“ΚΟΥΛΗ ΜΕ 22 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΤΕΣ”. ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ; ΞΕΦΤΙΛΕΣ,ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ολα τα περιμεναμε να τα ακουσουμε απο τον ζαπλουτο και ανικανο Κουλη,αυτο ειλικρινα δεν το περιμεναμε,μεσα στην απελπισια του να κερδισει εστω και μια ψηφο ξεφτιλισε τα παντα,οτι αυτος ειναι ξεφτιλισμενος ειναι γνωστο,οτι θεωρει και τον λαο τοσο ξεφτιλισμενο οσο ειναι αυτος το ανακαλυπτουμε τωρα.

Θα ρωτησετε…θα τον ψηφιζες αν εδινε περισσοτερα?

Οχι

Οπως δεν ψηφισα και τον Τσιπρα,αλλον πολιτικο αλητη οταν μοιραζε τις δικες του προεκλογικες χαντρες στους ιθαγενεις.

Αλλα ο Κουλης

Αφου αφησε την αισχροκερδεια να καλπαζει απο περυσι το καλοκαιρι,αφου αδιαφορησε τελειως για τους μαυραγοριτες εμπορους καυσιμων και σουπερ μαρκετ που ειχαν αρχισει να κρυβουν την ζαχαρη και το αλευρι πριν ακομα αυξησουν τις τιμες τους,αφου εχει την γλιτσα,τον φασιστα Αδωνι υπουργο αναπτυξης για να κανει σοου σε λαικες,σουπερ μαρκετ και τελευταια στην λαχαναγορα,,,,εφτασε και στο τελευταιο σκαλοπατι της ξεφτιλας αποφασιζοντας να επιδοτει με κουπονια καθε μηνα τις αγορες τροφιμων που θα κανουμε.

Ετσι μιλωντας για τον εαυτο μου θα μου δινει σε ψηφιακη καρτα 22 ευρω τον μηνα να αγοραζω τροφιμα,φυσικα ζει σε τετοιο παρανοικο κοσμο που δεν ξερει οτι με 22 ευρω τον μηνα δεν αγοραζεις πλεον τιποτα,ουτε καποτες,αλλα αυτος δεν ενδιαφερεται αν εχεις να αγορασεις κατι με τα ψίχουλα που δινει,χαβαλε κανει με τον κοσμο τον οποιο θεωρει τοσο ξεφτιλισμενο οσο ο ιδιος που θα θελει να του πουμε κι ευχαριστω που μας φτωχοποιησε τοσο ωστε να θεωρει οτι με 22 ευρω ξεφτιλας μπορει να μας κανει και να τον ψηφισουμε.

Γιατι για τιποτα αλλο δεν αρκει αυτο το επιδομα πεινας,ο μιζαδορος δουλευει τον λαο.

Θα τα δινει λεει απο τα υπερκερδη των πετρελαικων εταιρειων και χαιρονται τα iq ραδικιου δεξια προβατα γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αυτος ευνοησε τα υπερκερδη των πετρελαικων εταιρειων ενω αυτα τα υπερκερδη ειναι απο την τσεπη τους κι οχι του Βαρδινογιαννη.

Τετοιες μαλακιες εκανε και ο Τσιπρας προεκλογικα το 2019,δειτε που βρισκεται τωρα,ο Κουλης θα παει ακομα παρα κατω,.

Μαζεψε την ξεφτιλα σου ανικανε μιζαδορε-ωτακουστη και αντε στο διαολο και ακομα παρα περα,εσυ και ολο σου το σκατοσογο,μονο ετσι θα ηρεμησουμε μετα απο οσα μας εχεις κανει 3 χρονια τωρα.

Ξεφτιλα.

Posted by ΗarryTsopanos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΙ ΜΕΝΕΙ???

