ΚΥΡΙΑΚΟ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ! Ποινή φυλάκισης 9 μηνών για τον ιερέα στην Κρήτη που μίλαγε στους πιστούς κατά των μασκών!

Κοινοποίηση:
1

Δεν γλίτωσε την ποινή φυλάκισης ο ιερέας που έκανε κήρυγμα κατά της χρήσης μάσκας στο 5ο νηπιαγωγείο του Ρεθύμνου, την προηγούμενη Δευτέρα.


Συγκεκριμένα το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου επέβαλε στον ιερά αρνητή των μασκών εννέα μήνες φυλάκισης για διέγερση σε ανυπακοή και διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων.

Σύμφωνα με το Creta24, η δίκη πριν αρχίσει διεκόπη καθώς ο ιερέας αρνήθηκε να βάλει μάσκα εντός της δικαστικής αίθουσας, ωστόσο τελικώς πείστηκε και η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίστηκε σε αρκετά «θερμό κλίμα».
Η ποινή φυλάκισης των εννέα μηνών μπορεί να ανασταλεί ενώ δίνεται και η δυνατότητα να ασκήσει έφεση εντός 10 ημερών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ο παπάς πήγε γιά αγιασμό σε νηπιαγωγείο. Δεν πήγε σε Λύκειο ν’ αρχίσει τα κομματικά του στυλ “Είστε ΣΥΡΙΖΑ”.Η κυριότερη γκάφα του είναι αυτή. Πώς τόλμησε να κατηγορήσει τις μανάδες που είναι και πιστές του στην Εκκλησία και τις βλέπει καθημερινά ότι είναι όλες Συριζαίες; Μ’ αυτό τον τρόπο ο ανόητος-γι’ αυτό δεν κάνει γιά παπάς-δίχασε το πλήρωμά του και προκάλεσε σκάνδαλο. Άλλο αν είχε δίκιο-που δεν είχε σ’ αυτά που έλεγε- αυτό το δίκιο το έχασε, όταν εκνευρίστηκε.
    Δεύτερο, με την ατυχέστατη δεύτερη εμφάνισή του στην τηλεόραση, που είπε ότι θα μηνύσει το δικαστήριο που τον δίκασε, δείχνεται έξω ότι είναι δικομανής, όχι ταπεινός. Καλά, δεν έχει εξομολόγο να του πεί πώς θα φέρεται; Πάλι μ’ αυτό τον τρόπο κατασκανδάλισε το πλήρωμα όχι μόνο της ενορίας του, αλλά κι όλη την Ελλάδα που τον άκουγε. Κατά τα άλλα την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Εκκλησία του χωρίς τύψεις. Με τους οπαδούς σου θα λειτουργήσεις πάτερ; Γιατί οι υπόλοιποι, σε βεβαιώνω ότι δε θα έρθουν. Η Εκκλησία δε γνωρίζει από γεροντάδες που έχουν οπαδούς και ακόλουθους όπως τα κόμματα.
    Έπειτα, δεν ντράπηκε τα νήπια, που τον άκουγαν; Πού περίμεναν ν’ ακούσουν ευχές από το στόμα του, άκουσαν άκριτες βλακείες; Τα παιδάκια όλα τα καταλαβαίνουν. Κι όταν αύριο θα τα καλέσει να έρθουν στο Κατηχητικό, δε θα τον ακούσουν.
    Προσοχή, αναφέρομαι στα περιφερειακά του κεντρικού θέματος γεγονότα, δεν αγγίζω την ουσία. Γιατί κι εκεί πάλι λάθος έχει, μόνο αν σκεφτεί ότι ως ΔΗΜΟΣΙΟΣ λειτουργός, οφείλει να υπακούει στο κράτος και στην προϊστάμενή του αρχή που είναι η Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

