ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: “ΚΑΗΚΑΜΕ” – ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ;; ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΦΩΝΟΥΣ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
maxresdefault (31)

Κορωνοϊος: Έτσι  μεγαλώνει η διασπορά στην κοινότητα;; – Μητέρα νεαρού κοριτσιού τους άφησε άφωνους

«Μας ενημέρωσαν από την κατασκήνωση πως η δασκάλα είχε εμβολιαστεί πριν περίπου έναν μήνα με το emβόλιο της Johnson & Johnson», τόνισε η μητέρα με τους δημοσιογράφους να μένουν προσωρινά έκπληκτοι.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. μπα; τωρα αρρωσταινουν και τα παιδια; εμ βεβαια ειναι το καινουργιο κολπο για να εμβολιαστουν τα παιδια.. Δηλαδη δεν μπορει ενα παιδι να εχει πυρετο απο κρυωμα ή θρμοπληξια ή χιλιους αλλους λογους πρεπει να εχει κοροιδοιο επειδη το λεει το κοροιδοτεστ. Πρεπει να γινει κατι για τα παιδια λεει η μαιμου μαμα που προωθει τα εμβολια. Αντε ρε μπαμπουινοι ο σκυλος μου εχει περισσοτερη νοημοσυνη

  2. Επίτηδες χαλάρωσαν τα μέτρα,για να γίνει χαμός κ να τους βγει το αφήγημα, αλλιώς πως θα περνούσαν όλα αυτά που έρχονται;

  3. Αυτός εκεί με τη μάσκα. Πιο Κούλης πεθαίνεις λέμε. Εκπρόσωποι Κούλη έπρεπε να λένε και όχι δημοσιογράφοι.

  4. Όλα στημένα οι εμβολιασμένοι να μοιράζουν κορονοιό για να συντηρούν τη χούντα.

  5. Θα χάσω τις μίζες με αυτά τα θέματα. Το “γρήγορο εμβόλιο” προέχει, σας το είπε και ο επισκέπτης της μπιλντεμπεργκ πριν κάποια χρόνια!

  6. Καλα εδω και τοσο καιρο λεμε οτι και η εμβολιασμενοι πρεπει να φορανε μασκα σημερα το ειπε και ΠΟΥ οτι μεταδιδουν την ασθενεια…αυτοι που εχουν κανει εμβολιο θα νοσησουν!! αλλα δεν θα χρειαζονται εντατικη!.
    Βγηκανε η της επιτροπης και ειπανε βγαλτε της μασκες στους εξωτερικος χωρους ενω γνωριζαν οτι ερχονται τουριστες εμβολιασμενοι και κουβαλανε την δελτα μεταλλαξη και μεταδιδουν κανονικα ολοι αυτοι δεν περνανε τεστ.
    Ελπιζω να μην το κανανε σκοπιμα η λοιμοξιολογοι για να εχουν δουλεια απο τελη αυγουστου.

  7. Αυτος ο σαραντακος ποιος συστημικος δεν γινεται μεγας υπερασπιστης του εμβολιου, ρε καθικι αφου μας λες οτι δεν εχει σχεση αν εισαι εμβολιασμενος και μπορεις να κολησεις, τοτε γιατι να κανουμε το εμβολιο πιονι του συστηματος…υπερασπιστη της ευρωπαϊκης ενωσης σε θυμαμαι καλα στο μεγκα με τι μενος υπερασπιζοσουν τα μνημονια ξεφτιλα.

  8. Κορόιδεψαν και τον Κυριάκο (δεν ήταν και δύσκολο) να λέει ….θα φροντίζει ανεμβολίαστος ασθενή σε ανοσοκαταστολή ; κάποιος να του πεί :
    1 και ο εμβολιασμένος κολλάει
    2. . και ο εμβολιασμένος νοσεί
    3. και ο εμβολιασμένος μεταδίδει
    4 .δεν υπάρχει ανοσία σε κορωναιούς

  9. Τι καααανειιιιιιι;;;;; Μεταδιδειιιιιιι;;;;;;
    😯Ωχωχωωωωωχχχχχχ
    Τώρα….. θα σας boostaρει όλους.😱
    Τσαφ πάρε άλλη μια, για να δούμε, μεταδίδει τώρα;;;;
    Όχι ρε π🤬υστη πάλι μεταδίδει.
    Και τσαφ και τσαφ μέχρι…..

  10. Τους πετσοκοψε η κυρία Παναγιώτα τους συστημικους….

  11. Έχουν τους εμβολιασμένους να βολτάρουν παντού χωρίς τεστ και να μεταδίδουν. Τώρα το τι μεταδίδουν είναι το ερώτημα, τον ιό,τις ακίδες,κάτι άλλο;

Comments are closed.