ΚΟΥΛΗ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ! Κοσμοσυρροή στην Θεσσαλονίκη για τον Μητσοτάκη [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
taifer

ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Λαοθάλασσα σε πλατείες της δυτικής Θεσσαλονίκης, ο λόγος ήταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή και στην θέα του εκατοντάδες κάτοικοι τον πλησίασαν τόσο μεγάλοι, αλλά κυρίως η νεολαία για να βγάλουν μαζί του μια σέλφι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σύντομες συνομιλίες με νέους κάθε ηλικίας ενώ μπήκε και σε κατάστημα με παιχνίδια στην Ηλιούπολη όπου έπαιξε ποδοσφαιράκι με έναν από τους πιτσιρικάδες, φέρνοντας ισοπαλία αφού η μπάλα τελικά βγήκε εκτός… γηπέδου. Το πολιτικό lifestyle στα καλύτερα του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η λεγομενη γενια των ηλιθιων σακκιδιο στην πλατη και ακουστικα στο αυτι, τιποτε αλλο ,κατα τα αλλα ο αχρηστος δημαρχος του τιποτα. Υπητετησα στο Γ.Σωμα Στρατου πριν 22 χρονια και αναπολω το πως ηταν τοτε και το πως την καταντησαν σημερα,απο νυφη του θερμαικου καταντησε τριτοκοσμικη.γεροντοκορη,κριμα!!!!

  2. απλά ΟλυμπιΑκάρηδες είναι τα γαβροσκούληκα του κούλη…

  3. Τοςο μυαλό κουβαλάνε στο κούφιο κεφαλι τους!! Τι να πει κανεις. Ακομα δεν αντιλήφθηκαν πως ολα τα σκ@τα επιπλέουν στον ιδιο βόθρο;;; Αλλα μαλλον και αυτα τα ζωα ειναι για τον ιδιο βόθρο. Ουςτ, άμυαλοι.

Comments are closed.