ΚΟΥΛΗ ΔΕΣ ΕΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ!!!! Έτσι καθαρίζουν το χιόνι από τους δρόμους σε ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
kentucky-snow-plows-02

Το σφυροκόπημα, χιονιά και τα προβλήματα φυσικά δεν είναι αμιγώς ελληνικό φαινόμενο, καθώς από ακραία καιρικά φαινόμενα ανάλογης έντασης επλήγησαν και πολλές πολιτείες των ΗΠΑ.

Όμως στις μαθημένες απο το χιόνι πολιτείες των ΗΠΑ ξέρουν πως να λειτουργούν και τι να κάνουν γρήγορα και κυρίως αποτελεσματικά έχοντας φυσικά στη διάθεσή τους έναν ολόκληρο στόλο εκχιονιστικών που οργώνουν για ατελείωτες ώρες το οδικό δίκτυο.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο τρόπος με τον οποίο οι οδηγοί των οχημάτων εκτέλεσαν τα καθήκοντά τους.

Σε βίντεο που καταγράφηκε στον αυτοκινητόδρομο I-75, ο οποίος συνδέει το Μίσιγκαν με τη Φλόριντα βλέπουμε 7 εκχιονιστικά να απομακρύνουν το χιόνι με απόλυτα συγχρονισμένες κινήσεις που παραπέμπουν σε μια άρτια εκτελεσμένη χορογραφία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εχέσθη ο Κούλης να δει πως καθαρίζεται το χιόνι…Για άλλα κόπτεται αυτός…

  2. Στα σοβαρά κράτη Χίε ο πολίτης πληρώνει φόρους .
    Δεν σύρετε με ρυθμίσεις στις ρυθμίσεις δεκαετίες ολόκληρες και οι διακοπές διακοπές
    τα παρτάκια παρτάκια και δε βαριέσε αδερφέ .

    1. το οτι δε παραγει τιποτα η ελλαδα φταιει ο πολιτης?υποτιθεται οτι το κρατος ειναι για να οργανωνει αμα ειναι να του λεμε εμεις τι να κανει το κρατος να περνουμε ολοι τα ιδια λεφτα!κ δεν ειναι θεμα χρηματων να ενημερωσει ο καθε δημος τους πολιτες του κ το προσωπικο του.αμα ειναι να εγκλωβιζομαστε στην αθηνα τοτε φαντασου η περιφερεια σε τι ελεος βρισκεται

    2. ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟ

Comments are closed.