  2. Το πιο βλακώδες μέτρο που έχει ληφθεί ποτέ στον κόσμο. Ξέρεις βρε ανόητε Μητσοτάκη ότι αυτό το μέτρο και μόνο του είναι ικανό να χάσεις τις εκλογές; Και δεν έχει και κανένα άλλο σοβαρό άτομο να ψηφίσουμε. Πάντως Ν.Δ τέλος….

  3. Ψόφος σε ολουσας ρε κοπρόσκυλα! τα έχουνε ρημάξει όλα… να τα βάλετε στον πάτο σας τα ψίχουλα και τα επιδόματα..

  4. Ρε κ@ργιολη για λιγουρια μας περασες ρε παλιο αδελφη ??

  5. Αεί στο διάολο μαλακά ,κ συ και το επιτελείο ψοφίμια…πάρε κονσέρβες για τρεις μέρες στο σκύλο σου ,ξεφτίλα που θα μου δώσεις 20 ευρώ για βοηθήμα….αλλά δεν φταις εσύ…υπάρχουν μαλακές ατελείωτοι εκεί έξω ,κάνω εμετό κάθε μέρα που αναγκαστικά προχωράω δίπλα τους.Σιχαματα.

  6. Αθλιοι τσιφτετέλληνες ότι σας κάνουν το αξίζετε μέχρι τέλους.!!! Οτι σκατά είστε εσείς, είναι και τα αποβράσματα που ψηφίζετε 🤮🤮🤮🤮 Καλό ταξίδι στην κόλαση…..

  7. μιας και ο ίδιος είναι ατύχημα κ@πότας. Α ρε Τέρη τι μας έκανες….

  8. 22 ευρω ειναι σουβλακια για μια οικογενεια χαχααχαχαχ

  9. ΛΑΧΤΑΡΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΟΝΤΙΟ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ

  10. Εσεις παντως να φροντιστε να μην πατε να ψηφισετε για να τον στενοχωρησετε ,,,, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ !!!!!!!!!!!!

  11. Τα πραγματα ειναι απλα: αν ειστε τοσο ηλιθιοι που ξαναψηφισετε τη συμμορια των Μαφιοζων,υπογραφετε την εξοντωση σας και καλα θα σας κανουν να σας γαμ.. αν ξαναβγουν.
    Αν ξαναψηφισετε τον αλλον απατεωνα τον Τσιπρα και τη συμμορια του,θα εχετε ακριβως τα ιδια αλλα σε πιο light εκδοχη.
    Αν τους γραψετε κανονικα στ’@ σας και ψηφισετε τους Ελληνες και τον Ηλια Κασιδιαρη – και τον Στεφανο Χιο αν κατεβει πιθανοτατα- θα απαλλαγουμε απο το πολιτικο συστημα της Μαφιας και θα στειλετε τους Μαφιοζους στη φυλακη.
    Αν μετα απο οσα εχετε υποστει,ψηφιζοντας τους Μαφιοζους επι 50 ολοκληρα χρονια,δεν εχετε ακομη καταλαβει τι παιζει και πατε και ξαναψηφισετε τη Μαφια,τοτε ειστε εντελως ζωα και πανηλιθιοι και καλα θα κανουν να σας ξεσκισουν μολις ξαναβγουν.Τους ηλιθιους τους γαμ… και καλα τους κανουν.

    1. Τον κασιδιάρη με την σβάστιγα τατουάζ? Τον ναζιστή? Αυτόν εννοείς?

      1. σκασε γαμω τον αντιχριστο σου κομουνι, παρε πουλο

  12. Ειναι ολα σκηνοθετημενα απο την ν.τ.π.πρωτα σου πεταει το προβλημα και μετα ερχεται ως δηθεν σωτηρας να σου προσφερει τη λυση.ειναι ολα γραμμενα στο βιβλιο great reset του κλαους σβαμπ που εχει πανω στο γραφειο του ο αφορισμενος μητσοτακης και υπηρετει πολυ πιστα.μας οδηγουν στην αχρηματη κοινωνια.μας θελουν να ζουμε με επιδοματα.ολα μεσω καρτας.αν προσεξατε,οσοι επιλεξουν καρτα και οχι μετρητα,θα παρουν ολο το ποσο.οσοι επιλεξουν μετρητα θα παρουν μειωμενο το ποσο κατα 20% και πληρωμη ανα τριμηνο,ενω μεσω καρτας πληρωμη ανα μηνα.προωθουν την αχρηματη κοινωνια.σιγα σιγα μας προετοιμαζουν για το χαραγμα και το 666.ειναι πλεον ορατο.

