ΚΤΗΝΩΔΙΑ! ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ. ΚΟΥ -ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ΚΑΤΑ “ΝΕΓΡΩΝ” ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΤΩΜΕΝΗΣ ΓΑΖΑΣ. ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
ce9aceb1ceb3ceb7ceb7ceb3ceb7

Σκηνές αποτρόπαιης σεκταριστικής βίας μίσους. Ισραηλινοί έποικοι με καδρόνια και κλωτσιές λιντσάρουν ανυπεράσπιστο Άραβα Παλαιστίνιο που κείτεται στο έδαφος. Εικόνες που θυμίζουν Κου Κλουξ Κλαν κατά νέγρων. Εθνοτικό μίσος θρησκευτική μισαλλοδοξία φονταμενταλισμός ρατσιστική βία στο σαθρό ανορθολογικό ιδεολόγημα της Αρίας Φυλής προσαρμοσμένο σ’ αυτό του περιούσιου εκλεκτού λαού γένους..Ναζιστικό τέρας το αυγό του φιδιού είναι εδώ…Το απαρτχάιντ γκετοποίηση της Λωρίδας της Γάζας με το απάνθρωπο εμπάργκο δεν είναι παρά μόνο η μια πτυχή αυτού του ρατσιστικού Αρμαγεδώνα! Τάγματα θανάτου επιτίθενται σε ΙΧ κατεβάζουν τους οδηγούς και τους λιντσάρουν ως θανάτου…..

ΝΑΖΗΔΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΛΟΝΤ …ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΤΗΝΗ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΑΒΑΣ….

Εικόνα

Αυτές οι σκηνές αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο πίσω από τη μάσκα του πρωτοπόρου στον υγειονομικό ”ανθρωπισμό” Ισραήλ…..Ανθρωπισμός και κτηνωδία δεν συνάδουν… Αποικιοκρατικός ζηλωτισμός..Tελικά οι εμβολιασμένοι Ισραηλινοί είναι σε παραλήρημα έξαρσης τυφλής δυσανάλογης βίας και μίσους ..

Χάος στο Ισραήλ .. Εξέγερση Παλαιστινίων σε πολλές πόλεις στα κατεχόμενα. Σφοδρές συγκρούσεις.Εβραίοι έποικοι λιντσάρουν Άραβα στο Bat Yam….

ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΟΙ Κου Κλουξ Κλαν ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ……ως νέγρους τους Άραβες ..

Εικόνα

Επίθεση στην Tabaria……

Oι Ισραηλινοί έποικοι εισβάλουν στα σπίτια Παλαιστινίων και τους σκοτώνουν εν ψυχρώ καταστρέφουν τις περιουσίες τους θέλουν με κάθε τρόπο να εκπατρίσουν και τους τελευταίους. Σκηνή από Yafa.

17 παιδιά της Παλαιστίνης κι ένας 6χρονος του Ισραήλ είναι ο πιο θλιβερός απολογισμός της σύγκρουσης..67 νεκροί Παλαιστίνιοι, συμπεριλαμβανομένων 17 παιδιών και 6 γυναικών, και 388 άμαχοι τραυματίστηκαν.

Καίγονται τζαμιά όπως αυτό του Al Jazar στην Acre και συναγωγές….

Ένοπλοι Ισραηλινοί όχλοι βαδίζουν σε διάφορες πόλεις στα κατεχόμενα τρομοκρατώντας Παλαιστίνιους πολίτες στους δρόμους και καταστρέφοντας καταστήματα και σπίτια.Με σύνθημα”θάνατος στους Άραβες.”

Λιντσαρίσματα ως και στη Ραμάλα. Οι Άραβες προβαίνουν σε πολλές περιπτώσεις σε αντίποινα..Σοβαρά επεισόδια σήμερα το βράδυ σε Bat Yam , Acres, Tiberias , Lod και Haifa…

Ένας Ισραηλινός στρατιώτης νεκρός από ρουκέτα.Επιθέσεις Παλαιστινίων σε αστυνομικά τμήματα όπως στο στην Τάμρα στα κατεχόμενα εδάφη.Τραυματίες από συνεχείς συγκρούσεις στη Λοντ όπου η εξέγερση δεν κατευνάστηκε παρότι ο Νετανιάχου έστειλε ειδικές δυνάμεις από τα σύνορα. Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε και 2 Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν σε επίθεση κοντά στη Ναμπλούς.Στη Δυτική όχθη εθνοτικές συγκρούσεις και θύματα..

