Κάνε λίγο κράτει με το… πλαστικό! Αγνώριστη η Μελίνα Ασλανίδου, στην τελευταία της συναυλία

Κοινοποίηση:
aslanidou

Η Μελίνα Ασλανίδου, με τη μελωδική και χαρακτηριστική φωνή, κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή, συγκινεί και καθηλώνει, ενώ εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της.

Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει σε όλη τη χώρα και δίνει συναυλίες, με απόλυτο σεβασμό και τεράστια αγάπη στο λαϊκό τραγούδι, έχοντας δίπλα της μια ομάδα από εξαίρετους μουσικούς.

Η νέα εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου
Στην πρόσφατη εμφάνισή της στη Σύμη, εμφανίστηκε με εντελώς νέα εμφάνιση, καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά, έχει μαυρίσει, έχει κόψει τα μαλλιά της αφέλειες και, όπως φαίνεται, έχει πειράξει τη μύτη και τα χείλη της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εγινε αστεια φάτσα. Φαινόταν οτι εχει μυαλο αλλα ποιος το έχασε για να το βρει αυτη. Αλλη μια της σειρας.

  2. Καλά δεν νοιώθεις περίεργα κυρία μου που άλλαξες τη φάτσα σου; Εμείς τη συμπαθούσαμε, εσύ τη μισούσες; Λίγη αυτογνωσία χρειάζεται για να μεγαλώσετε φυσιολογικά και ωραία και να μην καταντήσετε από τα πολλά λίφτινγκ σαν εξωγήινες.

  3. Αυτη η εμμονή με τις γυναίκες και τις πλαστικές τις καταντά σαν τη μάγισσα με τον《καθρέφτη καθρεφτάκι μου》 και μυαλό κουκούτσι…..!!!!
    Κορίτσια πρεπει να παραδεχτείτε οτι το παρακάνετε….

  4. …έχει ή δεν έχει απαγορευτεί το πλαστικό;…ρε γεμίστε της τη μάπα από μέσα με ροκανίδι…όχι τίποτα, αλλά να είστε εντάξει και με το περιβάλλον

Comments are closed.