Κάθε μέρα και κάτι νέο! Αντιδραστική λεμφαδενίτιδα σε 19χρονη που έκανε το μπόλι της Pfizer

Κοινοποίηση:
εμβολιο pfizer

Ακούστε την περιπέτεια της 19χρονης που εμβολιάστηκε με το μπόλι της Pfizer. Μετά από λίγες ημέρες η νεαρή κοπέλα εμφάνισε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα.

Σύμφωνα με την ίδια, η 19χρονη κόρη της, που διανύει το δεύτερο έτος των σπουδών της, μετέβη σε εμβολιαστικό κέντρο του Αμαρουσίου για να κάνει το εμβόλιο της Pfizer «υπό την απειλή του όπλου», όπως χαρακτηριστικά είπε, με δεδομένο ότι εάν δεν το έκανε θα έπρεπε να πληρώνει rapid tests για την προσέλευσή της στο πανεπιστήμιο.

 «Την 1η Σεπτεμβρίου έκανε την πρώτη δόση. Είχε οξύ πόνο στο χέρι και τις επόμενες πέντε μέρες το παιδί ήταν σχεδόν σε καταστολή, είχε υπνηλία και δεν μπορούσε να σηκωθεί» ανέφερε η κα. Γρίβα. «Την 8η μέρα παρουσίασε στους λεμφαδένες της μια διόγκωση, είχε πόνο και φαγούρα» σημείωσε λέγοντας ότι η κόρη της υποβλήθηκε σε εξετάσεις και υπέρηχο.

Πρόκειται για «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα από το σκεύασμα της Pfizer» ανέφερε προσθέτοντας ότι στη 19χρονη κόρη της χορηγείται πλέον αντιβίωση, ενώ θα χρειαστεί να κάνει επανεξέταση.

Μίλησε τέλος για «τεράστιο ψυχικό κόστος», καθώς και για οικονομική επιβάρυνση εξαιτίας των όσων προέκυψαν μετά τον εμβολιασμό της κοπέλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΟΥΝ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ? ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΥΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΙΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  2. Μπράβο!!!!! το…βρήκες!!! ”έχει συμπτώματα λεμφώματος”, που όλως τυχαίως εμφανίστηκε μετά τον εμβολιασμό!!!!!!
    Οι αντιδραστικές λεμφαδενίτιδες οφείλονται σε άλλους λόγους, υπάρχουν άτομα που εμφάνισαν λεμφαδενίτιδα στο άλλο χέρι από αυτό που έγινε ο εμβολιασμός, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος, είναι αντίδραση του ανοσοποιητικού λόγω διασποράς της πρωτείνης ακίδας που δημιουργείται από το εμβόλιο σε όλα τα όργανα του σώματος!!!!!!

  3. Ω ρε φιλε… ειχα αντιδραστικη λεμφσδενιτιδα πριν 4 χρονια και ημουν 1.5 μηνα με πυρετο.
    Εχει συμπτωματα λεμφωματος και ειναι δυσκολη η διαγνωση της.
    Πεταστικα στην κοπελιτσα.

Comments are closed.