ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ! Σε πρόβλημα εξελίσσεται η «περίπτωση Κοτσώνη»-Στο ελληνικό Πολίτευμα δεν υπάρχει η έννοια «προεδρικό ζεύγος»

Κοινοποίηση:
ΞΗ

Η αντίληψη που έχει η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τον ρόλο της, οδηγεί σε ενέργειες που προκαλούν προβλήματα στη λειτουργία του Θεσμού- και δεν είναι απλώς εθιμοτυπικές παρεκτροπές .

Για κάποιον λόγο η κυρία θεωρεί ότι μπορεί να μοιραστεί το αξίωμά της με τον σύντροφό της. Ατυχές. Μπορεί να μοιραστεί τα πάντα εκτός από αυτό. Είναι προσωπαγές.

Στο ελληνικό Πολίτευμα δεν υπάρχει η έννοια «προεδρικό ζεύγος» – όπως είναι τα βασιλικά ζευγάρια- ούτε ο προβλέπεται ρόλος Πρώτης Κυρίας ή του Πρώτου Κυρίου.

Ο Παύλος Κοτσώνης δεν έχει κανένα δικαίωμα- και φυσικά κανένα λόγο- να παρίσταται σε διεθνείς συναντήσεις της Προέδρου. Στις οποίες μπορεί να ακουστούν πράγματα που προορίζονται αποκλειστικά για τα αυτιά των αρχηγών των κρατών που συναντώνται.

Δεν είναι …κοινωνική ζωή και ευκαιρία για εκδρομές αυτές οι συναντήσεις.

Έτσι, μετά την παρουσία του στην επίσημη συνάντηση με το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας και την ηγεσία του Βιετνάμ, ο άνθρωπος βρέθηκε στην Ουκρανία, να τη συνοδεύει σε μια επίσκεψη στη οποία η ίδια έμοιαζε να συνοδεύει τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Η «παράδοση οπλισμού» είναι κυβερνητική δραστηριότητα και η κυρία Σακελλαροπούλου δεν είναι ούτε Πρωθυπουργός, ούτε υπουργός για να μετέχει.

Και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να συνοδεύεται. Είναι σαν να παίρνει και ο Μητσοτάκης τη Μαρέβα στις Συνόδους Κορυφής.

Ο συνδυασμός των άρθρων του Συντάγματος 35 «Καμία πράξη του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν ισχύει ούτε εκτελείται χωρίς την προσυπογραφή του αρμόδιου Υπουργού, ο οποίος με μόνη την υπογραφή του γίνεται υπεύθυνος» και 36 «O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με τήρηση οπωσδήποτε των ορισμών του άρθρου 35 παράγραφος 1, εκπροσωπεί διεθνώς το Κράτος», υποχρεώνουν την κυβέρνηση να παρέμβει.
Εκπροσωπεί μόνος του, όχι… οικογενειακώς και «όλοι δικοί μας είμαστε». Αλλιώς θα μας κάνουν- και για αυτό- διεθνώς βούκινο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Πρέπει να δείξει πως είναι φεμινίστρια και έχει κάποιον δίπλα της σούζα σήκω σήκω κάτσε κάτσε που της πλένει τα πιάτα

  2. Καλε! Τους φανταζεστε, να κανουν σεξ; Μπλιαχ!

  3. Τρωνε με 100 μασελες και το δειχνουνε !!!! Αυτος ο ηλιθιος λαος δεν θα ανοιξει τα ματια του επιτελους !!!!

  4. Αυτός μόνο για νεκροθάφτης κάνει, γειά σου Κατίγκω με τον ομορφάντρα.

  5. Σαν χαλασμενος παστουρμας ειναι ο …ρουστης!!!!

  6. Χωρις το γκομενο δεν νοιωθει καλά η μανταμ.

    1. ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΠΟΝ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΨΑΡΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΥΛΟ. ΕΧΕΙ ΦΗΜΗ ΛΙΓΝΑΔΗ

Comments are closed.