Ακόμη και το ισραηλινό μέσο kan και είναι προς τιμή του αναφέρει επίθεση Εβραίων με πέτρες σε αυτοκίνητο με αραβική οικογένεια στη γειτονιά του Όρους της Ελιάς της Ιερουσαλήμ, κοντά στο Beit Orot yeshiva. Συλλήψεις 374 νέων Παλαιστινίων και τραυματίες 36 αστυνομικοί.

Εικόνα
Εικόνα

To (IS)RAEL παράδειγμα προς αποφυγή…. Αναρχία, χάος, εμφύλιος….. καταστροφές αποκαλυπτικές όπως ο βομβαρδισμός κι η κατάρρευση του πύργου Al-Shorouk στη Γάζα.

Ο Βiden λέει πως το Ισραήλ έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Οι Παλαιστίνιοι το έχουν;;Επίσης ποιόν εαυτό του εννοεί μάλλον τον κακό εαυτό του γιατί αυτές οι σκηνές και η διαχείριση κι αυτής της κρίσης προσβάλουν πρωτίστως το Ισραήλ… Είναι ένα ακόμη κοινωνικό πειραματικό πιλοτικό πρόγραμμα, οδηγός και για άλλες κοινωνίες;;;;

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ πάνω από 500 αεροπορικές επιθέσεις σε αστικές ζώνες στη Γάζα ως τώρα…Παραφροσύνη..

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Δέν μοιάζουν της Κούλας στην συμπεριφορά;

  2. Αυτος που λιντσαρουν, προσπαθησε να οδηγησει ενα ασπρο αμαξι σε πληθος εβραιων και να πατησει κοσμο. Καλα να παθει.

  3. Η Τουρκια ευθυνεται που ανοιξαν οι ασκοι του Αιολου, οταν μαζι με τους Αζερους, εκτοπισαν τους Αρμενιους απο το Ναγκορνο-Καραμπαχ.

    Αφου η διεθνης κοινοτητα το επετρεψε δια της απουσιας της, τοτε σου λενε τα υπολοιπα κρατη, θα κανουμε και εμεις το ιδιο, με πρωτο το Ισραηλ.

    Η Τουρκια ειναι το καρκινωμα. Απο εκει ξεκινησε το αποστημα. Και οταν γινει χαμος, δεν θα μαζευεται..

  4. Κοπρολαοι και οι δύο.Απο τους χειρότερους παγκοσμιος.Αυτη τη στιγμή τα συμφέροντα της Ελλάδας είναι με το Ισραήλ.Αν πέσει αυτό το μπουρδελοκρατος (δε το νομιζω) μετά έχουμε σειρά εμείς!Αρα βαρατε με και ας κλαίω! Τουλάχιστον να τσακιστουν οι φιλοτουρκικες ισλαμοκατσαριδες

  5. Εξαφανισε την Παλαιστινη απο τον χαρτη να τελειωνουμε

  6. Εχουν αρχισει επιχειρησης χερσαιες τωρα την νυχτα… μεχρι το πρωι θα τους εχουν τελειωσει…

  7. Ναι, και οι ισλαμοφασιστες της χαμας…που ταχα μου κοπτονται…για την παλαιστινη…
    την περνανε ζαχαρη…μαζι με τους τουρκαλαδες….που τους τα χωνουν τα φραγκα…χοντρα….
    με οπλα, γαμησια, μασες και ξαπλες στην κωνσταντινουπολη….
    Τωρα για το ισραηλ…επειδη μας εχουν ζαλισει τα κακαλα οι εβραιοι…
    αντι να χτυπανε τον φτωχο κοσμακη….τραβατε να ριξετε καμια μπομπα…
    να εξολοθρευσετε και τη χαμας…και τους τουρκους…που τη χρηματοδοτουν…
    Τα ιδια και τα ιδια…

  8. Ξυπνάτε γιατί μόλις τελειώσουν με τους Μουσουλμάνους θα διώξουν και τους Χριστιανούς απο τη Ιερουσαλήμ…Το Πατρειαρχείο θα γίνει μουσείο όπως η Αγιά Σοφιά!!! Μη σας πω Συναγωγή….

