ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! «Ο Μητσοτάκης αρνήθηκε να παραλάβει τις δύο θωρακισμένες πρωθυπουργικές BMW»

Κοινοποίηση:
Κυριάκος Μητσοτάκης

Είδηση για γέλια και για κλάματα… πόσο γίδια μας θεωρείτε ρε που νομίζετε ότι ασχολούμαστε με τέτοιες αηδίες; Ασχοληθήκαμε με τους προηγούμενους επειδή το έπαιζαν δίπλα στο λαό… με τις θωρακισμένες λιμουζίνες και επειδή σαν αντιπολίτευση ούρλιαζαν για τη BMW του Βενιζέλου!

Τέτοιες γελοίες ειδήσεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ή ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ, μάλλον αποσκοπούν να καλλιεργήσουν ένα λαό που πιστεύει ότι ο Πρωθυπουργός ΣΟΒΑΡΗΣ χώρας πρέπει να μετακινείται με πατίνι! Όσο χαϊδεύετε τέτοια αυτιά τόσο πιο βαθιά στην κρίση θα βουλιάζουμε… και όταν ψάχνετε λαϊκιστές να κοιτάζεστε και στον καθρέφτη

Διαβάστε να γελάσετε:

Σε μια σημειολογικού χαρακτήρα κίνηση προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο μετά την ορκωμοσία του ως Πρωθυπουργού, αλλά και την ανακοίνωση της νέας Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε να παραλάβει τις δύο θωρακισμένες πρωθυπουργικές BMW, ενώ αποφάσισε να εξακολουθήσει να κινείται με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη πει ότι σκοπεύει να μειώσει τις σπατάλες του κράτους και θα χρησιμοποιεί τα κυβερνητικά αεροσκάφη μόνο για έκτακτες περιπτώσεις.

Πηγή: dexiextrem.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο Κυριακος εχει παρει το πρασινο φως απο τη λεσχη Μπιλντεμπεργκ να περιορισει τη ελευθερια μας με τη βοηθεια του “μεγαλου αδελφου”-βιομετρικες ταυτοτητες,με ελαφρυ τεταρτο μνημονιο,με περικοπη συνταξης και μειωση αριθμου δημοσιων υπαλληλων,με αυξηση ομως του αριθμου πραιτωριανων καθως και αυξηση λαθρομεταναστων –αμμεση απορροφηση απο την Ελληνικη και Μακεδονικη κοινωνια(ωστε να ληξει δια παντος η στοχοποιηση των υπολοιπων θρησκευτικων μειονοτητων)με πολλα περισσοτερα Ευρωπαικα κονδυλια.
    Απ’ αλλαφρα,συνδιαχειριση των κοιτασματων του Αιγαιου με τη Τουρκια.

    Τα θεματα Θρακης-Β.Ηπειρου,παιδειας,υγειας θα τα λυσει(!) ο Τσιπρας την αμεσως επομενη τετραετια με πληρη στηριξη της Μπενε-Μπεριθ.

    Ο λοφος Καστα θα αναδειξει τον Μεγα Στρατηλατη σε μια πεντηκονταετια οταν βεβαιως προσαρτηθει μεγαλο μερος της Β.Μακεδονιας απο την Μακεδονια και οριοθετηθει η Ελληνικη επικρατεια μεχρι τα Τεμπη.

    Τοτε η νυφη του Θερμαικου η Βασιλισσα του περιουσιου η Θεσσαλονικη θα ορισθει πρωτευουσα του νεοσυστατου Μακεδονικου κρατους.

    Το Αγ.Ορος θα παραμεινει ανεπαφο και θα γινει το τελευταιο ασφαλες Χριστιανικο καταφυγιο(γκετο)για οσους αρνηθουν το τσιπαρισμα στο χερι η στο μετωπο.
    Οσοι αμφιβαλλουν πως τα ανωτερω ειναι αποκυημα της νοσηρης φαντασιας μου,να ριξουν λιγο νερο στο προσωπο τους για να ξυπνησουν.

  2. Θα δούμε ρε.. τι σκατά έχετε πάθει όλοι και το παίζετε προφήτες..

    Τί:.. για να πείτε μετά “τα έλεγα εγώ” και να το παίζεται έξυπνοι, εάν είτε τόσο έξυπνοι μαζευτείτε και κάντε κάτι.. αλλιώς μόκο και πάμε βλέποντας..

    Πραγματικά δεν ξέρω πού αποσκοπούν τέτοια άρθρα-σχόλια-δηλώσεις

  3. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ & ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΛΤΟΥΡΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ
    ΞΕΡΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ , ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ,ΟΥΣΤ

    1. με 50 σεντς το σχολιο πρεπει να γραφεις πολυ για να βγαλεις το ψωμι σου..

Comments are closed.