Κ@ΤΟΥΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! Διαγωνισμός χυδαιότητας στον ΣΥΡΙΖΑ: Και ο Κούλογλου απειλεί «όταν γυρίσω θα τους… γαμ@σω» [ΕΙΚΟΝΑ]

Κοινοποίηση:
kouloglou.12.5.708

Μορφή επιδημίας (λόγω κορωνοϊού) παίρνει πλέον η χυδαιότητα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία προβαίνουν σε αναξιοπρεπείς χαρακτηρισμούς, με ρεβανσιστικές και διχαστικές δηλώσεις ή αναρτήσεις στα social media.

Ετσι, μετά τη χυδαία ανάρτηση του δημοσιογράφου Στέλιου Καψώχα, ο οποίος απειλούσε την κυβέρνηση με μια ρήση του Καραϊσκάκη «όταν γυρίσω θα σας γ@μ@σω», ανάρτηση την οποία κατέβασε όταν προκάλεσε σάλο, ήρθε τώρα η σειρά του δημοσιογράφου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου να χυδαιολογήσει με τα ίδια λόγια.

Ο ευρωβουλευτής φιλοξενεί στο σάιτ που διαχειρίζεται, ένα σκίτσο το οποίο αναπαριστά έναν φανταστικό διάλογο του Καραϊσκάκη με τον τυπικό Ελληνα φουστανελά: «Γιώργο Καραϊσκάκη, κόβουν το 50% στους μισθούς!», με τον ήρωα να απαντά: «Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω!».

Για να δώσει περισσότερη έμφαση στις …απειλές, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε το εν λόγω σκίτσο και στον λογαριασμό του στο Twitter:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Μα ,αυτα τα αριστερα ΚΑΘΙΚΙΑ ,(σαν τον κουλο γλου και σαν τον καψο κα) τον ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ τον λενε ΦΑΣΙΣΤΑ και ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ τωρα πως επικαλουνται τα λογια ενος ΠΑΤΡΙΩΤΗ ? ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ….ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

  2. Κουλογλου να πας πίσω στην πλατεία με την Ελληνική ταβέρνα στις Βρυξέλλες εκεί όπου συχνάζεις και άναψε το αριστερό σου πούρο όπως έλεγες και μη ξανασχοληθεις με την Ελλάδα μας. Είσαι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

  3. μάλλον είναι στα τελευταία του. Ο καρκίνος κερδίζει το παιχνίδι

  4. Ψόφος σε κάθε κουμουνιστή
    Μαλάκια που στο τέλος του εμφυλίου δεν σφαχτήκατε όλοι και τα παιδιά και τα εγγόνια σας
    Η Ελλάδα μια ζωή σας στεκόταν εμπόδιο μπολσεβίκοι

  5. ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΛΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ.Η ΓΙΑΡΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

  6. ……….. οταν βλεπεις πως χανεις την εξουσια 2 ειναι οι στασεις συμπεριφορας. Ή το βουλωνεις κ ψαχνεις να βρεις τα λαθη που εκανες ή χυδαιολογείς κ σου φταινε οι παντες κ τα παντα!!!
    Ανεκαθες βρωμιαρηδες κ στερημενοι για εξουσια ηταν οι Αριστεροι, δεν μας εκπλησει.
    Ας τους καμαρωσουν τα ζωα που τους ψηφισαν!!!

  7. Μόλις γυρίσεις θα σε γαμήσω εγώ, το άκουσες Κώλογλου;

  8. Το λεσια της αριστερας δεχονται χλεμπουνες και ροχαλες με ενθουσιασμο Αυτα το σιχαμα ο ΟΓΛΟΥ μπορει και τους ξεπερναει σαν λινατσα που ειναι

  9. Όποτε τους συμφέρει ο Καραϊσκάκης και ο κάθε ήρωας είναι καλός, συνήθως τους κατηγορούνε και υποστηρίζουν τα μεμέτια. Με τι θα γαμήσει; Θα πάρει βιάγκρα με τα λεφτά που θα κλέψει απο τον Έλληνα φορολογούμενο ο επαναστάτης του κώλου! Οι πραγματικοί επαναστάτες είναι με τον λαό, ζούνε όπως ο λαός, δεν το παίζουν ποιητές Φανφάρες με τα χιλιάδες ευρώ στον τραπεζικό τους λογαριασμό, τα οποία δεν δούλεψαν, απλά υπήρχαν κάποιοι μαλάκες που τον ψήφισαν και αυτόν.

  10. Ρε παρτάλια,μαζέψτε την φούτσα σας μη την πατήσετε ρε….
    Και πώς θα μας μαμήσετε μετά ?

  11. για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους , εαν ήταν πρωθυπουργός ο ΤΣΙΠΡΑΣ με τα παιδάκια του δεκαπενταμελες τι θα γινόταν , 1ον αυτη την στιγμή θα ηταν περισσότεροι οι λαθρομεταναστες απο εμάς 2ον οι νεκροί περισσότεροι απο την Ιταλία και 3ον απλός δεν θα υπήρχαν μισθοί και συντάξεις σε 1-2 μήνες

  12. Αυτη η ανθελληνική λουγκρα θα είχε φάει τρελό κρέμασμα από τον Καραϊσκάκη.
    Άσε μας μωρή τουρκο πρακτορισσα.

  13. ΔΥΛΟΧΙΑ ΚΗΝΗΓΩΝ ΣΤΑ ΛΥΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗ ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

  14. Τι θα κάνεις μαρή κούλα ???
    κούλα μακους πολύ κωλόπαιδο ο κυριάκος…

Comments are closed.