  13. Ξευτιλισμένοι, ντροπιάζετε το ελληνικό έθνος και τους άξιους προγόνους του.

  14. Μια πέτρα στο βρωμοκέφαλο κάθε σιχάματος όλου του πολιτικού βόθρου και ιδιαιτερα της ξεφτιλισμένης δεξιάς…. Ωστόσο.τα ποσοστά του μπάσταρδου χρυσού παραμένουν υψηλά σύμφωνα πάντα με τις όποιες “έγκριτες” δημοσκοπήσεις…. Άρα τα όρθια μπολιασμένα δίποδα θα συσπειρωθούν και θα το ψηφίσουν πάλι….Και ποιοί είναι;;;; Είναι οι λούλιδες που “δουλεύουν” στα γραφεία της τρενοσέ, ΕΥΔΑΠ,δεδηε,εφκα, κεντρικά γραφεία εθνικής τράπεζας, υπουργεία,καραβανάδες κομματοσκυλα, εθνικό τυπογραφείο Βουλής, και πάσης φύσεως βολεμενοι δημόσιοι υπάλληλοι. Είναι οι χλουχλουδόφλωρες που πάνε στο γραφείο με το σένιο πουκάμισο και περνά η μέρα με κρουασανάκια και Barry white.. Καταλάβατε μήπως ή μπα;;

  15. ΜΕ > 90% ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ???

  16. Φούμαρα από τον κ Μητσοτάκη και την παρέα του, παίζει με αυτά που κερδίζει σε φόρους από την αύξηση τιμών. Πληθωρισμός για το 2022 θα είναι 10% (πρόβλεψη Σταϊκούρα), άρα αν υποθέσουμε πως το οικογενειακό μηνιαίο εισόδημα είναι 1500€ η αύξηση τιμών αφορά 150€, τα οποία έχουν 29€ ΦΠΑ. Δηλαδή πληρώνουμε 29€ παραπάνω ΦΠΑ λόγω πληθωρισμού, ενώ μας επιστρέφονται μόνο τα 22€ και αυτά για όσο θέλει ο Μητσοτάκης.

  17. ότι και να γράφετε μαζί κι εμένα, ο τύπος θα ξαναεκλέγεί…..
    γι’αυτό ετοιμάζω το έδαφος για να εξαφανιστώ από την Ελλάδα…Μετανάστης τέλος!
    Ντρέπομαι πια με όλο αυτό το σινάφι.
    Αν εσας σας κάνει περήφανους, τότε συνεχίστε να ζείτε στη μιζέρια.

    1. Σε όποια χώρα κ να πας πάλι τα ίδια πολιτικά σκατα θα φας.Πρεπει να μάθεις στη ζωή σου να συμβιωνεις με τα ταγκαλακια αλλά μα αδιαφορείς για αυτά.

  18. 1,3 ευρω την ημερα βγαινει.
    Δηλαδη ενα νερο και 1 ληγμενο κρουασαν και με την προυποθεση οτι δεν το εχεις αγορασει το νερο απο τα τα Γερμανικα Αεροδρομια της μπανανιας. Και το κρουασαν ειναι συγκεκριμενης μαρκας τον 0.80 λεπτων.

    Δηλαδη σου λεει εν ψυχρο ΨΟΦΑ αλλα με αργο ρυθμο.

  19. Θυμάστε που μας έλεγαν ότι αν βγούμε από την ΕΕ και το ευρώ θα ζούμε με κουπόνια και με επιδόματα? Να τα θυμάστε αυτά όταν έρθει η ώρα της κάλπης γιατί ο Ελληνικός λαός έχει αποδείξει ότι έχει μνήμη χρυσόψαρου! Κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα στις επόμενες εκλογές λοιπόν!

