ΚΟΛΩΝΟΣ: ΠΡΟΣΩΠΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Η 12ΧΡΟΝΗ. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ” ΣΤΗ “ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ”. ΑΛΛΑ… ΔΩΣΤΕ ΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗ ΜΑΡΙΔΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
paidoviastes12

Συνεχίζεται το μπαράζ συλλήψεων για την υπόθεση βιασμού του 12χρονου παιδιού στον Κολωνό.

Ωστόσο ακόμη περιμένουμε να βγούνε οι γνωστοί δικηγόροι, οι πολιτικοί και  γιατροί που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει στοιχεία και αποδείξεις.

Ξετυλίγεται ώρα με την ώρα το κουβάρι της υπόθεσης μαστροπείας και βιασμού στον Κολωνό με θύμα τη 12χρονη. Συνελήφθη και ο τέταρτος άνδρας που κατηγορείται και σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η εξέλιξη γίνεται γνωστή μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών αντρών που φέρεται να συναντήθηκαν με την 12χρονη μαθήτρια και να τη βίασαν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  ο τέαρτος συλληφθείς είναι 43χρονος ηλεκτρολόγος που εργάζεται σε πλοία, είναι άγαμος και φέρεται να έκλεισε ραντεβού και να ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό.

Από χθες το βράδυ οι αρχές χτένιζαν την περιοχή της Κορίνθου.

Μάλιστα, ο 43χρονος σε μια προσπάθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια των αρχών, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο «Ανηλίκων» της Ασφάλειας Αττικης και είχε πει ότι απλά συνομιλούσε με τη μικρή μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, χωρίς να έχει συναντηθεί. Όμως τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάλυση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ και η αναγνώριση από το θύμα τον διέψευσαν και οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος.

Ποιοι άλλοι έχουν συλληφθεί έως τώρα για την υπόθεση.

Σοκ έχει προκαλέσει στο χώρο του αθλητισμού η είδηση ότι ο 55χρονος που έχει συλληφθεί για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό είναι προπονητής ποδοσφαίρου, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας που συμμετείχε στο futsal.

Σύμφωνα με πληροφορίες o τρίτος που συνελήφθη κατά σειρά μετά την τελευταία κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού, έχει και την ιδιότητα του προπονητή. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αναλάβει μια ομάδα 6χ6 η οποία πριν λίγους μήνες έλαβε μέρος σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Τσεχία.

f2b574f3a4464bcfb941a2e560af24f4

 Είχε καταθέσει και είχε αφεθεί ελεύθερος
Ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και είχε καταθέσει ότι είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Αφού είχε δώσει ένορκη κατάθεση στις 16 Οκτωβρίου στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σχεδόν 20 ημέρες αργότερα όμως και μετά τις νέες μαρτυρίες της ανήλικης που βίωσε τη φρίκη για περισσότερο από τέσσερις μήνες στα χέρια των παιδοβιαστών της, προέκυψε ότι ο προπονητής δεν είχε μόνο διαδικτυακές και τηλεφωνικές επαφές με τη 12χρονη.

Έτσι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σύμφωνα με ανθρώπους του ποδοσφαίρου ο 55χρονος έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδας ποδοσφαίρου του Α και Ρ τοπικού πρωταθλήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανά διαστήματα στη δεκαετία 2000- 2010 ήταν τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας ποδοσφαίρου 5χ5 σάλας ή αλλιώς Futsal.

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ λέγεται ο 39χρονος σεκιουριτάς από το Νέο Ηράκλειο.
Βιαστής της 12χρονης στον Κολωνο.

313090935_440430731538964_6035777388837443240_n

Υπάλληλος σε εταιρεία σεκιούριτι είναι ο 39χρονος άνδρας, που συνελήφθη την Πέμπτη, κατηγορούμενος για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο 39χρονος είναι πατέρας ενός παιδιού και διαμένει στα βόρεια προάστια. Συγκεκριμένα, κατοικεί στο Νέο Ηράκλειο της Αττικής.

