ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ! ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΩΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ -“ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΩΣ ΜΕΣΑ ΜΑΪΟΥ”

Κοινοποίηση:
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Κατά την ομιλία του σε διαδικτυακό σεμινάριο στο πλαίσιο της «Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών Plus» της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Η ελληνική οικονομία μετά την πανδημία – Ταμείο Ανάκαμψης, ΕΣΠΑ, Μεταρρυθμίσεις», ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι πλησιάζει η επιστροφή στην κανονικότητα, ύστερα από ένα χρόνο που η ζωή όλων άλλαξε, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«H υγειονομική κρίση με το έναν ή τον άλλο τρόπο φτάνει στο τέλος της. Οι εμβολιασμοί έχουν αυξηθεί σημαντικά και θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο τους επόμενους δύο μήνες. Θα βοηθήσει ο καιρός, θα βοηθήσουν τα self-test και είναι δεδομένο ότι εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος -το οποίο, πιστεύω, ότι θα είμαστε σε θέση να το προσδιορίσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια τις επόμενες ημέρες- θα αρχίσουμε να επιστρέφουμε σε ρυθμούς κανονικότητας και η οικονομική δραστηριότητα θα αρχίσει και πάλι να παίρνει μπρος. Mε προφανώς, ημερομηνία ορόσημο τα μέσα Μαΐου, όπου σκοπεύουμε να ανοίξουμε τον τουρισμό μας -ο οποίος είναι τόσο σημαντικός για την ελληνική οικονομία- σε επισκέπτες από το εξωτερικό υπό την προϋπόθεση ότι αυτοί θα είναι είτε εμβολιασμένοι, είτε θα έχουν περάσει την ασθένεια, είτε θα έχουν έρθει με ένα αρνητικό test», είπε χαρακτηριστικά.

Ταμείο Ανάκαμψης και ΕΣΠΑ
Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο σχέδιο του Ταμείου Ανάκαμψης, τονίζοντας πως έχει και εθνικό, αλλά και περιφερειακό πρόσημο.
«Από την μια το Ταμείο Ανάκαμψης και από την άλλη το ΕΣΠΑ αφορούν όλους τους Έλληνες πολίτες. Δεν μιλάμε, εδώ για έναν κουβά με κεφάλαια, χρήματα, τα οποία απλά θα πάνε σε κάποιες μεγάλες εταιρείες. Ειδικά το σχέδιο του Ταμείου Ανάκαμψης -με το ΕΣΠΑ είστε προφανώς, πιο, εξοικειωμένοι, καθώς είναι το βασικό χρηματοδοτικό εργαλείο το οποίο έχει υποστηρίξει την ελληνική οικονομία εδώ και δεκαετίες- αλλά για το Ταμείο Ανάκαμψης θα διαπιστώσετε ότι είναι μια δουλειά η οποία έχει και εθνικό αλλά και περιφερειακό πρόσημο», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο σεμινάριο, όπου έκαναν παρουσίαση και απάντησαν σε ερωτήσεις των στελεχών της ΝΔ, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Μιχάλης Αργυρού, ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας μετά το τέλος της πανδημίας. Είμαι αισιόδοξος, διότι, η εμπιστοσύνη την οποία έχει χτίσει η πατρίδα μας -ειδικά στους κύκλους των ξένων επενδυτών- είναι αυτή την εποχή εξαιρετικά υψηλή. Άρα, υπάρχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα. Είμαι αισιόδοξος, διότι, εκμεταλλευτήκαμε την περίοδο της πανδημίας για να δρομολογήσουμε σημαντικές μεταρρυθμίσεις που έχουν κάνει την οικονομία μας πιο ανταγωνιστική. Και είμαι, επίσης, αισιόδοξος διότι η Ελλάδα σε πείσμα κάποιων που προέβλεπαν τα χειρότερα τελικά -καθώς μπορούμε πια να κάνουμε με αρκετή ασφάλεια έναν απολογισμό του πως διαχειρίστηκαν οι διάφορες ευρωπαϊκές χώρες την πανδημία- τα κατάφερε πολύ καλύτερα από τις πιο πολλές ευρωπαϊκές χώρες», σημείωσε ο Πρωθυπουργός.