  20. Κούλη άντε γαμήσου ρε δράκουλα της μαφίας των Ανθελλήνων.Ρε μουνόπανο πλέον μας έxεις φτάσει στα όρια.Τι είναι ο λαός ρε κλέφτη και απατεώνα τσιφλίκι σου;Χριστούγεννα και δεν κυκλοφορεί κόσμος τα καταστήματα έχουν όλα κλειστά τα φώτα για οικονομία τα λαμπάκια σε κάθε αυλή γίνανε παρελθόν το μεροκάματο αντιστοιxεί με ένα μεγάλο απλό απορρυπαντικό πλυντηρίου.Πως θα πληρώσουμε ρε πουτάνας παιδί ενοίκιο – ρεύμα καταστήματος – εφορία – ΤΕΒΕ – νερό καταστήματος – τηλ.καταστηματος κοινόxρηστα οικίας – ENΦΙΑ – τηλεθέρμανση – ρεύμα οικίας – νερό οικίας – τα φροντιστήρια των παιδιών κτλ.Ρε Κούλη θα φας κρεμάλα ρε γαμημένε να το θυμάσαι αυτό δεν σε ξεxνάει ο λαός γαμώ την συμμορία σου Gangster τσογλάνι.

  21. Κούλη με 22 ευρώ δεν αγοράζεις πια ούτε χρησιμοποιημένη καπότα, άντε γ@μήσου λοιπόν.

  22. ΜΥΤΙΛΙΝΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ

  23. 22ευρώ ο Ελληνικός λαός
    500ευρώ οι λαθρομευανάστες καθε μήνα στα ΑΤΜ
    μπράβο στην ΝΔ του Μητσοτάκη

  24. Πώς γίνεται να βγαίνει πρώτος στις δημοσκοπήσεις ο άχριστος μιζοκούλης; ΠΌΣΟΙ τρόμπες υπάρχουν εκεί έξω που στηρίζουν ακόμα την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ; (!)

    1. Που είδες εσύ ότι βγαίνει πρώτος στις δημοσκοπήσεις;; Μάλλον δεν είδες καλά έχασε την αυτοδυναμία για μεγάλο % μιλάμε για μεγάλη κατρακύλα μετά τα τόσα και τόσα σκάνδαλα

  25. Μα τι μ@λ@κίες είναι αυτά ρε Μητσοτάκη; Χίλιες φορές να μην έδιδες τίποτα. Τώρα προκαλείς τον λαό. Πολλά τα ατοπήματα. Τι χαζούς συμβούλους πρέπει να έχεις.
    Κατέβασε ρε όρνεο τον ΦΠΑ, στα καύσιμα και τρόφιμα αν θες πράγματι να κάνεις κάτι. Τόσο απλά. Σταμάτα να ξεφτιλίζεις τον κόσμο. Κατάλαβες, τι ανοησίες κάνεις;

  26. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  27. KOYΛΗ
    ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΟΧΙ 22 € ΤΟ ΜΗΝΑ
    ΑΛΛΑ 44
    ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ SMM;
    υγ ξέχασα εσένα στο s/m πάει η Φιλιππινέζα και ο λογαριασμός
    μάλλον πάει στον ……Σταϊκούρα…….
    ουστ βουτυρομπεμπέ!!!!

  28. “””” ….. γνωστο,οτι θεωρει και τον λαο τοσο ξεφτιλισμενο οσο ειναι αυτος το ανακαλυπτουμε τωρα.””” τσωωωωπα…´τωρα ´;;;;;; και τοσα χρονια με τοσους πολιτικους που περασαν δεν ειταν ο λαος ξεφτυλισμενος οσο και οι διαφοροι πολιτικοι που « ψηφηστικαν » [ λεμε τωρα ] απο τον λαο;;;

Comments are closed.