Κάθετος ο McCullough: «Το εμβόλιο ΣΚΟΤΩΝΕΙ κόσμο, προκαλεί ΘΑΝΑΤΟ»

Κοινοποίηση:
fgfgf

Ο έγκριτός και πασίγνωστος καρδιολόγος, Peter McCullough, σε νέα του παρέμβαση αναφέρει:

«Θα είμαι πολύ ξεκάθαρος επ’ αυτού. Και πρόσφατα μόλις κατέθεσα στην αμερικανική Γερουσία στις 7/12/2022.

Το εμβόλιο σκοτώνει κόσμο!!!!! Και σκοτώνει μεγάλους αριθμούς ατόμων. Πληροί όλα τα κριτήρια του αξιώματος αιτιότητας του Bradford Hill για ένα φαρμακευτικό προϊόν που προκαλεί θάνατο!!!!

Το δικό μας CDC απ’ τις 23 Δεκεμβρίου 2022 έχει πάνω από 16.000 Αμερικανούς που έχουν πεθάνει εντός ολίγων ημερών από την λήψη του εμβολίου!!!!».
Μάλιστα, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, το αμερικανικό CDC τελικά δημοσιεύει τις αναλύσεις παρακολούθησης ασφάλειας VAERS για τα εμβόλια COVID και τις παρενέργειες από αυτά!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Εκατονταδες χιλιαδες εχουν χασει τη ζωη τους απο τα εμβολια ανα το κοσμο.Ενεμβολιαστος εγω νοσησα και σε τεσσερης μερες ημουν περδικη.Αντιθετα εμβολιασμενος συναδελφος ετρεχε στα νοσοκομεια επι ενα μηνα.Αρα?

  2. Ψεκας είσαι Κερκίνη,κάνε κ τα δικά μου,οργιο!Κ ότι σου έρθει μην το βαρεθείς,θα το “φορτώσουν”στο προβληματικό DNA σου!Όσο για τα εμβόλια στα παιδιά σου,ουδέν σχόλιο…..

  3. οτι εμβολιαστικεσ και εβαλεσ και τα παιδακια σου να το κανουν μην τυχον και χασουν διχνει ποσο μυαλο κουβαλασ αλλα ΚΑΙ ποσο χεστησ εισαι
    σασ μπολιασαν πρωτα χαζε και τωρα βλεπουν και οι γιατροι τι μπορουν να προκαλεσουν τα μπολια
    στουσ ανθρωπουσ .. ειλικρινα ποσο μυαλο θελει να το καταλαβεισ αυτο ? οτι φαρμακο βγαινει να σε περνουν τηλεφωνο … τι μυαλα θεε μου .. ποσο ηλιθια ατομα υπαρχουν με ξεπερνα .. τελειωσ αδειο ειναι το ξερο σασ? καθεσε και απολαμβανησ θανατουσ αλλων ανθρωπων!!! … αρχιβλαχοσ με μυαλο κουκουτσι ,τελειωμενοσ εισαι, τελικα καλα εκανεσ και εμβολιαστικεσ
    προσεχε μονο γιατι αν αρχισουν να πεφτουν ενασ ενασ σαν τα κοτοπουλα στην οικογενεια σου να εχεισ πολλεσ αλλαξιεσ σωβρακα

  4. Μην αγχωνεσαι καθολου.
    Εισαι κινουμενο πτωμα απλα δεν το ξερεις.
    Ειναι θεμα χρονου να τα τιναξεις και ευτυχως γιατι εισαι μπετοβλακας,ο ορισμος του πανηλιθιου

  5. Α ρε ψέκες…
    Το εμβόλιο έχει σώσει εκατομμύρια ζωές στον πλανήτη.
    Ευτυχώς που πρόλαβα να εμβολιαστώ και εγώ και όλη η οικογένεια (ακόμα και τα μικρά μου παιδιά) και καθόμαστε και απολαμβάνουμε τους θανάτους των ψεκασμένων.

    1. Ειμαι ψεκασμενος. Νοσησα ΔΕΛΤΑ περισυ. Δεν εκανα κανενα εμβολιο ( ουτε μετα τη νοσηση ). Ενα χρονο μετα χαιρω ακρας υγειας και υγειαν ευχομαι και σε ολους (εμβολιασμενους και μη). Να μην ειμαστε χαιρεκακοι.

    2. Εύγε! και σαν καλός άνθρωπος που είσαι κάτσε να απολαμβάνεις τους θανάτους των ψεκασμένων

    3. Ακου και αυτο κυρ φολη-Μπολη η μανα μου εχασε τις 2 αδερφες της μεσα σε 10 μηνες μετα τα φολια η μια την 1η βδομαδα μετα την 1η δοση ανακοπη και δεν προλαβε 2η και η αλλη θρομβωση και εγκεφαλικο. Ευτυχως εσωσα τη μανα μου παρολο που οι συγχωρεμενες ανησυχουσαν και καθημερινα επιχειρουσαν να την πεισουν να το κανει.
      Δεν ηξεραν οι καημενες επειδη επεσαν θυματα των γιατρων δολοφονων. Εσυ ρε νουμερο που το παζεις και εξυπνος πως σε επιασαν κοτσο και δολοφονησες ολη την οικογενεια σου. Ελεος εσυ εισαι ο μεσος μασκοφορος που παει μονος του με το φιμωτρο εγω τους εκοψα ολους περα αυτους τους ηλιθιους.

      1. Με-γάλα Βαλκάνια βόδια Τανγκανίκας.Πέσ᾽ τους κι ἄλλα.Τά ἀξίζουν τά μοσχάρια.

    4. Βούτα μέσα στην λίμνη περισσότερες πιθανότητες έχεις να μην πνιγείς.

  6. Την τύφλα σου. Μπετοβλακα. Να είναι κάποιος ευαίσθητος να αυτοκτονήσει. Άντε με τον κάθε ένα. Μας έχουν τρελάνει.

    1. H Παγώνη, οι Τσιπρο-Κούληδες, και οι Παπαδο-Ευαγγελάτοι σε έχουν τρελάνει.

      Οι σοβαροί επιστήμονες φωνάζουν 3 χρόνια τώρα, αλλά εσύ δεν θες να τους ακούς.

  7. Τι μας λες, κάθε μέρα πέφτουν από τα μπαλκόνια και απαγχονίζονται.

Comments are closed.