Κάνουν τον “Πόντιο Πιλάτο” οι «ειδικοί» του Κούλη μετά το ψαλίδι που μαγνητίστηκε ζωντανά στον “αέρα”! Πανικός στον ΕΟΦ: «Δεν εξηγείται επιστημονικά»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Art

Μεγάλο χαμό έχει προκαλέσει το πείραμα που διεξήχθη ζωντανά στην τηλεόραση του ΑΡΤ όπου ο παρουσιαστής εκπομπής, σχολιάζοντας βίντεο από το εξωτερικό, θέλησε να τοποθετήσει πάνω στο μπράτσο του μεταλλικά αντικείμενα.

Προς μεγάλη έκπληξη και του ίδιου και της «ειδικού» που είχε καλεσμένη, ο παρουσιαστής αλλά και το πάνελ διαπίστωσαν ότι το ψαλίδι (!!!) που τοποθέτησε στο σημείο του εμβολιασμού «μαγνητίστηκε» και κόλλησε πάνω στο δέρμα του!
Δείτε ξανά το βίντεο:


Ψάχνοντας λοιπόν απαντήσεις από τους πλέον γνωστούς ειδικούς, που εμφανίζονται καθημερινά στα κανάλια, οι άνθρωποι της εκπομπής έγιναν δέκτες…γενικόλογων απαντήσεων και απορρίψεων!

Χαρακτηριστικό είναι πως το κάλεσμα σε ειδικούς να εξηγήσουν το φαινόμενο όπως είναι η Αθηνά Λινού και η Ματίνα Παγώνη έγινε χωρίς καμία ανταπόκριση!

Η εκπομπή μίλησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΕΟΦ και πιο συγκεκριμένα τον Ταραζή Στέφανο, Αναπληρωτή Προϊστάμενο του τμήματος ερευνών, ειδικευόμενο στις παρενέργειες από φάρμακα και εμβόλια.

Αν και ο ιδιος δεν ήθελε να βγει ζωντανά να μιλήσει, έδωσε την εξής απάντηση:

«Δεν εξηγείται ιατρικά και επιστημονικά το φαινόμενο μαγνητισμού σε εμβολιασμένους».

«Εμένα δεν με καλύπτει η απάντηση αυτή. Ζητάω και απαιτώ να μάθω! Είναι μήπως τυχαίο που έγινε σε μένα και σε χιλιάδες άλλα άτομα; Γιατί κάποιος δεν λέει κάτι;»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Απλά τα πράγματα…..τα τσιράκια στους υπολογιστές τι είναι;…..μαγνήτες…..αφού σας ριξαν μέσα σας ολοκληρωμένα νάνο κυκλώματα μέσω του εμβολίου,τι περιμενεται;….Να τι δουλειά είχε ο Μπιλ Γκέιτς με τα εμβόλια….και που να πάρει μπρος το 5g να δείτε τι έχει να γίνει….όσοι εμβολιαστηκαν είναι ελεγξιμοι και διαχειρισιμοι….πως το έλεγε ο πατρο Κοσμάς;…..ούτε στου βοδιού το κέρατο δεν θα μπορούνε να κρυφτουνε…το χάραγμα του αντιχρίστου είναι εδώ….

  2. Δεν είναι τίποτα !!! Ειναι τα πρώτα στάδια του IronMan !! Μεγιά η πανοπλία !!!

  3. Αφού δεν μπορούν να το εξηγήσουν οι γιατροί, όπως λέει η ιατρός κυρία Ανεμοδουρά στο βίντεο, μήπως να μας το εξηγήσει ο Bill Gates? Μήπως το θέμα δεν είναι ιατρικό αλλά άλλης τεχνολογίας…

  4. Εχουν χάσει τόν μπούσουλα οί “οί σοφοί” τού γουρλομάτη.Δέν αποκλείεται νά κάνουμ μιά ανακίνωση καί να δηλώσουν ότι είναι μία συνομοτική σκευωρία.
    Γιάννης Λάκων

  5. τι να πουν οι ξευτίλες οι άχρηστοι…αντε να βγαίνουν κι αλλα στην φόρα να ξυπνάει ο κόσμος….κούλα σε βλέπω χειρότερα από τον γιωργάκη τον παπανδρέου να παθαίνεις….

Comments are closed.