Κάθε μέρα και νέο τροπάριο! “Ξαναχτύπησαν” οι “ειδικοί”! «Να μετατραπούν σε μαθητικές τάξεις ΚΑΠΗ και εκκλησίες»

Κοινοποίηση:
ΛΙΝΟΥ1

Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο ακούμε από τους…ειδικούς!


Αυτή τη φορά δεν διστάζουν να παίξουν με την υγεία (σωματική και ψυχολογική) των παιδιών μας!

Έτσι λοιπόν μετά την ανεκδιήγητη σύσταση προς τους δασκάλους των Δημοτικών για ολιγόλεπτο άνοιγμα των παραθύρων των τάξεων σε κάθε ώρα μαθήματος, οι ειδικοί επέστρεψαν με νέα πρόταση!
Ο λόγος για την πρόταση-«βόμβα» της καθηγήτριας του ΕΚΠΑ και προέδρου του Prolepsis, Αθηνάς Λινού, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε ξεκάθαρα για τη μεταφορά ολόκληρων τάξεων σε Εκκλησίες και ΚΑΠΗ!

Μιλώντας στον RealFM, η κα Λινού σημείωσε:

«Υπάρχουν εναλλακτικές για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση με τις μεγάλες τάξεις στα σχολεία και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ενεργοποιούνται. Οι εκκλησίες έχουν τεράστιο χώρο και εκεί υπάρχει η δυνατότητα να χωρέσεις άνετα 26 παιδιά. Έτσι το κοντινότερο παιδί από το άλλο θα είναι σε ακτίνα δυο μέτρων προς όλες τις κατευθύνσεις.

Θα είναι λίγο δύσκολο για τους γονείς και μη αποδεκτό για αυτούς που είναι εναντίον της θρησκευτικότητας. Έσπευσε όμως να συμπληρώσει πως αν έχεις μια αίθουσα που είναι μικρή και δεν αερίζεται και είναι στοιβαγμένα μέσα 25-26 παιδιά, μπορείς να περιορίσεις την έκταση του φαινομένου».

Και συνέχισε:

«Με τον τρόπο αυτό όσα περισσότερα παιδιά μπορέσουμε να γλυτώσουμε το κέρδος θα είναι μεγάλο, αφού δεν θα μεταφέρουν τον ιό και στους μεγαλύτερους ανθρώπους που ενδεχομένως έχουν μέσα στο σπίτι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Όταν ξεκίνησε /σαν το θέμα έφταιγαν οι ηλικιωμένοι που έφτυναν και τους έφευγαν τα σάλια όταν μιλούσαν και πέταγε ο ιός γύρω γύρω. Τώρα τα μωρά θα φτύνουν όταν παίζουν με τους παππούδες και τις γιαγιάδες και θα τους πεθαίνουν .

  2. Εγώ θα έλεγα να χρησιμοποιήσουν και τα νεκροταφεία που έχουν άπλεστο χώρο και με λουλούδια στολισμένο και νεκρική σιγή.
    Ρε δεν πάτε στον αγύριστο όλοι σας. Αγύρτες εε αγύρτες.

  3. ΛΙΝΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΟΝΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

  4. Οί άθεοι πήραν φόρα καί δέν τούς σταματάει τίποτα.Οπου βρούν ευκαιρία χτυπούν τήν εκκλησία.
    Χτυπάνε συστηματικά τήν Παιδεία,τήν Θρησκεία,τήν Οικογένεια τήν Πατριδα
    Γιάννης Λάκων.

  5. Αυτή η Λινου είναι πολύ βλαμμένη. Μήπως να πάμε τα παιδιά στο στάδιο ειρήνης και φιλίας η στο κλειστό του μπάσκετ στο Μαρούσι να κάνουν μάθημα? Αι χάσου φάντασμα της όπερας

Comments are closed.