    1. Αρθουρε γεμισαμε απο εσας τους ταπεινους. Επιπλαστες παρασιτικες ταπεινοτητες με παπιγιον και φρατζα.
      Εκφραζεις εκεινους που, αλλοι μπροστα ανοιγουν το δρομο και φερνουν οξυγονο κ φως, και εσεις βαδιζετε στο δρομο που ανοιχτηκε-μεν, αλλα σχολιαζετε τους μπροστα που λερωνονται. Το παιζεται κυριοι. Υποταγμενοι και δουλοπρεπεις του σαπιου κρατους και του αφεντη του -αλλα την ιδια στιγμη ενθεοι και κυριοι.
      Κατα Ματθαιον 23:27

  2. να φύγουν να πάνε που????
    Όχι αρθρογραφε.. εδω θα μείνουν τα τομάρια τους.. κι αυτών και πολλών άλλων που ξεπούλησαν όλη τη χώρα και χρέωσαν και τα αγεννητα παιδιά μας
    Και τωρα σε φιμώνουν για να κατά στείλουν κάθε αντίδραση γιατί ξέρουν ότι έρχονται χειρότερα με τ λαθρομεταναστευτικο αλλά και το μοίρασμα του Αιγαίου.. να είστε σε ετοιμότητα.. δεν φεύγει ουδείς.

  3. Μπράβο Πάτερ μου , ΑΞΙΟΣ καί πάλι ΑΞΙΟΣ !!!
    Εγώ βέβαια δέν θά ασκούσα κάν έφεση , αλλά ό κάθε άνθρωπος , κατά πώς κρίνει αυτός…

  4. Γιατί δεν αναρτώνται τα σχόλιά μου; Και γιατί πρέπει να βλέπω τα σχόλια από το τρολάκι των 301 αριστερών προδοτών;

  5. Ρε πάτε καλά?Τον δικάσανε επειδή είπε την αποψή του?Σ ένα σχολείο?Και μάλιστα δίνουν και μεγάλες ποινές..Τους Ρομά τους ακουμπάτε ρε τσογλάνια?δε ντρέπεστε…ντροπή για τη δικαιοσύνη…ντροπή για τη Δημοκρατία..ντροπή και για τα γίδια που σας επικροτούν ακόμα και εδώ..οι αλάνθαστοι γνώμης και απόψεως..

  6. Σε λίγο έρχεται το τέλος τους λίγη υπομονή ακόμα

  7. ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!

    «με τον κληρικό να αρνείται πρωτίστως να φορέσει την προστατευτική μάσκα»
    ΞΑΝΑ ΑΞΙΟΣ!
    Δεν υπακούμε στους δαιμονισμένους τυράννους, δεν υποκύπτουμε στον ανόητο όχλο.

  8. Υπεροψία και αλαζονία εκ μέρους του πάτερ. Εγώ φοράω ράσο κάνω ότι θέλω και τα γράφω όλα στα αρχ. . Αυτό είπε. Αγνοεί ο παπάς πως οι μεγαλύτερες πανδημίες π.χ. ο Μαύρος θάνατος στην Ευρώπη μεταδόθηκαν μέσα στις εκκλησίες. Εκαντοντάδες χιλιαδες νεκροί στο Βυζάντιο. Όταν είσαι υπερόπτης και αλαζόνας τα ξέρεις όλα και δεν στρώνεις των πισινό σου να διαβάσεις μπας και ξεστραβωθεις. Τα τω Καίσαρης τω καίσαρι τα του Θεού του Θεού. Αυτά είπε ο Χριστός Δεν είναι τυχαια η σειρά των εξουσιών. Όπως δεν κάνει υπακοή στους νομούς των ανθρώπων έτσι ακριβών δεν κάνει υπακοή ούτε στον δεσπότη του ούτε στο Θεό. Μόνο και μόνο για την υπεροψία αλαζονία το εγωισμό και το ότι επικαλείται το όνομα του Κυρίου του επί ματαιων οφείλει να τον καλέσει ο δεσπότης του και να κάνει υπακοή. Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο. Δικαστική ασυλία δεν έχει επειδή φοράει ράσο

  9. Τα του καισαρως τω καίσαρι τα τω Θεού του Θεού. Το είπε ο Χριστός και το σεβάστηκε. Θα το σεβαστείς και συ. Είτε σε αρέσει είτε όχι.

