ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΤΑ ΡΙΞΑΝΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΛΑΒΡΟΦ ΣΤΑ “ΤΕΣΣΕΡΑ” – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΟΔΥ

Κοινοποίηση:
koronoios

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 715 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Σήμερα ανακοινώνουμε 715 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 93 συνδέονται με γνωστές συρροές και 48 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 31496, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.

3883 (12.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 12194 (38.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

95 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 32 (33.7%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 95.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 274 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 7 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 581 θανάτους συνολικά στη χώρα. 220 (37.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Το ποσοστο παντα μενει σχεδον το ιδιο.ειτε μετρησουν 25.000 ατομα,ειτε μετρησουν 1.000 το ποσοστο των θετικων κρουσματων ειναι σχεδον το ιδιο.οταν ομως εχεις ενα μεγαλο δειγμα τεστ,ειναι φυσιολογικο να εχεις και παραπανω αριθμο ατομων.δεν αυξανονται τα κρουσματα καθημερινα,απλα αυτοι μετρουν καθε μερα παραπανω,για να βγαλουν παραπανω θετικους.αυτο ειναι πλασματικο και το χρησιμοποιουν για να μας κοροιδευουν οτι αυξηθηκαν οι θετικοι!!!!!

  2. Πάντα τόσους διασωληνωμένους είχαμε! Προσμετρούν όλους τους διασωληνωμένους ανεξαρτητως λόγου και τους χρεωνουν covid.

  3. Τα κλωτσοσκουφια της Ευρωπης και τα τεσσερα του Λαβρωφ κανανε παρεα σημερα με τον Κουλη κολαουζο

  4. Ρίξαν τα τεστ σήμερα οι κοπρίτες για να φανούν λίγα τα κρούσματα να ασχοληθεί ο κόσμος με τον γρουσούζη και τις επαφές του και να το παίξει δήθεν ηγέτης. Όταν συζητιόταν ο νόμος που θα παίρνει τα σπίτια του κόσμου τα έβαλε διπλοβάρδια τα τσιράκια του να κάνουν τεστ για να φανούν πολλά τα θετικά να ασχολείται μ΄αυτό ο κόσμος.
    Δεν έχει περάσει πιο πρόστυχη κυβέρνηση απ΄αυτούς τους γλίτσες.

  5. @@ ριξανε.Καθε Δευτερα ειναι λιγοτερα λογω του ΣΚ που γινονται και λιγοτερα τεστ.Περιμενετε Τεταρτη Πεμπτη που θα σκασει το χιλιαρικο.

  6. στα 4 πέφτει πάντα αυτός ο κερατάς! ειδικά με τους Μογγολους και τους Σκοπιανούς ειναι το αγαπημένο του

  7. Κάθε μέρα θα συμπληρώνω την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αφου δεν το κάνουν τα ΜΜΕ ως έχουν υποχρέωση(για ορθη ενημέρωση) για να έχουμε συγκρίσιμα αποτελέσματα. Έτσι λοιπόν σήμερα έχουμε 13793 δείγματα λιγότερα κατα 5000 περιπου απο εχθές. Ποσοστό θετικότητας 5,2% σε σχεση με το χθεσινο 4,2%

    1. Φίλε μου εάν κρατάς ημερολόγιο με τα κρούσματα και εάν δεν σου είναι κόπος σε κάποιο ανάλογο ποστ μπορείς να περάσεις ένα αναλυτικό για να έχουμε και οι υπόλοιποι μια σύγκριση;

  8. “κρούσματα” από ένα τεστ που δεν δείχνει απολύτως τίποτα κατά τον εφευρέτη της μεθόδου που απλά ανακοινώνονται και μετά αρχίζει η σφαγή με μέτρα, βαφτίζουν όποιον θέλουν ότι έχει κοροϊδοϊό ή ότι πέθανε από αυτό και διασωληνώνουν ανθρώπους χωρίς λόγο και τους σκοτώνουν….πολύ καλά ραγιάδες….

Comments are closed.