Κάγκελο όλη η Ελλάδα με την αδερφή του Κώστα Κατσίφα! Πως μπόρεσε και το έκανε αυτό. (BINTEO)

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο

Αυτό οι Έλληνες πατριώτες δεν μπορεί να το χωνέψουν.

Διαβάστε το, στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Δείτε τα κύρια θέματα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ ΑΝΙΣΤΟΤΗΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΜΑΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΞΩ ΧΟΛΕΡΑΣ FUCK OOOOF

  2. Ρε αναρχοαπλυτοι, καντε ρε και κανενα μπανιο….μας πηρε η μποχα ρε γιδια.

  3. ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ………….ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΔΟΞΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ………………………. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΤΕ ΕΠΑΙΤΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ………………..

  4. Να τετοια παλικάρια στέλνεται στον ΤΑΦΟ μπινεδες Κρητικοί τόσα χρονια…….γιατι ρε δεν ειστε ΕΛΛΗΝΕΣ….ειστε ΓΥΦΤΟΑΡΑΒΕΣ…σαρακηνοι….αλλα ΕΓΩ ξερω πως να στρίβω το κοπίδι σε σαρακηνο ΣΒΕΡΚΟ…δυστυχώς κολο μάγκες

  5. Πλερεζες στη χα που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτει αυτή τον θάνατο του κατσιφα όπως έκανε με τον θάνατο τον δύο μαφιόζων στα γραφεία της

    1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ , ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.
      ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΘΑ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΛΥΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΣΟΥ.

    2. Δεν πας να κοιταχτείς στον καθρέφτη, να δεις, εχεις ανθρωπινη μορφή;;; Γιατι εγω πιςτευω πως αν κοιταχτείς θα αντικρίσεις ενα κτηνος!!! Ειναι δυστυχία όλων μας που υπαρχουν …..ανθρωποι;;;…..σαν κι εςενα!!!

  6. ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΗΚΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ . ΟΥΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΙ , ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ . ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ .

  7. Οι Έλληνες αυτοαποκαλούμενοι πατριώτες ή εθνικιστές, είναι αποδεδειγμένα το πιο ηλίθιο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού. Αμόρφωτοι, φτωχοί, πολύ νέοι ή πολύ γέροι, δηλαδή όχι ιδιαίτερα παραγωγικοί, επιρρεπείς σε θεωρίες συνομωσίας/ψευδείς ειδήσεις, θρησκευόμενοι άρα με παγιωμένη στην ψυχοσύνθεσή τους την ανάγκη του μεσσία/σωτήρα κτλ.

    Ο μόνος ρόλος που παίζουν διαχρονικά είναι να αποτελούν δεξαμενή ψήφων για ανθρώπους που ξέρουν να τους πουν αυτά που οι ηλίθιοι θέλουν να ακούσουν. Παλιά τους εκμεταλεύονταν η ΝΔ, μετά το ΛΑΟΣ, μετά οι ΑΝΕΛ, μετά η Χρυσή Αυγή, μετά ο Βελόπουλος αύριο μεθαύριο η Ελλήνων Συνέλευσις και πάει λέγοντας.

    Οι σωτήρες αλλάζουν, η φτώχια τους και η ολοένα αυξανόμενη κοινωνική περιθωριοποίηση τους όμως όχι.

    1. Έγραψες την μαλακία σου, τράβα τώρα στην Μύκονο, κοσμοπολίτη πισωκίνητε μπούλη.

    2. Μωρε δεν εχεις αδικο, αλλα οταν εχεις να αντιμετωπισεις κυβερνησεις σαν του Συριζα, που τις χαρακτηριζει ,η αλαζονεια,η αδιαφανεια, η αναξιοπιστια, η ανικανοτητα και ο δολος, τοτε οι αλλοι σου φαινονται απλα καλυτεροι.

    3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.
      ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ….Ι
      ΡΕ ΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ-ΠΑΠΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;
      ΟΥΤΕ Ο ΜΑΡΞ ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ “ΠΥΡΗΝΙΚΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ”
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    4. Το ότι σε λένε μαλάκα βρε μαλάκα, δεν σε πειράζει ;

Comments are closed.