ΚΟΥΦΑΘΗΚΑΜΕ: Τι λέει για το Άουσβιτς ο Κωνσταντίνος Πλεύρης! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
exo plevris

O Kωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε πρόσφατα στο ΑΡΤ και ανέφερε όσα περιέχει το βιβλίο του σχετικά με το Άουσβιτς.

Τα όσα θα ακούσετε θα σας εκπλήξουν:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Για κοίττα ένα πράγμα ρε παιδί μου…Σκάει αργά και λίγο- λίγο η αλήθεια ,ύστερα από 74 τόσα χρόνια…Για μια Ιστορία που γράφτηκε από τους γαμημένους ”νικητές΄΄ του Β’Π.Π…

    Η Ιστορία τους που ήταν το μέγιστο ΨΕΜΑ στην διαδρομή του πλανήτη χαβούζα…

    Είναι οι ίδιοι ακριβώς καριόληδες,που ”στήσανε ” ”τότε”,το μέλλον που ζούμε όλοι σήμερα …Ε και στραβός,κουφός και παραπληγικός ναναι κανείς,δεν μπορεί …Θα βιώνει στο πετσί του την ομορφιά που μας επιφύλαξαν τα περιούσια αποβράσματα…
    Οπότε και δια της άτοπον απαγωγής κούτσα-κούτσα το γράσσο φεύγει από τα ματάκια αρκετών και μοιραία ,αναρωτιούνται:”Ρε μπας κι Εκείνος ο ”εγκληματίας” τόοοτε,ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ”;

    Τοο late my daughters…Situation irreversible…

    Καλή νύχτα σας…

  2. Έτσι είναι όπως τα λες
    Αλλά τέτοιοι Μ…λες που ειμασταν και παραμένουμε,δεν πρόκειται να έχουμε πραγματική ελευθερία πότε…
    Είμαστε σε συνεχή σκλαβιά απο τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία και έκτοτε

  3. Στην Κεντρικη Μακεδονια οι κομμουνιστοσυμμοριτες εμπαιναν στα σπιτια των αγροτων και επαιρναν το λαδι το τυρι τα αυγα τον τραχανα , και τους ελεγαν , ” αυριο θα φερεις το μασχαρι στο ταδε μερος , διαφορετικα θα σκοτωσουμε Γερμανο και θα σας καψουν ζωντανους ” !!!!!
    Αδιαφορουσαν αν τα παιδια των αγροτων πεινουσαν , οι κακοι ναζι εσωσαν πολλα μικρα τοτε , τους εδιναν κονσερβες και σοκολατες …και οταν αρρωσταιναν τους κοιταγε Γερμανος γιατρος ….υπαρχουν ακομα ζωντανοι που τα διηγουνται.

  4. Γεια σου κυρ Πλεύρη! Γίγαντα γνώσης και μαθήσεως. Τετοιους ανθώποθς χρειάζεται η Ελλάδα! Αλλά βεβαια επειδή πάει κοντρα σε όλο το σύστημα και ειδικά στους Εβραίους, σε πολλούς δεν ακούγονται και πολύ ευχάριστα όσα λεει. Ελληναρες ξεστραβωθείτε επιτέλους!

  5. To oτι οι κατσαπλιαδες αναρχοκομμουνιστες των βουνων σκοτωναν εναν-δυο γερμανους και μετα οι γερμανοι για αντιποινα σκοτωναν 100-200-300 Ελληνες αθωους δεν μιλαει κανενας?? Το θεωρουσαν αντισταση στον κατακτητη αυτο το να σκοτωνουν 1-2 γερμανους.. Δεν τους ενοιαζαν τα αντιποινα των γερμανων μετα. Και μας το παιζουν οτι εκαναν αντισταση στον κατακτητη οι αναρχοκατσαπλιαδες του Βελουχιωτη.

  6. ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 12, ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΄΄ΚΑΚΟΙ ΝΑΖΙ΄΄ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΗΛΙΚΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΣΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΕΣ, ΓΛΥΚΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ……………..ΤΩΡΑ ΟΙ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ΄΄ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ , ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ 50 ΕΥΡΩ………………….

  7. Μα την απόλυτη αλήθεια λέει ο άνθρωπος, από έρευνα και επίσημα στοιχεία!
    Ρώσοι έκτισαν τα ντεμέκ κτίσματα θανάτωσης με αέρια.

    https://www.dailymotion.com/video/x384qee
    Δείτε το όλο!

  8. Γιατι το βιβλιο του Πλευρη Εβραιοι ολη η αληθεια δεν απαγορευθηκε? Μηπως γιατι ειναι αδυναμοι οι Εβραιοι? Οχι φυσικα αν ηθελαν τον εχωναν μεσα .Ο λογος ειναι οτι τους βολευει ακομα και αν λεει αυτα που λεει για ολοκαυτωμα ,Χιτλερ κτλ. Αυτο που τους βολευει ειναι οτι η Υβριζει την ΠΔιαθηκη .Οι περισσοτεροι δεν θα καταλαβετε αλλα εκει βρισκετε η μιση αληθεια η αλλη μιση ειναι στην ΚΔ.Μονη της η ΚΔ δεν μπορει να σου πει τιποτα

    1. Η ΠΔ είναι ένα πορνογράφημα και η μυθολογία των εβραίων,
      σχεδόν όλα τα κείμενα της ΚΔ είναι παρμένα από την ΠΔ
      άρα ο χριστιανισμός είναι μια εβραϊκή αίρεση!
      Οι πατέρες των Ελλήνων ΔΕΝ είναι ο αβραάμ και ιακώβ, παρά ο
      Δευκαλίων, ο Πυθαγόρας, Αριστοτέλης κλπ Έλληνες γίγαντες!

