ΚΟΥΙΖ: Μάντεψε πως τον λένε και πόσα επιδόματα παίρνει – Αλλοδαπός με 3 ονόματα, 3 χώρες προέλευσης, 5 επώνυμα και 4 ημερομηνίες γέννησης! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kouiz

Η φωτογραφία-έγγραφο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Εμείς καλύψαμε ορισμένα στοιχεία που θα μπορούσε να είναι προσωπικά δεδομένα, αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση τίποτα δεν είναι δεδομένο για αυτόν τον αλλοδαπό.

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αν το συγκεκριμένο έγγραφο είναι αυθεντικό, σίγουρα όμως υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά, όπως πως τον λένε, που μένει και βέβαια πόσα επιδόματα παίρνει..!

Δείτε την φωτογραφία:

mesa allodapos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. kai εσένα Ελληνα σου βγαίνει ο πάτος καλά να πάθεις συριζοΝΔπασο ΚΚΕ οι άλλοι τι φταίνε?

  2. ΑΥΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ Κ ΤΡΙΨΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ΨΕΥΤΑΡΑ ΚΟΥΛΗ Κ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΑΖΟΛΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

  3. Αχααα,τωρα καταλαβα γιατι καθονται και λιαζονται ολη μερα!!!
    Αφου αυτος παιρνει τοσα ηθελα ναξερα ποσα θα παιρνει το κρατος (ο θεος να το κανει)
    Και μην ακουσω δε παιρνει,εδω παιρνει η τουρκια δις€ που δεν ειναι καν στην Ε.Ε.

  4. Αγαπητέ Στέφανε,

    Σαν Αυτόν, Είναι το 90% των Όσων Έρχονται στην Ελλάδα. Οι Οικογενειάρχες Πρόσφυγες Είναι Σταγόνα στον Ωκεανό.

    Για να Καταλάβετε, οι Περισσότεροι από τους Λαθρο-Μετανάστες που Έρχονται στην Ελλάδα, Είναι Άτομα τα Οποία στις Χώρες του Θεωρούνται Εγκληματικά Στοιχεία, Έχουν Καταδίκες εις Βάρος τους, για Ληστείες, Κλοπές, Διαρρήξεις, Βιασμούς, Όσοι Έχουν Ξεφύγει Δηλαδή, Γιατί Εκεί οι Νόμοι Είναι Πολυ Σκληροί, αν σε Πιάσουν για Κλοπή σου Κόβουν τα Χέρια, αν σε Πιάσουν για Βιασμό σε Θανατώνουν…

    Όλους Αυτούς τους Ανθρώπους η Ευρώπη ΔΕΝ τους Θέλει, Έχει Ήδη Κλείσει τα Σύνορα, Όμως η Ελλάδα τους Καλοδέχεται, τους Φιλοξενεί, και με το Πρόσχημα της Εξέτασης του Ασύλου, θα Μονιμοποιουνται Σταδιακά στην Ελλάδα, θα τους Δίνει και την Ελληνική Ιθαγένεια.

    Και τα Ελληνικά Κανάλια, το Μόνο που Κάνουν Είναι να Λένε το Πόσοι Λαθρο-Μετανάστες Έρχονται Κάθε Μέρα στα Νησιά, Ενώ Επιχειρείται η Λεγόμενη Αποσυμφόρηση των Νησιών. Καμία Κριτική στον Ερντογάν, Καμία Κριτική στη Σημερινή Κυβέρνηση, στην Προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, Κάθε Μέρα Σκληρότατη Κριτική ( και Πολύ Καλά Έκαναν ), Όμως Αυτό δεν το Έκαναν Γιατι τους Ενδιαφέρει η Ελλάδα, Αλλά για να Αβαντάρουν τη ΝΔ και να Φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Εντάξει ο ΣΥΡΙΖΑ Έφυγε Δόξα τω Θεώ, και δεν Ξαναβλέπει Εξουσία για τα Επόμενα 50 Χρόνια Τουλάχιστον, Αλλά δεν Γίνεται να μην Ασκούν Καμία Κριτική και στη ΝΔ που Συνεχίζει την Πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταναστευτικό, η Οποία Ήταν Άκρως Ανθελληνική.

    Αλλά θα μου Πειτε, Πως θα Ασκήσουν Κριτική, Τώρα που η ΝΔ που Όπως Διαβάζουμε ( και Ελπίζουμε να μην Επαληθευθεί ) Ετοιμάζεται να Επιδοτεί την Παραγωγή Τηλεοπτικών Εκπομπών και οι Εκπομπές στη Σημερινή Ελληνική Τηλεόραση Είναι Reality, Τηλεπαιχνίδια, Lifestyle, Δηλαδή Εκπομπές με Μηδενικό Περιεχόμενο, Δηλαδή Τηλεοπτικά Σκουπίδια;

    Τα Ελληνικά Κανάλια Συνεχίζουν να Λένε Ότι Πρέπει η Ευρώπη να Δει το Πρόβλημα, Διότι το Πρόβλημα δεν Είναι Ελληνικό, αλλά Ευρωπαικό και Άλλες Τέτοιες Ασυναρτησίες.

    Η Ευρώπη Έλυσε το Πρόβλημα του Λαθρο-Μετανστευτικού, με την Πολιτική των Κλειστών Συνόρων.
    Η Ελλάδα Πως το Λύνει το Πρόβλημα, με την Μέθοδο της Σταδιακής Ισλαμοποίησης;

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  5. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΟΛΑ ….

    ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ

  6. Εφοσον εχει νομιζω πεντε ονοματα 5X400=2000,μια χαρα ειναι.

Comments are closed.