ΚΟΥΛΗ ΔΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ! Πρωθυπουργός Πασινιάν : ¨Ούτε μια ίντσα εδάφους στον εχθρό μας,είμαι έτοιμος να πεθάνω για την μητέρα πατρίδα μας!!!

Κοινοποίηση:
200601112848_nikol-pashinyan-prime-minister-armenia-01-750x440

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Γιατι να υπαρχουν βλακες ? Δηλαδη ελεος . Λεει ο αλλος « πρωθυπουργος με μασκα » ? Δηλαδη σόνει και καλά , να περασουν την ψεκασμένη μ@λακια τους .Λες και εχει σχεση η επιδημία με τον πόλεμο

  2. Κουλη ακους?
    ΓΑΠ ακους?
    Τσιπρα ακους?
    Σημιτη ακους?
    Χοντρε Καραμανλη ακους?

    ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ????

  3. ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΟΜΩΣ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    1. Δηλ.να μην πολεμησουμε για την πατριδα;Οταν μας επιτιθενται διαφοροι & απαιτουν εδαφη & οτιδηποτε αλλο,εμεις να σηκωνουμε ψηλα τα χερια; Αν αυτο που ισχυριζεσαι ειναι το σωστο,τοτε σκεψου τι θα αφησης στα δικα σου παιδια.

    2. Και κάποιος ηγείται…… Πράγμα που δεν συμβαίνει το ίδιο με την Ελλάδα, που όλα γίνονται πίσω από την πλάτη των Ελλήνων, με μυστικές συνομιλίες. Εκεί υπερασπίζουν την πατρίδα τους, δεν σύρονται σε τραπέζια διαπραγματεύσεων, εφ όλης της ύλης, ούτε δεν καταρρίπτουν drones που βεβηλώνουν τα σύμβολα τους και ο πρωθυπουργός να κάνει γαργάρα για τα τρέχοντα και την κατάσταση της Κύπρου με τα τουρκικά πλοία μέσα στα ύδατά της. Ούτε παρακαλάνε δεξιά και αριστερά να σταματήσουν τους Τούρκους με κυρώσεις και να μην μας κάνουν νταντά. Φτάνει μια στιγμή που χρειάζονται καθαρές λύσεις για να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Ούτε ἥξεις ἀφήξεις οὐκ ἐν πολέμῳ θνήξεις. Ο στρατός υπάρχει για να υπερασπίζεται την πατρίδα του, αυτός είναι ο ρόλος του και όχι σαν γυναικούλες να κρυβόμαστε πίσω από τα φουστάνια διαφόρων.

  4. Πρωθυπουργός με μάσκα. Αυτός φοβάται μην κολλήσει γρίπη θα πάει και να πολεμήσει;;;;
    χαχαχαχαχαχαχα Άσε μας ρε φίλε με τις βαρύγδουπες δηλώσεις ;; Όλοι σαν τον Κούλη είιστε .Μόνο λόγια και να στέλνουμε τα κορόιδα στη μάχη να σκοτώνονται .Με τι θα τους στείλεις.
    Με μάσκες;;;;;;;

  5. Ο Κύριος να βοηθήσει τους Αρμένιους αδελφούς μας. Κύριε, στείλε τους αγγέλους Σου να πολεμήσουν υπέρ των Χριστιανών Σου.

  6. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΛΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΓΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ/

  7. Εκεί δεν φυσάει ο αέρας να παίρνει τις σημαίες.

Comments are closed.