Κάποιος να τους μαζέψει! Η… ινφλουένσερ και πανελίστρια Κάλλια, ζει σε κόσμο μετρίων! Γελάει ο κόσμος με την απίθανη ατάκα της συνεργάτιδας του Λιάγκα…

Κοινοποίηση:
1

Ο Γιώργος Λιάγκας θα αφήσει σίγουρα ιστορία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν από τις χυδαιότητες και τις κοτσάνες που έχει εκτοξεύσει τόσο ο ίδιος όσο και οι πανελίστες του!
Σήμερα, λοιπόν, είχαμε άλλο ένα περιστατικό αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια την ινφλουένσερ (είχαμε και στο χωριό μας) Κάλλια Ελευθερίου, η οποία προσπαθώντας να μας αναλύσει την υστερία της μετριότητας για την οποία μίλησε στην εκπομπή ο ηθοποιός Τάσος Κωστής, αφού πήγε να αρπαχτεί με την Γκαγκάκη, σήκωσε τη μύτη και μοίρασε απλόχερα τη σοφία της! «Παιδιά, οι περισσότεροι γύρω μας είναι μέτριοι! Πρέπει να μάθουμε να το αντιμετωπίζουμε αυτό!».

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ…ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ “ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ” ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ.

  2. Έχω παρατηρήσει άθελληνοκα σχόλια και ειρωνικά για το Χριστο. (Περί Συσσοβίτη που έπαιξε ροκο του Χριστού). Γενικά έχει κακή νοοτροπία, σχεδόν την έχουν πετάξει από την εκπομπή. Με τέτοιες ατάκες παράξενη ακόμα… Μέτριοι είναι αυτοί που δε βλέπουν και δε βλέπονται..και νομίζουν ότι είναι μοντέλα. Smile

  3. μα τον θεον ρα Καλλια ρουφα την γλωσσα σου. εμετρησες καμια φορα το δικο σου IQ? Oλοι οι αλλοι ειναι μετριοτητες και εσυ η εξυπνη?

Comments are closed.