ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ!!! Όταν ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος έβριζε εν χορώ τον Σαμαρά και Χρυσοχοΐδη στο Twitter – Πήρε τη “θεσούλα” και τα έσβησε

Κοινοποίηση:
GIANNHS OIKONOMOY

Το ότι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι του «στενού κύκλου» του πρωθυπουργού, είναι γνωστό.

Άλλωστε ο Γιάννης Οικονόμου, από το 2017 ήταν ένας από τους στενούς συμβούλους του Κυριάκου Μητσοτάκη, και εν συνεχεία έγινε και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ωστόσο, ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος φαίνεται ότι δεν είχε μεγάλη συμπάθεια για τον Αντώνη Σαμαρά, όπως αποκαλύπτουν tweets του που έσπευσε να σβήσει.

economou_1 economou_2

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν γενικός γραμματέας στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, Δημοκρατική Συμμαχία, ενώ όταν εκλέχθηκε πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Οικονόμου ανέλαβε υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Διετέλεσε και (αποτυχημένος) Διευθύνων Σύμβουλος στην ΟΣΥ Α.Ε!!Μόνο του μέλημα ήταν,να γυρνάει με το σκούτερ του τους δρόμους, για να δει αν καπνίζει καποιος οδηγός!!Το αν υπήρχαν λεωφορεία και το αν έβγαιναν οι βάρδιες, ελάχιστα τον απασχολούσε!!

  2. Και μην ξεχνάμε πως διατέλεσε Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, επί κυβέρνησης Κουρασμένου!
    Άλλος ένας με βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα που τα πληρώνει ο λαός 🙁

  3. Όπου κουνιέται το μαρούλι τρέχετε πουστρίτσες.

  4. ΑΦΟΥ ΔΕΝ.ΦΟΡΑΝΕ.ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.ΕΙΠΑ.ΞΕΙΠΑ..ΔΕΝ.ΕΧΟΥΝ.ΣΤΑΘΕΡΗ.ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  5. Να παραδωσει την εξουσια ο Μητσοτακης στη ΠτΔ, να παραιτηθουν ολοι οι βουλευτες και να αποκλειστουν απο νεες εκλογες.

    1. λόατκι είσαι και σου μπαίνουν τέτοιες ιδέες; Τέτοια έλεγε και ο προδότης μακάριος και προσκαλούσε τον αττίλα

Comments are closed.