμένα τα σκυλιά όπως όλοι καταλαβαίνουμε και γνωρίζουμε όταν μένουν μόνα τους δεν μπορούν να συγκρατηθούν και θέλουν να ασχολούνται πάντα με κάτι για να περνά η ώρα τους, όμως ένας σκύλος έβαλε φωτιά στο σπίτι του όταν έπαιζε με μία μπαταρία.

Σκύλος: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα στο Σεντ Λούις, στο Μιζούρι των ΗΠΑ, ένα pit bull μάσησε μια μπαταρία, η οποία, όταν την τρύπησε με τα δόντια του, άρχισε να φλέγεται στο χαλί του πατώματος. Οι δύο σκύλοι φοβήθηκαν αρκετά, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν και η φωτιά δεν εξαπλώθηκε.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και των σκύλων ανέφερε ότι το πίτμπουλ του δάγκωσε ένα παιχνίδι με αποτέλεσμα τα δόντια του να φτάσουν στην μπαταρία και να δημιουργήσουν αυτή την μικρή έκρηξη. Ακόμη ανέφερε ότι δεν έγινε κάτι χειρότερο από το περιστατικό μόνο ότι η φωτιά άφησε ένα μεγάλο μαύρο σημάδι στο χαλί.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. O απόλυτος δαιμονισμός ! Έχει σκίσει τα πτυχία του ο Σατανάς και άφησε τους δήθεν ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά του. Μόνο άμα είσαι σατανάς μπορείς να βλάψεις ένα αθώο πλάσμα, ένα αγγελούδι όπως είναι τα μωρά.
    Τώρα βέβαια έχουν βρει και τη δικαιολογία ότι φοβήθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω, ενώ μπορούν άνετα όποιοι τους συμβαίνει κάτι τέτοιο από λάθος ή απροσεξία να πάνε το δυστυχισμένο αυτό πλάσμα σε κάποια από τις πολλές οργανώσεις που υπάρχουν και μπορούν να το φροντίσουν όπως είναι η “αγκαλιά” της κας Βαρβάρας Μεταλληνού.
    Αλλά όχι, προτιμούν να το πετάξουν στα σκουπίδια. Με αυτή την πράξη ο σκύλος μας έδειξε ποια είναι τα πραγματικά κτήνη στην εποχή μας, τα δίποδα μάλλον και όχι τα τετράποδα. Δυστυχώς.

  2. Οι άνθρωποι σήμερα, ιδιαίτερα οι νέοι μεταφράζουν την σαρκική εξάρτηση σε αγάπη, αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από εθισμός στα των δήθεν αναγκών της σάρκας, αλλά αυτά δεν πρόκειται να τα ακούσετε από κανέναν και ιδιαίτερα από άτομα με….πτυχία που πιστεύουν πως γνωρίζουν τα πάντα για την ανθρώπινη συμπεριφορά. Κάνουν το κέφι τους και ύστερα πετάνε στον κάδο, το μωρό, αποδεικνύοντας πως εκτός από άκαρδοι και ανώριμοι είναι επίσης και άψυχοι. Αλλά αυτή είναι η εποχή μας, είτε το δέχονται κάποιοι, είτε όχι.

Comments are closed.