ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ! ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ – «ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΙΚΟΣΙ ΟΧΗΜΑΤΑ» ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ! ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ, ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΙ

Κοινοποίηση:
zogra14fuu

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στου Ζωγράφου. Στις φλόγες τυλίχθηκαν σχολικά λεωφορεία, ΙΧ αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Ταξίλου όταν άγνωστοι δράστες που βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη τα περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στις 03:10 η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητα στον δήμο Ζωγράφου. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα όπου κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κατασβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί και σε παρακείμενα οχήματα.

Mεγάλες ζημιές έχουν υποστεί πέντε σχολικά λεωφορεία, έξι ΙΧ αυτοκίνητα και τρεις μοτοσυκλέτες.

Οι Αρχές εντόπισαν στο σημείο ίχνη από βενζίνη, ενω η έρευνα συνεχίζεται.

fwtia_zwgrafou_mesa

Το σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό αποκλείστηκε από άνδρες της Ασφάλειας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο OPEN ανέφερε πως «στις 3 περίπου είδα λάμψη από το παράθυρο και είδα στα οχήματα να έχουν ρίξει εύφλεκτο υλικό και να καίγονται οι μπροστινές ρόδες από τη μεριά του πεζοδρομίου. Αμέσως κατέβηκα κάνω να σώσω τις μηχανές μου. Δεν τα κατάφερα. Μόλις κατέβηκα κάτω, καίγονταν ένα αμάξι, η φωτιά προχώρησε προς την αντίθετη μεριά του δρόμου και για να σώσω και την πολυκατοικία ξαναμπήκα μέσα για να ανεβάσω τις τέντες μου. Έχει γίνει μεγάλη καταστροφή. Έχουν κάνει γύρω στα 20 οχήματα.

140324_zwgrafouu_mesa

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΣΟΓΛΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΕΙΣΤΗΜΙΟΥ

  2. Περιμένετε να σας σώσουν οι μπάτσοι του κούλη… θα πάρει κι άλλους μπάτσους αυτό το δίμηνο…

  3. είναι απασχολημένες όλες οι δυνάμεις στην αναζήτηση του κρυφού αρχηγού των Σπαρτιατών

  4. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 15,000 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ .

    ΤΩΡΑ ;

    ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ,

    ΜΠΕΛΕΡΗΣ – ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ = ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ.

  5. Όλο αυτό είναι μια προβοκατσια, επειδή πέρασε ο νόμος για την νεα στρατιωτική συμφωνία ΗΠΑ- Προτεκτορατου Ελλαδα. Από τώρα ο ελληνικός στρατος θα υπαγεται υπό Αμερικανική διοίκηση, οπότε θα μπορούν οι ΗΠΑ με εντολή του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ, απ ευθείας να στέλνουν τον δικό μας το στρατό όπου θέλουν, δηλαδή δεν είναι πλέον δικός μας ο στρατός. Ειναι των ΗΠΑ. Για αυτό έστελναν τα όπλα στην Ουκρανία και ξεγύμνωσαν τα νησια και για αυτό έστειλαν και τη φρεγατα Ύδρα στην Ερυθρα Θαλασσα. Ζούμε την Νέα Απικοιοκρατία. Την εποχή του Σκόμπι,που αλώνιζαν οι Αγγλοι στον ελληνικό στρατό. Θέλουν να μας βαλουν να επιτεθούμε στο Ιραν, για να μας καταστρέψουν. Μισούν την Ορθοδοξία, αλλα Ελλαδα σημαίνει Ορθοδοξία. Τα είχε καταγγείλει πριν 10 μέρες στη Βουλή ο Βελόπουλος. Είναι ο μόνος που κανει ουσιαστική αντιπολίτευση. Για αυτό έστειλαν και στρατό στη Λιβύη εκεί που σκοτώθηκααν δικοί μας στρατιωτικοί. Δεν τους ένοιαζε, όπως δεν τους νοιαζει και για το τρένο. Τους Έλληνες θέλουν να τους εξοντώσουν. Είναι αναγκαια η ένωση όλων των πατριωτικών δυναμεων, υπό τον Βελόπουλο, αφού είναι ο αρχηγός του μεγαλύτερου πατριωτικού κόμματος στη Βουλή. Πρέπει να προβαλλουμε επιτέλους καποια αντίσταση

  6. Δεν θα στειλει ο Μητσοτακης 1.000.000 αστυνομικους στους δρομους να μας φυλανε, εξυπνακια , αλλα θα εστελνε ενα σοβαρο κρατος την αστυνομια μεσα στο Πανεπιστημιο που κρυβονται αυτα τα κοπροσκυλα να τα συλλαβει και να τα χωσει μεσα και να τα βαλει να πληρωσουν τις ζημιες!!! Αντι γι’ αυτο , τους …θυμιαζει για ανεξηγητους λογους και αυτοι συνεχιζουν να καταστρεφουν τις ξενες περιουσιες!! Απαραδεκτη ανοχη απο αχρηστους πολιτικαντηδες!! Φτανει πια αυτο το χαλι!!

  7. Νόμος και Τάξη, με ολικές καταστροφές & χάος.
    Κρίμα Ελλάδα! Σε τελείωνει μιά ζουρλαμένη χούφτα υπανθρώπων.

  8. Από τότε που ανέλαβε ο Χρυσοχοΐδης ανέβηκε το έγκλημα στο κατακόρυφο τυχαίο;

  9. Που είναι οι 2,500 αστυνομικοί που θα επέστρεφαν στους δρόμους, από τα γραφεία και από τις υπηρεσίες “φύλαξης – Φιλιππινέζας” σε “VIP δήθεν στόχους”;

  10. θα βαλει ο μητσοτακης και ο καθε μητσοτακης 1000000 αστυνομικους στους δρομους 24ωρο να μας φυλανε!
    δε γινονται αυτα ρε παιδια!

  11. Φύγετε από την Αθήνα να σωθείτε κορόιδα

  12. Η ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.
    Κ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ….. ΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟ
    ΧΑΧΑΧΑΧ
    41 ΤΑΚΑΤΟ. ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ. ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
    ΟΠΟΤΕ ΜΟΚΟ !!!!

  13. ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ …ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ….

Comments are closed.