ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΠΙΛΑΣ. Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ Φουρθιώτης “ΕΚΒΙΑΖΕΙ με ΒΙΖΙΤΕΣ, ΜΠΑΞΙΣΙΑ κι αλλαξοκ@λιές”. ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ -ΣΙΧΑΜΕΝΙΟΥ. Ο ΒΟΘΡΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ COCA- COLA, ΕΣΚΑΣΕ ΝΕΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Άντε να χαθείτε βρωμιάρηδες, ο κόσμος πεινάει κι εσείς κάνετε γούστα στα παλάτια

Κοινοποίηση:
exofillo24-1

teaser24-1

Tεύχος 2109, 7 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Δευτέρας 24-1-2022 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo24-1

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος. Εκείνους που θεωρούν ότι τα στοιχεία της ενοχής τους, παραγράφονται. Και ότι δεν θα λογοδοτήσουν… 

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο σιχαμένιος τους κρατάει από κάτω γιατί ξέρει τις πομπές τους.Και είναι πολλές

  2. Στέφανε δεν γνώριζα φυσικά για αυτό που έχει γράψει ο φίλος μας Greekman πιο πάνω. Αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Πρέπει να το κάνουμε αυτό! Για κοίταξε το.

  3. Τα κανάλια σε όλα τα δελτία παίζει ένα θέμα …το χιόνι στην Αττική…όλα τα άλλα θέματα τα αποκρυψανε…μέχρι ζωντανή μετάδοση έκανε από τις ραχουλες της Αττικής αν εγκλωβίστηκαν οι κατσίκες του κυρ Θωμά στο μαντρί του στο Καπανδρίτι για να περάσει η ώρα και να τελειώσει το δελτίο
    Η Δικτατορία του Παπαδόπουλου μπροστα σε αυτούς είναι βιζανιαρικα μωρά.

  4. ΤΑ ΜΑΣΩΝΑΡΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ, ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΑ ΞΕΠΛΥΝΑΝΕ…
    ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 24ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ…

    ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ…

    1. Τώρα το καταλάβατε;…. αργήσατε.

  5. Δεν σας φαίνεται περίεργο που αυτή η κυβέρνηση σχετίζεται τόσο πολύ με τόσους πολλούς ανθρώπους, με σεξουαλική παρέκκλιση;

  6. ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ

  7. ΩΣ ΕΔΩ ΑΛΗΤΕΣ.
    Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. Ο ΒΟΘΡΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΡΤΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΙ. ΧΘΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG EXOYN KATAΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΥΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΙΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ. ΧΘΕΣ.

  8. Χτες, διάβασα τό παρακάτω στο “Ξυπνήστε ρε”:
    Η Φινλανδή βουλευτής καί πρώην Υπουργός Εσωτερικών Päivi Räsänen και πολύτεκνη μητέρα 5 παιδιών, απειλείται με 6 χρόνια φυλάκιση επειδή μίλησε για γάμο μεταξύ ανδρός καί γυναικός!
    Έστειλα αμέσως mail διαμαρτυρίας οργισμένος αλλά με κόσμιο ύφος στην γραμματέα τού Πρέσβεως, κα Velana.
    Η επιστολή έκλεινε λέγοντας ότι: τέτοια συμπεριφορά δέν περιποιεί τιμή στην Δημοκρατία της Φινλανδίας ουτε αρμόζει σε Χριστιανούς.
    Πόσοι Έλληνες έτρεξαν νά συνδράμουν “για την αγάπη του Χριστού” καί για την υπεράσπιση ουσιωδών αξιών απανταχού της γης,την κα Räsänen;;
    Μακελειό μου, κάνε μία έκκληση στους αναγνώστες σου ή συνέταξε εσύ ένα κείμενο, να τό υπογράψουμε καί να τό αποστείλεις στην Πρεσβεία. Με συμμετοχή της Ελληνικής Εκκλησίας.
    Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες τερατώδεις εκδηλώσεις μίσους κατά τών Χριστιανών καί μεις νά αδιαφορούμε?
    Άμεσα, τώρα!

  9. Ο υπουργός επικρατείας Γεραπετριτης χαρακτηρίζει τον Σιχαμενιο, Κυριο Φουρθιώτη,του εύχεται Χρόνια πολλά και να είναι πάντα χαμογελαστός.
    Σε ότι αφορά τις κινητοποιήσεις κατά της επέκτασης του ΚΥΤ Έβρου ο βολευτής της ΝΔ Σ. Κελέτσης μιλώντας χθες στο «Ράδιο Έβρος» είπε: «Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι οι κινητοποιήσεις αυτές είναι άνευ αντικειμένου».
    Και πρόσθεσε ότι η πλειοψηφία αυτών που συμμετείχε ήταν «γραφικοί και ακροδεξιοί» και ότι «δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ αυτό το συνοθύλευμα». Ο βουλευτής της ΝΔ παραδέχθηκε ότι οι δυο υπουργοί, Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, λένε τα ίδια.
    Συμπέρασμα: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣ@@

  10. Ο Φουρθιωτης ξέρει μυστικά τον τρέμουν αφού είναι και τσατσας μεσολαβητης πασαδορος με γυναίκες, άντρες ,και ομοφυλοφιλους Ξέρει μυστικά από τα πάρτυ τις κοκες την ανταλλαγή ζευγαριών και μεταξύ τους οι άντρες τον παίρνουν λόγω κόκας που γίνονται κτήνη σε βίλες και κότερα Αθήνα και Θεσσαλονίκη Σίχαμα έχει καταντήσει η Αθήνα και Ελλάδα με όλους τους ανώμαλους επιχειρηματιες εφοπλιστές δημοσιογράφους και πολιτικούς

  11. Εάν δε το βάλετε σημαίνει ότι είστε ρατσιστές.και μεροληπτειτε εναντίον μου
    Δεν υπάρχει πιο ταιριαστικο.
    Του BILLY LEVENTI O LEKES

  12. Αμερικάνα όμορφη
    πηγαίνεις στην δουλειά
    τον Μπίλυ ερωτεύεται
    και ήθελε για να…
    Τι ήθελε ξέρεις εσύ για να μας πεις;;
    εμπιλκουμέ
    what is εμπιλκουμέ;;
    Αμέρικαν κλαρινέ
    Τα μέσα ενημέρωσης
    με το DNA
    τα μέσα ενημέρωσης
    και το CNN
    Εβγάλαν στον αέρα
    του Μπίλυ τον λεκέ
    Έτσι έγινε και σταρ
    η μίσσες φυσαρμόνικα
    πήγαινε και συ με κανέναν πρεσιντέντ
    O yes
    Γι’ αυτό λοιπόν ο Μπίλυ
    από σαξοφωνέ
    το γύρισε στο πούρο
    και στο κλαρινέ

Comments are closed.