ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ; Επιμένουν στην αμφισβήτηση της κυριαρχίας των ελληνικών νησιών οι Τούρκοι

Κοινοποίηση:
turkish.flag

Δεν σταματούν οι προκλήσεις από την Τουρκία, καθώς η αντιπολίτευση της γειτονικής χώρας συνεχίζει να αμφισβητεί την κυριαρχία των ελληνικών νησιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιάνκι Μπαγτζιόγλου, αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δήλωσε: «Η Τουρκία θα πρέπει να ασκήσει πλήρως και αποτελεσματικά τα δικαιώματά της που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο με τις Ναυτικές και Αεροπορικές Δυνάμεις της στο Αιγαίο Πέλαγος και την Ανατολική Μεσόγειο χωρίς κανένα περιορισμό στο πεδίο. Ειδικότερα, τα προβλήματα που σχετίζονται με τα ‘Νησιά με Αποστρατικοποιημένο Καθεστώς’ (‘GASA’) και τα ‘Νησιά των οποίων η Κυριαρχία δεν έχει Παραχωρηθεί με Συμφωνίες’ (‘EGAYDAAK’) πρέπει να παραμείνουν στην ημερήσια διάταξη τόσο στον Τύπο όσο και ενώπιον διεθνών οργανισμών. Τα ερευνητικά σκάφη και τα γεωτρύπανα σκάφη πρέπει οπωσδήποτε να δραστηριοποιούνται στην Ανατολική Μεσόγειο. Η άσκηση Γαλάζια Πατρίδα, η οποία φέτος δεν διεξήχθη σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, πρέπει να πραγματοποιηθεί».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. κοιτα βρε ΑΚΟΜΑ επιμενουν.!!!!!! κ’εμεις ΑΚΟΜΑ ετεροτυφλουμε!!!!!

  2. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ … ΔΕΙΛΟΙ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΑΙΜΟΒΟΡΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗΔΕΣ …

  3. Στέφανε πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι ζούμε σε ένα κράτος που το έχουν διαμελίσει οι σαβουροπολιτικοι μας η ελλάδα δεν ανήκει στους πλεον έλληνες αυτο που λέγαμε τόσα χρόνια τώρα θα δείξει πορεία δυστυχώς την έχουμε χάσει την πατρίδα μας απο επιλογες του ελληνικού λαού ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ..

Comments are closed.