Δεν διστάζει να επιδεικνύει στα social media τα όπλα που κατέχει.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που βρίσκεται στη λίστα των 212 του Blind Chat

solaris_12xroni

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σολάρης που ζει και εργάζεται στη Σύρο έμαθε πριν από δύο ημέρες από συναδέλφους του ότι είναι ένας από τους 212 ανθρώπους που συνομίλησαν με το προφίλ που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος παριστάνοντας την 12χρονη.

Μιλά για τη μία και μοναδική συνομιλία που είχε όπως ισχυρίζεται. Η επικοινωνία έγινε αρχές καλοκαιριού.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η συνομιλία του δημοσιογράφου στο Blind Chat
“Μπήκα εντελώς τυχαία, είδα μια διαφήμιση μπροστά μου, σαν δημοσιογράφος είχα την περιέργεια να δω τι ακριβώς είναι αυτό. Μπήκα μέσα λοιπόν, έβαλα το όνομά μου, έβαλα την ηλικία μου, email, μπήκα λοιπόν μέσα και μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο φαινόταν ότι είναι άγνωστο. Δεν ξέρα αν ήταν άντρας ή γυναίκα. Μου είπε: “Καλησπέρα”. Λέω: “Καλησπέρα”. Μου λέει: “Τι κάνεις;” Λέω: “Καλά”. Δεν ήξερα και εγώ πάνω κάτω πως χρησιμοποιείται αυτό το πράγμα. Μου λέει: ‘Θα ήθελες να γνωριστούμε;’ Λέω: ‘Τι εννοείς;’. Μου λέει:‘Με δωράκι’. Λέω: ‘Τι δωράκι;’. Μου είχε πει ένα ποσό, δεν θυμάμαι ακριβώς, με ένα ποσό 50-60 ευρώ στα Σεπόλια σε αυτοκίνητο να βρεθούμε” περιέγραψε ο δημοσιογράφος.

“Λέω: ‘Τι ακριβώς;’ Μου λέει: ‘Να βρεθούμε να υπάρχει σεξουαλική επαφή’. Τέτοια πράγματα, εκεί αυτομάτως δεν υπήρχε περίπτωση… αρνήθηκα εγώ. Δεν μου άρεσε αυτή η πρόταση που μου έγινε, μέχρι εκεί αυτό. Έγραφε ότι ήταν 20 ετών”.

Κόρη στην ηλικία του παιδιού που βίαζε έχει ο Γιάννης Σοφιανίδης – Το «έπαιζε» καλός οικογενειάρχης

634667f3065ae

Παντρεμένος με τρεις κόρες ο παιδοβιαστής
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, ο οποίος μαζί με τον 53χρονο Ηλία Μίχο αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης ή Γρεβενών αύριο το πρωί.

Ο 42χρονος μηχανικός που ομολόγησε ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη από τον Κολωνό, περισσότερες από μία φορές, έναντι αμοιβής, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Συγκεκριμένα τρεις κόρες, η μεγαλύτερη εκ των οποίων έχει την ίδια ηλικία με το κορίτσι στο οποίο εκτόνωνε τις αρρωστημένες του ορέξεις. Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε ότι έδινε 50-70 ευρώ στο παιδί και όχι στον συγκατηγορούμενό του.