      1. Tετοιους σαν εσενα θελουν οι Εβραιοι.Αν σε γνωριζαν θα σε εκαναν πρωθυπουργο.
        Ολα τα ενοχα μυστικα τους ειναι στην ΠΔ μονο οποιος την μελετησει μπορει να τα καταλαβει αλλα θελει να ψαξεις πολυ.Η ΠΔ εχει πιο πολυ σχεση με εμας παροτι με εκεινους

        1. Δεν έχω βέβαια καμία ψευδαίσθηση ότι θα σε πείσω, τρία πραγματάκια μόνο
          1) Ο χριστιανισμός είναι μια εβραϊκή αίρεση
          2) Οι πατέρες των Ελλήνων ΔΕΝ είναι ο αβραάμ και ιακώβ
          3) Ελληνισμός και χριστιανισμός δύο ασύμβατες έννοιες.

          Οι ζωγραφιστές σανίδες, σαλεμένε, ΔΕΝ δακρύζουν!

          1. Ενα θα σου πω Αβρααμ,Ισαακ Ιακωβ,Μωυσης αλλα και ολοι οι προφητες της ΠΔ ειναι ο προπατορες των Ελληνων και δεν εχουν καμμια σχεση με τους σημερινους εβραιους(Για αυτο εξαφανιζουν ολα τα οστα των Αρχ Ελληνων φευγουν σε Αμερικη η Ισραηλ) και για αυτο οι μασωνοι βαλουν κατα της ΠΔ

      2. Σωστός φίλε μου
        Μπράβο που ψάχνεσαι και έχεις σωστό κριτήριο

  9. Παντως τα δικα μας hot spot ειναι ελεεινα και τρισαθλια μπροστα στα περιποιημενα Γερμανικα στρατοπεδα συγκεντρωσεως ασχετως τι εγινε η δεν εγινε εκει μεσα.

  10. Ακου να δεις ποσο βαρβαροι ηταν οι εθνικοσοσιαλιστες γερμανοι οταν ηρθαν στην ελλαδα. Ο παππους μου ηταν 15 χρονων οταν τον πηραν για να φροντιζει καποια αλογα στο συνταγμα που ηταν υπευθηνο για ηπειρο και δυτικη μακεδονια εκτος οτι τον πληρωναν ειχε και στεγη και τροφη δωρεαν ειχε και γιατρικη φροντιζα απο τους ”κακους” γερμανους κατακτητες . Μια μερα αρρωησταν ασχημα καμποσοι χωριανοι του αλλα δεν ειχαν χρηματα για να πανε σε ελληνες γιατρους που δεν δεχτηκαν να τους εξετασουν εφοσον δεν ειχαν να πληρωσουν . Ο παππους μου τους προτεινε να ζητησουν να τους εξετασουν γιατροι του γερμανικου στρατου ΔΩΡΕΑΑΑΑΝΝΝ ετσι πηγαν και οι γερμανοι οχι μονο τους εξετασαν αλλα τους εδωσαν και φαρμακα και καποια τροφιματα που ζητησαν μερικοι. ΡΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣΣΣΣΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΛΟΓΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ”ΚΑΚΟΙ” ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ + ΦΑΡΜΑΚΑ .

  11. ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΙΜΑΜΗΣ ΕΝΝΟΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΣΩΣΤΑ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΑΝ ΚΑΤΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.

  12. Ο/Η Αν μαθει ο κοσμος την αληθεια θα καταλαβει πολλα... λέει:

    Το δικεφαλο το φιδι και του Ναζισμου και του Κουμουνισμου αν μαθει καποτε ο κοσμος την αληθεια θα φριξει…

  13. Ιμάμης Εβραίος αποκλείεται αφού οι Ιμάμηδες είναι Ισλαμιστές. Επίσης, οι Εβραίοι έφεραν το Χίτλερ, ο Χίτλερ ήταν Εβραίος και πήγε στην Αργεντινή μέσω Λαμίας και η γη είναι επίπεδη. Σοβαρευτείτε ρεεειιι.
    Αν όντως οι πηγές του Πλέυρη ισχύουν τότε έχει ένα ενδιαφέρον το θέμα.
    Πάντως αναμφισβήτητα υπήρξε Ολοκάυτωμα. Τώρα αν όλοι αυτοί εξοντώθηκαν απο τους Γερμανούς ή κάποιοι πήγαν και απο τύφο, κακουχίες, κακή σίτιση κλπ είναι κάτι που δεν το ξέρω αφού δεν εχω μελετήσει το ζήτημα.

    1. ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΗΤΑΝ ΖΩΟ,ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΑΝ,ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ…ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΛΑΜΟΖΩΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ..ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΜΗΝ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ…ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΞΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΩΝΙΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΝ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ…Η ΓΗ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΤΕΛΕΥΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΧΑΟΣ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ+ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΕΣ…ΔΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΛΕΥΕΙ Η ΓΗ,ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑΣΙΑ!

      1. Η Γη είναι επίπεδη και το ολοκαύτωμα είναι αναληθές. Holohoax που λέμε..

        Τρελό αλλα αληθινό..

  14. Χμ! Περιεργα, πραγματα. Επετρεψε, ο καρατζαφερης, να ακουστουν, τετοια πραγματα;;; Τι να παιζει, αραγε;;; Θα το επεξεργαστω.

  15. ΕΡΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΗΠΤΟΝΤΑΙ ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΕΣ, ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΚΟΣΜΟ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΙΜΑΜΙ ΕΒΡΑΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΣΤΥΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ YOU TUBE ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Comments are closed.