«Κάθε μέρα τα μούτρα της μάνας του ήταν πατσάς, τι να κάνει το παιδί;» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 35χρονο πατροκτόνο

Κοινοποίηση:
b5

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία του Περιστερίου μετά το έγκλημα που σημειώθηκε τις παραμονή Πρωτοχρονιάς, με έναν 35χρονο άνδρα να κατακρεουργεί με μαχαίρι τον 62χρονο κακοποιητικό πατέρα του.

Στο πλευρό του πατροκτόνου στέκονται γείτονες που γνώριζαν την κόλαση που ζούσε η σύζυγος του θύματος και τα παιδιά τους, αφού ο 62χρονος είχε βίαια ξεσπάσματα και κακοποιούσε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Σύμφωνα με μάρτυρα που μίλησε στο «Tlive», ο ίδιος έβλεπε τη σύζυγο του 62χρονου άγρια χτυπημένη, ενώ όπως λέει ο ίδιος είχε συλληφθεί πολλές φορές, ωστόσο σύντομα κυκλοφορούσε ξανά ελεύθερος.

«Μιλούσα κάθε μέρα μαζί της. Τα έλεγε, αλλά τα βλέπαμε κι όλας. Κάθε μέρα τα μούτρα της ήταν πατσάς… Τι να κάνει το παιδί, που να πάει; Ήταν χαμένο, έφευγε και δεν είχε που να πάει» ανέφερε γείτονας της οικογένειας και πρόσθεσε:  «Ο άνθρωπος μιλούσε λες και ήταν μεθυσμένος. Κοιμόταν στο αυτοκίνητο και όταν πήγαινε μέσα γινόταν χαμός. Όλους τους χτυπούσε, τον γιο, την κόρη του… Λίγες φορές είχε έρθει η αστυνομία; Τον πήγαιναν μέσα και έβγαινε. Όταν είχε μούτρα πατσά, έκανε μια εβδομάδα να πάει στη δουλειά. Στην αστυνομία πήγε πολλές φορές, είχε πει να φύγει, αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος μαχαίρωσε πολλές φορές τον πατέρα του στον λαιμό και τον θώρακα και  τη συνέχεια πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία για να πάνε να τον συλλάβουν, ομολογώντας την πράξη του. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο βρήκαν τον νεαρό και τη μητέρα του σε άθλια κατάσταση, ενώ η γυναίκα έδειχνε πως ήταν κακοποιημένη… Κατά την παράδοσή του στους αστυνομικούς ο 35χρονος τους είπε: «Θόλωσα, ήθελα να σώσω τη μάνα μου. Ηταν βίαιος απέναντι σε όλους». Οπως είπε, ο πατέρας του πήγε ακόμη μια φορά στο σπίτι μεθυσμένος και προσπάθησε να χτυπήσει τη μητέρα του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να «θολώσει» και να του επιτεθεί. Ανέφερε, επίσης, ότι την κακοποιούσε συχνά. Λόγω των συχνών κρουσμάτων ενδοοικογενειακής βίας, είχε φύγει από το σπίτι της οικογένειας η μικρότερη αδελφή του δράστη, η οποία μένει μόνη της.

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. “ωραία ιδέα” που -τελευταία- έγινε της μόδας (!!!) … Σφάζεις τον πατέρα, τον αδελφό, τον συγκάτοικο και μετά επικαλείσαι “κακοποιητκή” συμπεριφορά, η οποία επιβεβαιώνεται μόνον από τον δράστη, εφ΄όσον ο άλλος πήγε στα θυμαράκια και δεν μπορεί να εκφέρει τον δικό του λόγο …
    “Τί να έκανε το παιδί” ; λέει … Να έπαιρνε την μάνα του, ρε, και να πήγαιναν αλλού να μείνουν, αφήνοντας τον “μέθυσο” μόνο του … Τόσο απλό ! ΄Επρεπε να τον σφάξει ;
    Εγώ ξέρω ότι, αν περνάς κόλαση μέσα στο σπίτι, φεύγεις (όπως έκανε η κόρη της οικογένειας) …
    Πας δουλεύεις και ζεις αξιοπρεπώς, χωρίς να γίνεσαι φονιάς … Αυτά τα νεόφερτα “ήθη και έθιμα” δεν τα καταλαβαίνω …
    Παρεμπιπτόντως, τί δουλειά έκανε ο 35χρονος ; Μήπως ήταν τεμπελχανάς και ζούσε από τον μισθό ή την σύνταξη του σφαγιασθέντος ;

  2. Ένα κάθαρμα λιγότερο… Δεν μπορεί κανείς μας να φανταστεί την κόλαση που πέρναγε η οικογένεια απο τον μεθύστακα μιά παροιμία λέει : “Είδε ο τρελός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε”.Αλλά και στην Ελλάδα δεν υπάρχει κράτος-πρόνοιας για τις κακοποιημένες γυναίκες, ούτε νομοθεσία να βάλει στη θέση τους, τους κακοποιητές…Ουδείς ασχολείται και καταλήγουν τα παιδιά τους δολοφόνοι….

  3. Ελληνοποιηθεντες Γεωργιανοι. Άλλος για Ελλαντα.

Comments are closed.