Κάνει φασαρία ο από πάνω σας; Αυτός είναι ένας τρόπος για να… απαντήσετε [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
-2020-06-28-13.03.46

Σίγουρα θα σας έχει τύχει να είστε σπίτι σας και να ακούτε θορύβους στο ταβάνι του σπιτιού σας από τον επάνω όροφο.

Βέβαια μπορεί και ο ιδιοκτήτης από κάτω σας να λέει το ίδιο και για εσάς, αλλά ας επικεντρωθούμε για τώρα στο πάνω διαμέρισμα.

Η λογική και το σωστό, είναι να πάτε πάνω και εξηγήσετε πολύ όμορφα ότι κάνει φασαρία. Αν δεν συμμορφωθεί, η επόμενη λύση είναι η αστυνομία, εφόσον πάντα κάνει τη φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας.

Αν πάλι συνεχίσει, τότε μπορείτε να πάρετε «εκδίκηση» με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Βέβαια θα δυσκολευτείτε για να το κάνετε αυτό, αλλά υπάρχει και αυτή η λύση. Πώς; Δείτε το παρακάτω αστείο βίντεο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα με αυτήν! Είναι ΖΩΟ! Ήθελα να ξερα ποιος την απαυτώνει! Πρέπει να είναι πολυ απογοητευμένος αυτός που την @@@! Δεν υπάρχει τόσο ζώο! Και όταν ο άλλος ζει με τους γονείς του αυτοί οι γονείς γιατί δεν της λένε ότι η συμπεριφορά της είναι εντελώς γύφτικη! Ότι είναι κακιασμένη, ψηλομύτα και δεν έχει τρόπους το ξέρουμε εδώ και χρόνια αλλά να είναι η άλλη άνω των 20 και να συμπεριφέρεται σαν τους γύφτους που δεν ξέρουν τι σημαίνει ΖΩ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΩΟ και να ακούμε μόνο τα ΚΩΛΟΠΟΔΙΑ ΤΗΣ για να ενοχλεί κάθε μέρα ηλικιωμένους και ανθρώπους μεγάλους γενικά ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η ΤΣΙΓΓΑΝΑ Η ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΣΑ!

  2. Αν ποτέ ξεκουμπιστεί κάποιος από τον επάνω όροφο παρακαλώ πολύ στην άλλη πολυκατοικία που θα πάει να επικοινωνήσει μαζί μου να τον πληρώνω με μισθό μηνιαίο ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ! ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑΕυχαριστώ γιατί μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΩΑ!!! ΓΥΦΤΟΙ! ΖΩΑΑΑΑΑ!
    Τιμή συζητήσιμη!
    Ευχαριστώ!

  3. Έχω μία στον επάνω όροφο που κάνει επίτηδες ακριβώς το ίδιο μόνο και μόνο για να ενοχλεί. Είναι ενήλικη . Είτε είναι ξυπόλητη και κοπανάει με την φτέρνα της με μανία είτε δεν είναι ξυπόλητη περπατάει σαν τσολιάς για να ενοχλεί. Από τα πόδια της ξέρουμε ότι είναι αυτή και μάλιστα καταλαβαίνουμε πότε πάει στην κουζίνα για να φάει πότε πάει στην τουαλέτα και κατουράει ή χέζει γιατί μετά από τον έντονο βηματισμό της τραβάει καζανάκι. Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να ξέρει ο αποκάτω πότε χέζει. Επειδή πολλοί έχετε παιδιά μην τα μεγαλώνετε με τόση εγωπάθεια . Όταν από μικρά κάνουν ενοχλητική φασαρία να τα μάθετε να σέβονται τους άλλους ανθρώπους γιατί και επιστήμονες να καταφέρετε να τα κάνετε θα συνεχίσουν να συμπεριφέρονται με ψηλά την μύτη και να έχουν συμπεριφορά γύφτου. Και στις πολυκατοικίες σας μην ασχολείστε τόσο πολύ με το τι λέει ή κάνει ο ένας και ο άλλος, όλοι οι άνθρωποι δεν ασχολούνται τόσο πολύ μαζί σας

Comments are closed.