    1. Άκου μισθοφόρε οσφυοκάμπτη και χρήσιμε ηλίθιε που μας έγινες θεολόγος:

      όταν ο Καίσαρας πάει ενάντια στον Θεό(δηλαδή ψεύδεται για όλες τις παραμέτρους της «πανδημίας) τότε «Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις».

  10. Ομολογία πίστεως από τον πατερ.οποιος μιλάει ενάντια στα σχέδια τους φυλακίζεται…. ωραία …..

    1. Υπεροψία και αλαζονία εκ μέρους του πάτερ. Εγώ φοράω ράσο κάνω ότι θέλω και τα γράφω όλα στα αρχ. . Αυτό είπε. Αγνοεί ο παπάς πως οι μεγαλύτερες πανδημίες π.χ. ο Μαύρος θάνατος στην Ευρώπη μεταδόθηκαν μέσα στις εκκλησίες. Εκαντοντάδες χιλιαδες νεκροί στο Βυζάντιο. Όταν είσαι υπερόπτης και αλαζόνας τα ξέρεις όλα και δεν στρώνεις των πισινό σου να διαβάσεις μπας και ξεστραβωθεις. Τα τω Καίσαρης τω καίσαρι τα του Θεού του Θεού. Αυτά είπε ο Χριστός Δεν είναι τυχαια η σειρά των εξουσιών. Όπως δεν κάνει υπακοή στους νομούς των ανθρώπων έτσι ακριβών δεν κάνει υπακοή ούτε στον δεσπότη του ούτε στο Θεό. Μόνο και μόνο για την υπεροψία αλαζονία το εγωισμό και το ότι επικαλείται το όνομα του Κυρίου του επί ματαιων οφείλει να τον καλέσει ο δεσπότης του και να κάνει υπακοή. Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο. Δικαστική ασυλία δεν έχει επειδή φοράει ράσο

  11. Ντροπή στον παπά που εξίσωσε τον εαυτό του με το Θεό. Για ακούστε τι είπε. Ξέχασε το “τα του Καίσαρης του καίσαρι τα του Θεού του Θεού”. Όταν ο Χριστός σεβάστηκε τους ανθρώπινους νόμους οφείλει και ο παπάς. Οι παπάδες δεν είναι υπέρ άνω των νόμων. Μάθανε να κάνουν σωρρηδων μηνύσεις εκμεταλλευόμενοι το σχήμα τους. Όταν δεν σέβεστε την νομοθεσία δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις χρήση των εργαλείων τους. Σε λίγο θα κάνουν και οι δολοφόνοι μηνύσεις σε δικαστές και εισαγγελείς γιατί δεν τους αρέσει η απόφαση . Ανοίγουμε τον ασκό του Αιόλου. Μαζέψτε τον τραγο. Και λέω τραγο γιατί παπάς δεν είναι. Ξύρισμα. Η σε σε μοναστήρι στο Αγ. Όρος. Και να μάθει να κάνει υπακοή. Όχι μόνο στον δεσπότη του αλλά και στους νομούς και τα ψηφίσματα της χώρας. Σε αυτό το τελευταίο πολλοί παπάδες έχουν πρόβλημα.

  12. Η ΝΕΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ – ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΑΣΩΝΙΑ
    ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ…….. ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ……….Κ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ,ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΑΦΟ ΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ

  13. Οι δικαστές δεν είναι άνθρωποι είναι οχιές διμούτσουνες. Δεν αναγνωρίζουμε καμιά δικαιοσύνη και καμιά εξουσία παρα μόνο του Θεού. Αυτό θα πώ αν με πιάσουνε και μένα όταν θα εγκληματίσω με αυτά που βλέπω και τρελαίνομαι.

    1. Τα του καισαρως τω καίσαρι τα τω Θεού του Θεού. Το είπε ο Χριστός και το σεβάστηκε. Θα το σεβαστείς και συ. Είτε σε αρέσει είτε όχι.

Comments are closed.