  9. Οι Εβραίοι δεν είναι κότες όπως εμείς που θέλουμε και νόμπελ ανθρωπισμού για να μας σφάξουν μετά οι τζιχάντιδες. Οι Εβραίοι υπερασπίζονται την πατρίδα τους με νύχια και δόντια και οφθαλμός αντί οφθαλμού στην παραμικρή πρόκληση. Δεν πέταξαν ξαφνικά αυτοί 1800 ρουκέτες σε ένα βράδυ όπως έκαναν οι της Χαμάς παλαιστίνιοι με την υποκίνηση του Ιράν και της Τουρκίας που τους χρηματοδοτεί και εξοπλίζει. Την Χαμάς που είναι πολιτικό κόμμα, την υποστηρίζουν μάλιστα οι ίδιοι οι παλαιστίνιοι που σημαίνει πως δεν ενδιαφέρονται και πολύ για τα παιδιά τους ξέροντας πως με κάθε ρουκέτα της Χαμάς οι Εβραίοι θα ρίχνουν και μία πολυκατοικία στην Παλαιστίνη. Εάν ήθελαν οι παλαιστίνιοι άνετα μπορούσαν να βγάλουν από τη μέση την Χαμάς και να στηρίξουν τον μετριοπαθή Αμπάς. Δεν το κάνουν, ας υποστούν λοιπόν τις συνέπειες. Οι Εβραίοι δεν ήρθαν τώρα στην περιοχή και έκλεψαν τα χώματα των παλαιστινίων. 3.000 χρόνια είναι και εκείνοι στην περιοχή και έχουν δικαιώματα στη γη. Βρήκαμε τώρα να υποστηρίζουμε όλοι τους Παλαιστίνιους οι οποίοι οι ίδιοι ως άραβες είναι πολεμοχαρείς και θέλουν να αφανίσουν κάθε άλλο λαό και θρησκεία.

  10. Στα παπαρια μας και οι μεν και οι δε.
    Γεμισαμε ισλαμικες κατσαρίδες.
    Οι εβραιοι να χαθούν μαζί με τα ισλαμια.

  11. Σήμερα δική τούς, αύριο δική μας!! Ας ξυπνήσουμε επιτέλους, τα είπαν όλοι οι Άγιοι κατά καιρούς…

  12. Να τη χαιρόμαστε αυτή την ανθρωπότητα, όπου κάθε ον έχει χάσει την αξία της ύπαρξης, να χαιρόμαστε βέβαια και το διεθνές δίκαιο κατά το δοκούν, φτου σας ξεφτιλες, αυτός δεν είναι πλανήτης, ένα μπουρδέλο είναι, κρίμα

  13. Η Νεα Ταξη Μπουρδελων κρυβεται πισω και απο αυτην την σφαγη. Θανατηφορα εμβολια και εξουδετερωση φτωχων και δυστυχισμενων λαων το κρυφο τους σχεδιο. Ολα γραμμενα κατα καιρους απο φωτισμενους ανθρωπους και αγιους πατερες της εκκλησιας μας

  14. ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ.
    ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
    ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΙΣ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΣΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ.
    ISRAEL THE CANCER OF THE PLANET.

  15. δεν υπάρχει λαός απο την αρχαιότητα που να μην κυνήγησε τους εβραίους,
    τοκογλυφία,δολοφονίες,παρασκήνιο,ίντριγκες,παρασιτισμός η σπεσιαλιτέ τους.
    Όλοι όσοι αγαπάνε την πατρίδα τους είναι ρατσιστές,φασίστες,ναζί κ μπλα μπλα μπλα
    εκτός από τους εβραίους που έχουν το ελεύθερο να διαπράττουν κάθε λογής εγκλήματα.

    1. οι μεγαλύτεροι δουλεμποροι επίσης….

Comments are closed.