ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ – ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΝΕΑΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ! ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kapnogona

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 9 το βράδυ στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου, όταν έφτασε εκεί η μεγάλη φοιτητική πορεία που διοργάνωσαν αναρχικές και εξωκοινοβουλευτικές συλλογικότητες. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί απέναντι από τον σταθμό, μπροστά από περιφραγμένο χώρο. Δυο-τρεις νεαροί έκαναν ντου και ξεκίνησε η συμπλοκή, με τους διαδηλωτές να πετούν πέτρες και τους αστυνομικούς να ρίχνουν καπνογόνα για να διαλύσουν τη συγκέντρωση. Ένας νεαρός συνελήφθη, ενώ οι υπόλοιποι διασκορπίστηκαν στους γύρω δρόμους.


  

 

    

 Η πορεία είχε ξεκινήσει από τη Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τους διαμαρτυρόμενους να φωνάζουν συνθήματα κατά της αστυνομίας, για τους κατασταλτικούς μηχανισμούς που ενεργοποιήθηκαν στις πορείες της Αθήνας.
gegonota.news
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!!!ΕΔΩ???

  2. Ποιες πορειες και βλακεις, ντου στη βουλη ολοι, πετρα στην πετρα να μην μεινη, , ο πετροπολεμος δεν ειναι αστειο, ρε χασαμε τα παιδια μας και θα κανετε ειρινικη πορεια ;;;; καψτε τους να μην μεινουν ουτε τα θεμελια, δικαιωση στα παιδια μας που δεν πρΟλαβαν να ζησουν

  3. κανένα λάθος, ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ καψτε την βουλη να δικαιωθουν οι ψυχες των παιδιων, τι κανετε γονειςς;;;, μονο θρρηνειτε; και ακουτε τις μαλακιες που σας ταιζουν στο κουτι της μαλακιας;; Ας εχανα το παιδι μου εκει και αντι να πεθαινω καθε μερα θα ανατιναζομουν στην βουλη.

  4. κανένα λάθος, ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ καψτε την βουλη να δικαιωθουν οι χυχες των παιδιων, τι κανετε γονειςς;;;, μονο θρρηνειτε; και ακουτε τις μαλακιες που σας ταιζουν στο κουτι της μαλακιας;; Ας εχανα το παιδι μου εκει και αντι να πεθαινω καθε μερα θα ανατιναζομουν στην βουλη.

  5. ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΟΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥ.

  6. Μητσοτάκη έτυχε Κορωνοιος πόλεμος ακρίβεια αλλά σε στηρίζουμε.Η οικονομία πάει φοβερά.Πρεπει όμως ο επιθεωρητής,οι σταθμάρχες πού λειπαν καί οι γιατροί που δώσανε το χαρτί στον επιθεωρητή να συλληφθούν καί νά μπουν μέσα.

  7. Τα καθαρματα οι διαβολοι διψουν για αιμα . Σκοτωσαν τοσα παιδια,την λεβεντο νεολαια μας.Αισχος και τσεκουρι.Μην καθομαστε ουτε λεπτο.Αρκετα μας ηπιαν το αιμα μας.Εφτασε ο κομπος στο χτενι.Καθαρματα οπαδοι του διαβολου !!!

  8. Άλλη μια μέρα που οι δικαστές πέρα κάθε λογικής δεν έχουν διατάξει την σύλληψη των εργολάβων. Πάμε λοιπόν ακόμη ποιο δυνατά, ακόμη ποιο οργισμένα μέχρι οι δικαστές να σεβαστούν τους νόμους το σύνταγμα και το δημοκρατικό πολίτευμα. Η μη σύλληψη των εργολάβων συνιστά πολιτειακή ανωμαλία και κίνδυνος για την δημοκρατία, όλοι στους δρόμους να προστατέψουμε την δημοκρατία απέναντι σε μιζαδορους πολιτικούς φονιάδες εργολάβους και στημένους δικαστές.

  9. Η Ελλάδα έπρεπε να βράζει εδώ και καιρό τι περίμεναν όλοι το κερασάκι στην τούρτα?
    Υπάρχει και το πρώτο έγκλημα που έκαναν… αυτό θα το ζούμε για πολύ

  10. Ακόμη να παραιτηθείς; Τι περιμενεις να στο πουν τα παιδιά σου; Ααα ξέχασα περιμενεις εντολή…

  11. Αύριο όλοι σύνταγμα, δεκάδες συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη την χώρα. Από τις 12,00 αύριο το μεσημέρι αρχίζουν οι πρώτες προσυγκεντρώσεις στα προπύλαια. Μαθητές φοιτητές νέοι εργάτες όλοι εκεί. Να τους δείξουμε πως μέχρι εδώ, φτανει πια. Τέλος, λάδι στην φωτιά έριξε και ανακοίνωση των δικαστών που μας δουλεύουν κατά συρροην. Μην μας μπλέκετε λέει με το δυστύχημα!!! Οχι μόνο είσαστε μπλεγμένοι αλλά και υπεύθυνοι της κατάστασης και της δολοφονίας των εργολάβων. Πήρανε λεφτά? Πήρανε. Έκαναν αυτά που έπρεπε για συντήρηση και ασφαλεια? Όχι. Εξαιτειας αυτού σκοτώθηκαν παιδιά? Ναι. Τότε γιατί δεν τούς συλλαμβάνετε ρε λαμογια? Γιατί σας δίνουν χαρτζιλίκι ρε ξεφτίλες, για αυτό. Δικαστές έχετε το ίδιο μερίδιο ευθύνης με τους εργολάβους, βάλτε τους φυλακή μέχρι την απόφαση της επιτροπής. Αντε γιατί πολλά τα έχετε κάνει ξεφτίλες και σεις.

  12. θελει να παρεις ενα λαστιχο να τα καταβρεξεις τα παλιοκομμουνια

  13. Αν πάρουν πάνω απο 10% στις εκλογές θα είναι σκάνδαλο

Comments are closed.