ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ μπολσεβίκοι επιχειρούν να καπελώσουν την αντίσταση στα νησιά. Πετάξτε τους έξω, γιατί θα αρχίσουμε να βρίζουμε εσάς

Κοινοποίηση:
xylo-xios-mat

Διαβάστε και τρίψτε τα μάτια σας. Οι βρωμιάρηδες που εξαιτίας τους, γέμισε η Ελλάδα πάκια και λάθρο, αυτοί που βρίσκονται πίσω από ΜΚΟ και ανθελληνικά αποβράσματα αναρχοκομμουνιστών και λαθροδιακινητών, βγάζουν και ανακοινώσεις αντίστασης, την ώρα που τα ΜΑΤ επιχειρούν στο Ανατολικό Αιγαίο.

«Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, Λέσβος και Χίος βρίσκονται για πρώτη φορά μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την απόπειρα απόβασης των Αγγλικού στόλου το 1944 σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Οι κάτοικοι και των δύο νησιών βρίσκονται στο πόδι. Στα χωριά πραγματοποιούνται λαϊκές συνελεύσεις και χτυπούν οι καμπάνες για να κινητοποιήσουν κόσμο για να αποτρέψουν την απόβαση των εγχώριων «εισβολέων» στα λιμάνια του νησιού. Ο κόσμος οργανώνεται για να αντιμετωπίσει αυτή την απίστευτη επίδειξη δύναμης της κυβέρνησης Μητσοτάκη εναντίον των ίδιων των νησιωτών που δεν δέχτηκαν την επιβολή νέων κέντρων φυλακών στα νησιά τους.

Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Τα νησιά πρέπει να στηριχτούν από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα στον αγώνα τους απέναντι στη βία και στον αυταρχισμό αυτής της επικίνδυνης κυβέρνησης.

Καλούμε 11 το βράδυ στο λιμάνι της Μυτιλήνης για την “αποτροπή” της εισβολής των ΜΑΤ» αναφέρει ο συντονιστής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Καραβασίλης.

Και δεν ντρέπεται ο μπολσεβικο-συριζαίος. Οι άνθρωποι και το κόμμα που κατέστρεψαν την πατρίδα, έχουν το θράσσος να βγάζουν και ανακοινώσεις.

Απομονώστε τους, γιατί θα αρχίσουμε τώρα να βρίζουμε τους κατοίκους που αντί να νοιάζονται για το νησί τους, κουνάνε μπαιράκια αντιπολίτευσης. Όχι τέτοιες αλητείες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Χιο-Μυτιληνη βαστατε γερα,μαζι σας ειναι τα Βρασνα..!!

  2. ΟΙ τετοιοι ΚΑΙ ΟΙ τετοιες της αναρχοφασιστερας ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ετσι σχηματιζονται ΧΟΥΝΤΕΣ τυπου σοβιετιας.να μην το ξεχναμε.

    1. Ποια σοβιετια ρε στοκε απ το 1991 η σοβιετικη ενωση ειανι καπουτ,εισαι πισω 30 καθυστερημενε!!

    2. Μα την εχουν ειδη μονταρει απο το 74 και μετα σε συνεργασια με τους ψευτοδεξιους σοσιαληστες αληταραδες

  3. Αυτό ακριβώς γίνεται Στέφανε και στο τέλος η πατριωτική αντίσταση των νησιών μας θα χρησιμοποιηθεί από τους ανθέλληνες για να κάνουν τη βρώμικη πολιτική τους.Είδα στα πλάνα ένα σωρό τέτοιους.Ακόμα και σε τέτοιες στιγμές σιχαμένοι….

Comments are closed.