“ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ. ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΑΙΣΧΡΟ ΨΕΥΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ!” (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Mitsotakis-9-780x410

Το παρακάτω θέμα έχει απασχολήσει εδώ και χρόνια τη δημοσιότητα αλλά ξαναέρχεται στο “φως”. ΔΕΙΤΕ τι γράφει και τι λέει ο Εμμανουήλ Χατζησάββας.  

  • Εισαγγελείς πάρτε θέση, εφαρμόστε το Νόμο, ο Νόμος είναι για όλους, δεν μπορεί να είσαστε όλοι επίορκοι.

Συνημμένα στο παρόν.

Πιστοποιημένο έγγραφο 20.11.2020 της Γαλλικής εταιρείας SCI PERSONAL VENTURES με την υπογραφή της συζύγου του Πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη κ. Γκραμπόφσκι «Μαρέβα» Μαρία-Εύα-Βιργινία και του ετεροθαλή αδελφού της Γεώργιο Παπαζήση.

Είναι η Απόδειξη, τα εγκλήματα, οι ψευτιές και μαζί οι απάτες τους σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, των Ελλήνων.

Μ Ε Τ Α Φ Ρ Α Σ Η

(Γαλλική στην Ελληνική)

SCI PERSONAL VENTURES

Νομικό πρόσωπο με κεφάλαιο 10.000 ευρώ

Έδρα: 1 RUE DE BEAUNE 75 007 PARIS

RCS PARIS 490 793 288

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ (Συμβαλλομένων):

  1. Κυρία Maria -Eva-VirGRABOWSKI,

κάτοικος Λυκαβηττού 43 14562 Αθήνα (Ελλάδα).

Γεννήθηκε στην Αθήνα (Ελλάδα) στις 30 Ιουνίου 1967.

Ελληνικής υπηκοότητας.

Ελληνική ταυτότητα N 022615/11.9.2001

Έχοντας την ιδιότητα του μη κατοίκου κατά την έννοια των φορολογικών ρυθμίσεων.

  1. Κύριος ΓεώργιοςΠΑΠΑΖΗΣΗΣ,

κάτοικος ΨΥΧΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα (Ελλάδα) στις 7 Φεβρουαρίου 1974.

Ελληνικής ιθαγένειας

Ελληνική ταυτότητα Ν 019117

Έχοντας την ιδιότητα του μη κατοίκου κατά την έννοια των φορολογικών κανονισμών.

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ:

Η κυρία Grabowski και ο κ. Παπαζήσης είναι οι μοναδικοί εταίροι της SCI PERSONAL VENTURES της οποίας κατέχουν ολόκληρο το μετοχικό κεφάλαιο, δηλαδή 950 μετοχές για την κυρία GRABOWSKI και 50 μετοχές για τον κ. ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ.

Η ελληνική νομοθεσία, που τροποποιήθηκε πρόσφατα, απαγορεύει πλέον σε κάτοικο Έλληνα να κατέχει, άμεσα και με προσωπική ιδιότητα, μετοχές σε ξένες εταιρείες.

Επίσης οι κάτωθι υπογεγραμμένοι υποχρεούνται να συνιστούν Εταιρεία σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο η οποία θα φέρει τους εν λόγω τίτλους.

ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Οι εταίροι αποφασίζουν να συνεισφέρουν στην εταιρεία MGPG INVESTMENT CONSULTING που θα συσταθεί από κοινού, μια εταιρεία που θα συσταθεί με κεφάλαιο 30.000 ευρώ, μέσω εισφορών σε μετρητά και του συνόλου των μετοχών που κατέχει η κυρία GRABOWSKI στην Personal Ventures, ήτοι 950 μετοχές (εννιακόσιες πενήντα) και το σύνολο των μετοχών που κατέχει ο κ. Παπαζήσης, εκτός από μία, δηλαδή 49 μετοχές (σαράντα εννέα).

Οι μετοχές που εισφέρθηκαν, λαμβανομένων υπόψη των δανείων, αποτιμώνται σε 5.000 ευρώ

Με την επιφύλαξη της τελικής σύστασης της εταιρείας MGPG INVESTMENT CONSULTING

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Η κ. GRABOWSKI παρενέβη εδώ, με την ιδιότητά της ως διαχειριστής της SCI PERSONAL VENTURES, η οποία, υπό την ιδιότητά της, δηλώνει πλήρως ενημερωμένη για την προτεινόμενη συνεισφορά.

Το παρόν έλαβε χώρα στο Παρίσι σε 5 πρωτότυπα.

(Τέθηκαν υπογραφές των συμβαλλομένων)

(Πιστοποιήθηκε 18.03.2021)

 Με μαντικές ικανότητες η σύζυγος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα, προέβλεψε τον Νοέμβριο του 2020 το ΝΟΜΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 5026 του 2023 … Μόνο που ξέχασε το ΝΟΜΟ 3213/2003. ΦΥΛΑΚΗ ΛΕΜΕ –

 ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ

Τουλάχιστον, όσοι προλάβετε, Ξυπνήστε Έλληνες, σας ληστεύουν και μαζί σας λένε ψέματα, σας κουνάνε και το δάκτυλο.

 ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΕ Η ΠΟΛΩΝΕΖΑ…Σύμφωνα με το άρθρο 8 του νόμου 3213/2003 όταν ΔΗΛΩΝΕ το 2020 ότι κατέχει μετοχές σε Γαλλική εταιρεία.

άρθρο 8 του νόμου 3213/2003 –àΣτον Πρωθυπουργό, στους Αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση, στους Υπουργούς, στους αναπληρωτές υπουργούς και τους Υφυπουργούς, στους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές και όσους διαχειρίζονται τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων ως ανωτέρω, στους Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς της Βουλής και της Γενικής Κυβέρνησης, στους περιφερειάρχες και στους Δημάρχους απαγορεύεται η συμμετοχή στη διοίκηση ή στο κεφάλαιο εταιρειών, που έχουν έδρα πραγματική ή καταστατική στην αλλοδαπή είτε αυτοπροσώπως, είτε με παρένθετα πρόσωπα.