Οι συγγενείς του 42χρονου σοκαρισμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν τα αίσχη που έκανε:

Οι γείτονες του στον Ασπρόπυργο έχουν «παγώσει» και υποστηρίζουν ότι έπεσαν από τα σύννεφα. Μάλιστα λένε ότι έδειχνε να είναι καλός και εργατικός οικογενειάρχης:

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ και τα στοιχεία άλλων τριών συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για τους:

1. ΚΛΩΘΑΚΗ Ευθύμιο του Ελευθερίου και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα την 20-4-1988 στο Μαρούσι Αττικής

2. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Αναστάσιο του Ηλία και της Σοφίας, γεννηθέντα την 20-10-1989 στην Αθήνα

3. ΚΟΝΤΑΡΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Ζωής, γεννηθέντα την 5-11-1986 στον Πειραιά

Σε βάρος των (1) και (2) ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σε βάρος του (3) ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Και φυσικά ο Ηλίας Μίχος 

mixosd-1-1-1-1

Στο φως έρχονται νέες αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση του Ηλία Μίχου, του 53χρονου επιχειρηματίας από τα Σεπόλια που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη μαθήτρια.

Την ώρα που ο ίδιος βρίσκεται τις φυλακές Γρεβενών οι έρευνες για τη σκοτεινή δράση του και τις βρώμικες δουλειές του συνεχίζονται. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από τη στιγμή που άρχισε να βασανίζει το κοριτσάκι, ο 53χρονος βρισκόταν συνεχώς στην αναζήτηση βιαστών της 12χρονης, ακόμη και από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Ο 53χρονος κατηγορείται ότι συνολικά είχε δημιουργήσει 51 διαφορετικά προφίλ του κοριτσιού σε site γνωριμιών, από τα οποία τα 35 ήταν δοκιμαστικά και τα 16 περιείχαν πρόσθετες πληροφορίες, όπως e-mail και ηλικία χρήστη. Τα τρία εξ΄ αυτών είχαν και φωτογραφίες της 12χρονης. Σε αυτό το διάστημα πραγματοποιήθηκαν 367 συνομιλίες. Στάλθηκαν συνολικά 90 φωτογραφίες σε 76 χρήστες, με τους 12 να στέλνουν δικές τους.

ΑΛΛΑ…
ΔΩΣΤΕ ΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ- ΓΙΑΤΡΟΥΣ- ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗ ΜΑΡΙΔΑ

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ συνεχίζει την έρευνα και τις αποκαλύψεις

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Καλά ξυπνητούρια!
    Ακόμη να καταλάβετε πως όλο αυτό είναι σκηνοθετημένο από τους αιωνιους δυνάστες του ελληνικού λαού για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα αληθινά σοβαρά προβλήματα μας?
    Δεν σας κάνει εντύπωση πως όλοι όσοι έχουν συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού της 12χρονης (εάν είναι και 12χρονη γιατί οι Ρομά δηλώνουν ότι θέλουν στα ληξιαρχεία)είναι όλοι τους Έλληνες οικογενειάρχες, απλοί πολίτες που ποτέ δεν είχαν απασχολήσει τις αρχές?
    Κανένας λαθραίος,κανένας ξένος, κανένας γνωστός στις αρχές παιδεραστής, κανένας εγκληματίας δεν συνελήφθη…
    Λες και θέλουν σώνει και καλά να μας αποδείξουν πως ο κάθε απλός Έλληνας της διπλανής πόρτας μπορεί να ειναι παιδεραστής και να φοβόμαστε τους Έλληνες περισσότερο από τον κάθε λαθροεισβολεα που μας κουβάλησαν εδώ και που πουλάει την πρέζα, κλέβει,βιάζει,δολοφονεί…
    Μιλάμε για πολύ ωραίο παραμυθι, αλλά δυστυχως δεν έχει δράκο!

  2. Εντωμεταξύ όλοι γύρω στα 35. Κοπριτες δε σας σηκώνεται με τίποτα;

  3. Κατά τα άλλα ο Πλεύρης ο π@π@ρ@ς πληρώνει ακόμα μισθό στον ανώμαλο παιδεραστή χωρίς να ανοίγει ρουθούνι, ενώ είναι έτοιμος να απολύσει τους ανεμβολιαστους υγειονομικούς. Αφού τους ανεχόμαστε, μπράβο μας.

  4. Τα μεγαλα κεφαλια ειχαν απευθειας σχεσεις με τον μιχο….δεν χρειαζοντουσαν εφαρμογες.