Το σημερινό σεμινάριο της «Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών Plus» παρακολούθησαν στελέχη της ΝΔ από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ από τον Αύγουστο του 2019 έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 30 αντίστοιχες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματεας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ΝΔ Βασίλης Φεύγας και ακολούθησε εισήγηση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργος Στεργιου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Όλοι αυτοί που ένα χρόνο τώρα μας έχουν φυλακίσει στερώντας μας βασικά πράγματα της καθημερινότητας μας και κυρίως κοροϊδεύοντας μας μου γέννησαν μια σκέψη. Εμείς μέσα, όμως το πολιτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων, ένστολοι, ιατρικό προσωπικό, ιεράρχες, επώνυμοι, λαθρομετανάστες και άλλοι που στην Ελλάδα δεν τους πιάνει ο νόμος ζούν όπως γουστάρουν……. εγώ τους υπολογίζω περίπου 20% μια χαρά είναι. Βόλτες, δουλίτσες, μίζες και διαταγές στα πρόβατα να μείνουν στο μαντρί. Ο καθένας μας πρέπει να αρχίσει να ζει όπως πρίν προσεκτικά όμως χωρίς φόβο και τηλεόραση. Την έχω κλείσει 8 χρόνια μιλάμε για υγεία πνεύματος και σώματος. Βγείτε έξω η ζωή είναι μια φορά και είναι δική μας. Στα ταξίδια και οι πολιτικοί και οι ειδικοί.

  2. Θέλουμε να παντρευτούμε και δεν μπορούμε με αυτή την κυβέρνηση των απατεώνων

    1. Να κανεις τηλεγάμο , που θελεις και εκκλησια

  3. Πόσο πια θα ανεχτούμε αυτά τα σούργελα.
    Μήπως ήρθε η ώρα για ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

  4. Μ Π Α Σ Τ Α Ρ Δ Ο Σ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ .

  5. Χαχαχα θρησκευόμενος ο Τσιοδρας ;
    Έχει.θρησκεια.τα δολάρια και τα ευρα,θα έρθει η ώρα αυτού του δολοφόνου γιατρου

  6. “Τα δάνεια λοιπόν Νέας Δημοκρατίας και ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχουν φτάσει «αισίως» τα 580 εκατομμύρια €. Όχι μόνο άρμεξαν τις τράπεζες σκανδαλωδώς και παράνομα, αλλά δεν ασχολούνται καν για να αποπληρώσουν τα ιλιγγιώδη ποσά με τα οποία έχουν χρεώσει τον ελληνικό λαό”
    Απόλυτη δημοκρατία,πλερωνε μακακα ελληνα και νά σε ΒΑΡΑΝΕ και οι μπάτσοι
    Άντε γεια

  7. Συναινέσει της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, κάνουν «σεμiνάρια» στην ΕΛΛΑΔΑ οι μεγάλοι σατανιστές-παιδεραστές της Ελίτ!!!
    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ……16/5/2021 – 4/6/2021
    .

    ‘Ηλθε πέρσι στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Ελλάδα η “μεγάλη” καλλιτέχνης-ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ Μαρίνα Αμπράμοβιτς που συνδέεται με το μεγάλο σκάνδαλο παιδεραστίας ΠΙΤΖΑΓΚΕΪΤ!!!

    .
    http://greeknewsondemand.com/2021/02/27/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%89%cf%82-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba/?fbclid=IwAR2G0NTV4dQbNQGitWipYZgliahw5NP4B4e5X9v35p1sJwXSsHUu1bQnT4A

  8. Θα ανοιξουν ολα τωρα που υποτιθεται εχουμε 100 νεκρους τη μερα; ε ρε δουλεμα. Θα ερθουν εκλογες προδοτες του ελληνισμου που παιρνετε εντολες σπο τη λεσχη μπιλντεμπεργκ. Ουτε τα βοθροκαναλα δεν σας σωζουν. Ο …θρησκευομενος τσιοδρας πως και δεν παραιτειται;

  9. γιατί δεν τα ανοίγει όλα και όποιος αντέξει θα γλυτώσουμε και συντάξεις

    1. Αν τα τεζαρουν όλοι οι γέροι και οι γριές που μερικοί απο αυτούς έχουν βγει στην σύνταξη από τα 45 (Ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ). Ίσως και να σωθεί το Ελλαδισταν απο την καταστροφή που είναι βέβαια σίγουρη.

  10. Μετά το Πάσχα όλως τυχαίος θα πέσουν τα κρούσματα και θα ανοίξουν όλα, το Πάσχα τους πονάει, θέλουν κλειστές εκκλησίες και ο κόσμος να μην συμμετέχει στις ακολουθίες. Αφορισμενε Μητσοτάκη θα το φας το κεφάλι σου.

    1. Οχι μόνο δεν θα φάει το κεφάλι του αλλά, τρώει αστακούς στην υγεία των ηλιθίων σαν και του λόγου σου, νεοέλληνα χέστη. Η σκατόρατσά σας πρέπει να εκλείψει για να δει η Ελλάδα ξανά άσπρη μέρα!!! Επαναστάτες του καναπεδοφρέντο!!!!

