ΚΟΚΑ κ’ ΟΡΓΙΑ στη ΓΙΑΦΚΑ της Λάσκαρη.”ΒΟΓΓΟΥΣΕ ΣΑΝ ΘΗΡΙΟ κ’ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ”. Σταυρώνουν πολιτικούς αντιπάλους και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, τα χαλκεία του Μαξίμου, για να εκδικηθούν για γαλάζιους παιδεραστές κ΄ ανώμαλους συμβούλους. Σπυρόπουλος- Κιμούλης, στο “εκτελεστικό απόσπασμα” από το “Θηλυκό θηριοτροφείο”

Κοινοποίηση:
exofillo2-2

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1814, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε, εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τρίτης της 2ας Φεβρουαρίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους «καινούργιους».

teaser2-2

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

opisthofyllo2-2a

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Είναι αυτό που λέμε….. μουγκρίζει σαν τον καφρο χαχαχαχαχαχαχα

  2. Πολιτικές σκοπιμότητες μπορεί να υπάρχουν,αλλά όχι και χαλκεία!Δηλαδή Στέφανε,κατασκευασμένα είναι όλα αυτά;

  3. Ξέρετε ότι στο διαδίκτυο οι πολιτικοί και άλλοι “παρακρατικοι” παρακολουθούν ακόμα και ποια κοπέλα κάνετε like ή ακολουθείται στα κοινωνικά δίκτυα για να τις κάνουν πέσιμο!
    Και η δικαιοσύνη μέσα στο κόλπο είναι!

    1. Καλά αυτός ζει στη Χώρα των Θαυμάτων μαζί την Αλίκη.

    2. Τους τρώνε τα λεφτά, τους τρώνε και τις γυναίκες στα μουλοχτα!
      Αν μάθουν οι γυναίκες πόσες από τους άντρες τους τις παρακολουθουσαν στο διαδίκτυο και έβλεπαν ποιος σου κάνει like για να σου την πέσουν θα φριξουν για τους κανακαριδες τους αντρακλες τους!
      Λαμογιαααα!!!

  4. Ξέρετε πόσα νεαρά αγόρια 18 – 25 έχουν χάσει τις αγαπημένες τους κοπέλες γιατί κάτι αληταραδες μεγάλοι με λεφτά σε θέσεις τις υποσχεθηκαν δουλεια και εξέλιξη τις πιδηξ.. και μετά δεν σε ξέρω κ χώρισαν τα νεαρά ζευγάρια!!!

  5. Άμα αρχίσουν να βγαίνουν και να μιλάνε οι γυναίκες για σεξουαλικη κακοποίηση στην Ελλάδα η μισή χώρα θα καταγγέλλει την άλλη μισή. Μπαργουμαν, σερβιτορες, χορεύτριες, τραγουδιστριες,γραμματέες,σούπερ μάρκετ, καθαριστριες,πολιτικοί,δημοσιογραφοι, θεατρινοι,επιχειρηματίες ..όλη η χώρα μια βιζιτα!Της κακοποίησης το κάγκελο σωματικής, εργατικής,ψυχολογικης,λεκτικης, οικονομικής, διαδικτυακής.
    Τίποτα αξιοκρατικο οποιος ή οποία γαμησ…και εξελιχθεί.
    Μικρή… Τανα κ μόλις πιάσω την καλή είμαι Κυρία και μάνα!
    Το ίδιο οι Αντρες στην αρχή καλοί να σε βοηθήσω να σε βάλω σε καμία δουλειά να σε εξέλιξηω… Και μετά γαμησ…και κακοποίηση!
    Πρώτοι και καλύτεροι οι πολιτικοί της χώρας!

    1. 100% έχεις , αλλά δε πρέπει κάποια στιγμή να καθαριστεί αυτό το πράμα.
      εγώ δε πιστεύω ότι είναι θέμα μόνο γυναικών ,και άντρες υπάρχουν θύματα. Στον άνθρωπο είναι όχι στο φύλο.
      υπάρχουν αντρες που δε σέβονται και παρενοχλούν κάνοντας και λέγοντας αίσχη και βρωμιές αλλά υπάρχουν και γυναίκες που ξεπουλιούνται και προκαλούν και παρενοχλούν και υποτιμούν και κατηγορούν άλλους και χτυπάν και αυτές ψυχολογικά δε το κάνουν μόνο οι άντρες. στο φύλο δεν είναι στον άνθρωπο που του έχει γίνει συνήθεια να υποτιμά και να μη ΄σέβεται.

  6. Τι θα γίνεται αλήθεια σε καλλιτεχνικούς πολιτικους και επιχειρηματικούς χώρους Ανωμαλίες μετά τη κόκα και τα βαριά ναρκωτικά που παίρνουν Αλλάζουν ακούω ρόλους η γυναίκα γίνεται άντρας και ο άντρας γυναίκα Μακριά από τέτοιες ράτσες μάθετε να ζείτε απλά και αν είναι δυνατόν και χωρίς φιλίες
    Γυμναστική, εκκλησία,καμμία γυναίκα και σπίτι με ηρεμία Μακριά από εμάς και τα παιδιά μας τέτοια κτήνη

  7. Τουλαχιστον οι αριστεροι ανθελλενες αιναι ανωμαλοι με γυναικες…σε αντιθεση με τους νουδουλους ανθελληνες που ειναι ανωμαλοι με ανηλικα παιδια και παντρεμενοι με μαυρους

  8. O Λιάγκας έκανε το προξενιό κατόπιν επιθυμίας του Θέμη Σοφού. Η Τσιμτσιλή είναι αρκετά μεγαλύτερη απ΄ό,τι φαίνεται.Υπάρχει φωτογραφία του 1994 με ξέκωλο, τότε που είχε εγκατασταθεί στην Αθήνα.

  9. Εδώ γίνονται τέτοια στις γειτονιές, δεν θα γίνονται στον χώρο του θεάματος και της πολιτικής; Βρομιά παντού, τελευταίες ημέρες του Βυζαντίου, μόνο που τώρα οι εισβολείς δεν είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες όπως ήταν τότε αλλά το 25% του πληθυσμού και η ισλαμοποίηση και ο ολοκληρωτικός αφανισμός των Ελλήνων είναι πλέον υπαρκτή πιθανότητα!

  10. Ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεταξυ αριστερων συμμοριων θα ηταν ο σωστος τιτλος.Η νουδουλα ειναι το ιδιο με το Συριζα Βρωμοκουμουνια με δεξια επικαλυψη .Δεν νοειται δεξιο κομμα να ειναι υπερ της παραμονης την ασυδοσια αριστερων και γυτων λαθρο Δεν νοειται δεξιο κομμα να υποθαλπτει την ασυδοσια αριστερων και γυφτων Δεν νοειται δεξιο κομμα υπερ της οπλοκατοχης των εγκληματιων ενω αρνειται την νομιμη οπλοκατοχη για την υπερασπιση των νομοταγων πολιτων Και τα λοιπα και τα λοιπα

Comments are closed.