Στην παράγραφο 3 του ίδιου άρθρου αναφέρεται

  1. Η κατά παράβαση της παραγράφου 1 άμεση ή δια παρένθετου προσώπου συμμετοχή σε εταιρεία, που έχει έδρα στην αλλοδαπή τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο (2) ετών και με χρηματική ποινή από δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ έως πεντακόσιες χιλιάδες (500.000) ευρώ. Η κατά παράβαση της παραγράφου 2 άμεση ή δια παρένθετου προσώπου συμμετοχή σε εταιρεία, που έχει έδρα σε: α) κράτος μη συνεργάσιμο στο φορολογικό τομέα κατά την έννοια υπουργικής απόφασης, που εκδίδεται σύμφωνα με τις παραγράφους 1 έως 5 του άρθρου 65 του Ν. 4172/2013, ή β) κράτος, που έχει προνομιακό φορολογικό καθεστώς, κατά την έννοια υπουργικής απόφασης, που εκδίδεται σύμφωνα με τις παραγράφους 1, 6 και 7 του άρθρου 65 του Ν. 4172/2013, τιμωρείται με την ίδια ποινή.

 Μετά από αυτό δεν έχω λόγους για να απασχοληθώ ξανά μαζί σας, η μοίρα σας Έλληνες είναι στα χέρια σας.”

Χ1Χ2

 Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας

Εικονικό ποθεν εσχες του Μητσοτάκη ..Σωρεία Ποινικών αδικήματων Κυριάκου-Μαρέβας & επιπλέον γιόμα 32 εκ ευρω απο Γεωργιάδη καταγγέλει ο Χατζησάββας

Εχουν κατατεθεί στην Δικαιοσύνη -ΑΑΔΕ και δεν κουνιέται φύλλο!!

Ο πρώην Πράκτορας της ΕΥΠ Εμμανουήλ Χατζησάββας μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα”  με τον Γρηγόρη Σερέτη αποκάλυψε για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη Φοροφυγά απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων δανείων εκατομυρίων και αγόρασαν το περιβόητο ακίνητο του Βολταίρου αποκρύπτοντας απο το πόθεν εσχες ακίνητη περιουσία δια του ξεπλύματος χρήματος.. το οποίο δεν εχει δηλωθεί στην Ελληνική εταιρεία της συζύγου του η οποία είναι ιδιοκτήτης μιας αλλης εταιρείας στη Γαλλία.

Η Γαλλικη εταιρεία  δανειοδοτήθηκε  και αγόρασαν το ακίνητο  και είπε πως έχει στοιχεία γιαυτά που λέει τα οποία θα σταλούν στους αρχηγούς πολιτικών κομμάτων.

Ο Υπουργός του κ Γεωργιάδης επιχορήγησε την Ελληνική Εταιρεία με 32.000.000 ευρω!!!!

Τα παραπάνω τα εχει καταθέσει και στην Ελληνική Δικαιοσύνη καθως και την ΑΑΔΕ χωρις να εχουν προβεί σε καμια κίνηση παρα τις αποδείξεις αυτες και το ΕΙΚΟΝΙΚΟ πόθεν εσχες…Υπάρχει σωρεία ποινικών αδικημάτων..Στον ισολογισμό τους ξέχασαν να τα δηλώσουν ..

Ακούστε τα ολα στο παρακάτω Video.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΧΕΡΑΙΤΟΥΡΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΉ ,ΠΙΑΣΤΕΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΚΡΥΦΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ .ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;

  2. Ο ετεροθαλής αδελφός της Μαρέβα προέρχεται από τον β’ γάμο της μητέρας της.
    Τώρα κυκλοφορεί ως Ήβη Γόντικα από τον τρίτο γάμο.
    Παππούς ο Φίλιππος Άνταμς με καταγωγή από Άγγλους φραγκολεβαντίνους της Σμύρνης.
    Ο παππούς του νυμφεύθηκε Ελληνίδα, μετά Αλεξάνδρεια…

  3. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Δεν είναι μόνο η φοροδιαφυγή αλλά και η αρχαιοκαπηλια το τραφικιν με την κάλυψη των σωμάτων ασφαλείας το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και πολλών άλλων που οι αστυνομικές αρχές τα ξέρουν πολύ καλά

  4. Τι λες βρε ΜΑΚΕΛΕΙΟ…
    Η Ελλάδα δεν είναι Αμερική, όπου το Ασνώτατο Δικαστήριο ΔΕΝ χειραγωγείται!!!

  5. Μόλις ακουστούν οι ερπύστριες να κατεβαίνουν από Hilton μεριά θα λερωθούν όλες οι σωβρακοκυλότες των απατεώνων της μεταπολίτευσης.

    1. Ναι, πες τους να πάρουν καλσόν ρεζέρβα μαζί γιατί μπορεί να σκίσουν και κανένα!!

    2. Αμήν και πότε. Αλλά κατάντησαν και οι στρατιωτικοί δημόσιοι υπάλληλοι. Που είναι ένας Γιάννης ή Γιώργης να κυκλώσουν το τετράγωνο και να ισιώσουν τα πράγματα.

  6. Τι λει εκει η κουλα η κολαρα χαι χιτλερ? πολυ χιτλερικο χερετισμο κανει.

  7. τι εννοείτε ; υπάρχει ακόμα ραγιάς που δεν ξέρει ότι η συμμορίαΝΔ είναι εγκληματική οργάνωση ; (!)

Comments are closed.