  11. Μήνες τώρα είχανε δώσει αυτή την ημερομηνία για ορόσημο. Αυτό σημαίνει ότι δεχόμαστε τις καταστάσεις σε διάφορες εκδοχές αν όχι σε όλες όπως και το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Αθηναίων δεν θα κάνει Πάσχα στο χωριό ή κάπου αλλού επειδή και πάλι το θέλησαν οι άθλιοι ,άχρηστοι και ανάλγητοι της κυβέρνησης.Πλησιάζει καλοκαίρι όμως και θα δείχνουμε άνετοι αφού πρώτα κάποια καταστήματα και καφέ έκλεισαν και μεγάλο μέρος του κόσμου ακόμα φοράει μάσκες στους εξωτερικούς χώρους.

  12. Μάλιστα ! Εχουμε “πανδημία” ( τι σημαίνει αυτό φυσικά και δεν ξέρει,ουτε ρωτησε ) , ενός δηθεν “θανατηφόρου ιού” , και μετα … [λέει ο “άριστος” των αρίστων].. “είτε θα έχουν περάσει την ασθένεια, ” … δηλαδη εχουν μάλλον πεθάνει και αναστηθεί, αφού ενας θανατηφόρος ιός ,οπως ο κοροιδοιός, μόνο θάνατο μπορεί να επιφέρει,αλλιώς δεν ειναι θανατηφόρος . Θαύμα και στην οικονομία,που θα …θα … θα … Μιλάει σε τρόφιμους Ασύλου Ανιάτων , ή μήπως ρε παιδιά είμαστε ολοι κρετίνοι και δε μπορούμε να καταλάβουμε την κατάστασή μας ???

  13. Τουλάχιστο θα κάνουμε ήσυχο Πάσχα στα χωριά μας χωρίς αθηναίους , κάτι είν κι αυτό

    1. Άγαμη σου ρε Βλάχο τραχανοπλαγια κατσικογαμη@@@@@

    2. Ναι γιατί αυτοί πού θα έρθουν θα πάρουν την άδεια από τον Κούλη

  14. Ξέρουμε, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες.

  15. Μέσα Μαΐου δηλαδή χωρίς πρόστιμα και μάσκες; Ή θα πει τότε «δύο εβδομάδες ακόμα»

  16. Ο καινοτόμος επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς, τόνισε πως για να εκμηδενιστούν οι εκπομπές ρύπων θα πρέπει να αυξηθεί το κόστος τους σε τόσο υψηλό επίπεδο που να υπερβαίνει τις δαπάνες για την πράσινη ενέργεια.

  17. Τι λεει ρε το νουμερο…ο παλιοκαργκιοζης…
    “Μετα το τελος της πανδημιας…” …χα χα χα…
    Απ’τον Οκτωβρη…αντε ολοι ξανα μεσα..!
    Ποιον κοροϊδευεις ρε παλιοκερατα …;

  18. Μας ειχανε πρηξει “Πασχα στο χωριο” κ “Πασχα στο χωριο”σε λιγο θα προτεινουν να ερχονται κ τουριστες απο τη Βραζιλια χωρις καραντινα βέβαια χαχαχα

  19. Και στα μεσα Μαϊου θα πει …”καντε λιγο ακομη υπομονη εως αρχες Ιουνιου”.
    Τιποτα μαγκες…ολοι εξω μαζεμενοι…ποτακια και γραψτε στ’@@@ιδια σας τον βλαμενο τον “Κερμιτ”!

  20. Μια χώρα ολόκληρη λειτουργεί ανάλογα με τις καβλες ενός χαζομαλακα και της παρέας του.

  21. το “The Great Reset” που διαβάζει ο Κούλης μιλάει για μόνιμες αλλαγές, μετανθρωπισμούς κλπ κλπ κλπ, όταν λέει “μετά την πανδημία” τι εννοεί ακριβώς;;;; ήδη η οικονομία έχει καταστραφεί ανεπανόρθωτα παγκοσμίως και περνάμε στην Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα έχει ο Γκέιτς όλα τα χωράφια και εμείς θα τρώμε πλαστικά κρέατα

  22. Η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Έβγαινε κιόλας ο ημίτρελος το καλοκαίρι σε διαδυκτιακά στριμινγκ και το έπαιζε σωτήρας και γκουρου.

    1. Αν δε φτάσει να δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια δε φτάνει τον Γ Α Π….!

  23. Καλά ο τύπος έχει βουτήξει σε μπανιέρα με lsd..ειναι τελείως εκτος πραγματικότητας..ο γελοίος..νομιζει ότι όλα είναι καλά..χαχαχα..γελανε κ τα σαλιγκάρια!!

Comments are closed.