  5. Ολους να τους βγαλετε στην φορα.Οχι αλλους με φατσα και ονομα και αλλους την φατσα με κουρτινα.Εγω και ολοι μας περιμενουμε τους ….. μεγαλους μεγαλους …. Εκει να δωσετε ολο το βαρος του θεματος.Αντε πια εχουμε φριξει με τους δηθεν γραμματιζουμενους κυριους με το βρωμικο σαπιο μυαλο.Ολους σε φωτο αυτους και κρεμασμα

  6. ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΟΓΟΜΟΡΩΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗ ΞΑΝΑΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

  7. Ψάξτε στα συρτάρια του Βενιζέλου και του Παπακωσταντινου να βρείτε τη λίστα με τους 212 παιδοβιαστες της ανήλικης.

  8. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ;;
    ΣΤΕΦΑΝΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ;;
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΡΧΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ;;;
    ΦΟΒΑΣΤΕ;; ΚΑΙ ΤΙ;;

  9. Πίσσα – πούπουλα – γαμιση και στρατιωτικό περίπατο!!!

  10. Θεέ μου όλοι αυτοί βίασαν ένα κοριτσάκι 11 ετών στα 12.Σκοτώστε τους όλους χωρίς έλεος πετάξτε τα έντερα τους έξω και δώστε τα σε σαρκοφάγα της άγριας φύσης να τα φάνε.Φτου γαμώ το σπίτι σας ανώμαλοι παιδεραστές παρανοϊκοί.Δεν μπορεί να το χωνέψει ανθρώπου νους αυτό.

  11. Τώρα που είναι Έλληνες βλέπουμε (και σωστά) τις φάτσες τους. Όταν Πακηδες και Τηγανοκεφαλοι κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν οι σκατοφατσες τους είναι με pixels! Τους βλέπουμε (αν τους δούμε πότε) μετά απο καιρό. Με λίγα λόγια οι αλλοδαποί εγληματιες έχουν ειδική μεταχείριση.

  12. Ρε προσέχετε ρε ποιον βγάζετε στον ντάκο!
    Ο Σοφοκλής δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά! Έχει παιδί ρε! Τον έμπλεξαν επίτηδες τα σκουλίκια!
    Ο Σοφοκλής προσπάθησε να το σώσει το κορίτσι! Υποδιόταν τον αστυνομικό στις συζητήσεις τους για να το σώσει από τη γύφτισσα τη μάνα της και τον νεοδημοκρατη Μίχο που την βασάνιζαν και την εξέδιδαν στους ανώμαλους, Αριστερούς και νεοδημοκρατες παιδεραστες!
    Η αλήθεια θα λάμψει και όταν πει αυτά που βρήκε ο Σοφοκλής, θα κλάψουμε μανούλες νεοδημοκρατων και Συριζοαπλυυων!

    1. Άσε ρε που δεν είχε καμία σχέση….
      Παρακαλώ να περαστεί

    2. έλα ρε μεγάλε, σοβαρά? Τον αναγνώρισε το κορίτσι…τι είχε πάει να κάνει? Αυτοψία?

  13. Τα μούτρα τους πάντως μόνο υπεράνω υποψίας δεν είναι!

  14. Θέλουμε τα άλλα πρόσωπα υπεράνω υποψίας. Τα μεγάλα ΛΑΜΌΓΙΑ! Μια ζωή οι μικροί θα την πληρώνουν την νύφη;

  15. βγάζει τον κάθε κακομοίρη που μέσα στην μιζέρια του μίλαγε σε μια εφαρμογή και ζητάςι δήθεν τα μεγάλα ονόματα, ωραίο κόλπο….

  16. ΣΑΠΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ

  17. Δώστε μας λίγο αιματάκι να χαρούμε κι εμείς. Αυτοί αρκετά δεν ήπιαν το αίμα του λαού;

Comments are closed.