Κάθε γιορτή και… σχόλη εμφανίζεται και ο Καραμανλής! Η οικογενειακή φωτογραφία μπροστά από το δέντρο (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
5038137

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν κάνει πολλές εμφανίσεις πλέον, αλλά περνάει περισσότερες ώρες με την οικογένειά του.

Η Νατάσσα Παζαΐτη ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram με τον σύζυγό της, αλλά και τα δίδυμα που όπως βλέπετε έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ.

Διαβάστε περισσότερα στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Θυμάμαι τότε πριν το 2010 κάτι υπέργηρες στο λεωφορείο που συζητούσαν . Έλεγε η μία στην άλλη μα ψηφίσει ΓΑΠ γιατί ο Καραμανλής
    θα τους έκοβε τα δώρα από τις συντάξεις.
    Πριν φύγει έδωσε μια 500σαρα στους χαμηλοσυνταξιούχους και μια 200σαρα επίδομα θέρμανσης. Μια χαρά λοιπόν είναι και αρκετά πιο ευφυής από όλα συριζέικα κοπρόσκυλα και από τους μαφιόζους ναρκέμπορους Δεξιούς.Τον έφαγε κυρίως ο Αγωγός φυσικού αερίου .. καταλαβαίνετε τι εννοώ.

  2. Όπως βλέπετε όποιος προσπαθήσει να χαράξει σχετικά ανεξάρτητη πολιτική τον απειλούν και τον εξαφανιζουν

  3. Επιβεβαιώνεται ότι κάποιοι, ακόμα πιστεύουν ότι οι Καραμάν Αλήδες ήταν θεόπεμπτοι και ηρωικοί υπερασπιστές των εθνικών μας συμφερόντων. Όχι ήταν ανεπάγγελτοι, κίναιδοι, προδότες, ριψάσπιδες, ξενόδουλοι. Επίσης, προς τους διαχειριστές του topic: Μην εισάγετε θέματα του κώλου, όπως ο playstation expert μπριζολέρο. Είναι εμετικός και η συγκάλυψη του λευκού γάμου του, δεν αρκεί για αποσιωπήσει την σκαιά σχέση Ηρώδη και Σαλώμης, που διατηρούσε με τον Σπηλιωτόπουλο. Άντε, μην ξεράσουμε

  4. Σημίτης, Μπακογιάννη, ΓΑΠ, Σαμαράς, Βενιζέλος, Παπαδήμος, Πικραμμένος, Μητσοτάκης

  5. Μαλλον θα μπερδευτηκε το βοδι, νομισε οτι ειναι βουδιστικη γιορτη…

  6. Να έχουμε την δύναμη να λέμε τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη… ποιος έριξε τον καραμανλή αρκεί να θυμηθούμε την γενιά τον 700 ευρώ το veto στους σκοπιανούς τα απίστευτα χρέη που άφησε ο Σημίτης και όταν είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να πάει από μονη τις σε περικοπές οι Έλληνες ψηφισαν τον απίστευτο γιώργο που ακόμα τον εξετάζουν ΛΕΦΤA ΥΠAΡΧΟΥΝ αυτό το βούρλο και όσοι τον ψηφισαν έχωσαν την Ελλάδα στα μνημόνια !!

  7. Α πα πα πα !!!
    Πιο βλαμμενος απ αυτον δεν ειναι!!!!
    Μισθουρα να πεφτει και ο σιωπηλος Βουδας της Ραφηνας εγινε ινδαλμα απο το πουθενα!!!!

  8. πρόβατα ο νεαρός αριστερά θα είναι ο μέλλον πρωθυπουργός σας
    ξέρετε εσείς ψωμί ψωμί ελιά και γόνους πρωθυπουργούς και συνέχεια μνημόνια στην μάπα

  9. το κοπρόσκυλο ο Καραμανλάκας από τι κάνει διακοπές;όλο κοιμάται και τρώει,ας είναι καλά τα ζώα οι νεοδημοκράτες που τον θεωρούν μεγάλο ηγέτη και αδικημένο από την ιστορία

    1. Ποιος σε εχωσε στα μνημονια ρε τρομπα? Δεν ειχε πει οτι η οικονομια δε παει καλα και πρεπει να παρουμε μετρα και τοτε ολος ο κοσμος επεσε να τον φαει ? Δεν ψηφισαν τον πανιβλακα τον παπανδρεου που τους ειπε λεφτα υπαρχουν ?
      Τωρα το οτι δε μιλησε , τα περι δολοφονιας και αλλα καραγκιοζιλικια , το οτι ακομα περνει μισθο και καταλαμβανει θεση βουλευτη , ντροπη του τον φουσκα. Αν ηταν ηγετης θα ελεγε με απειλησαν για να παραιτηθω και απο αυτο το κρατος δε θελω δεκαρα. Αλλα δε το εκανε , οποτε αλλος ενας χαραμοφαης στην ατελειωτη λιστα των χαραμοφαηδων.

Comments are closed.