ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ” ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ – “ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ” ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Κοινοποίηση:
paidia-korinthia

Κοινωνικές ομάδες έχουν σπεύσει στο πλευρό της οικογένειας “παλαιοχριστιανών” που ζει στην ορεινή Κορινθία. Από ότι βλέπουμε και απο τα μηνύματα που λαμβάνουμε δεν είναι λίγοι εκείνοι που συμμερίζονται τη σκέψη του 45χρονου πατέρα και στέκονται στο πλευρό τους.

Διαβάστε όσα λένε:

“Κατασυκοφάντηση και διαπόμπευση της πολύτεκνης οικογένειας ορθοδόξων που ζει μακριά από την Εξουσία του Αντίχριστου Καθεστώτος: “πήγαινε με τον πάκο τα εκατοσταευρα στο φαρμακείο και στο market” γράφουν… Αλήθεια ποιος πάει με τα χιλιαευρα στο σουπερμάρκετ και στο φαρμακείο; Για τα άλλα που φτάνουν σε επίπεδο διαπόμπευσης Αγίου Νεκτάριου δε θα γράψουμε καν..

Η οικογένεια είναι αθώα. Από όσα εμείς ερευνούμε και βρισκουμε: ”Οι φίλοι τους ήδη διαδυκτιακα δηλώνουν τα κατωθεν για τα παιδιά”: Σοφία Κοινότητα Αρτας” είπε: ”Ο Νικόλαος που στα 15 έχει μελετήσει τα απαντα του Ντοστογιεφσκι, ο Χριστόφορος που στα 12 διαβάζει την γραφή στα αρχαία και η Ξενουλα που στα 4 γράφει και κάνει πράξεις γυμνασίου…”

Από σχολιασμό σε άρθρα όμως Φαίνεται ότι οι Έλληνες δεν μασάνε :

sxolia sxolia1

Μάλλον με αυτά νομίζει ο Κουλης ότι θα γίνουν δεκτικοί οι Έλληνες στο παιδομαζωμα που ετοιμάζει για όσους δεν δέχονται ΕΚΠ#@ΣΤΕΥΣΗ, ΓΕΝΕΤΙΚΌ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ τους.

Γι’ αυτό εμείς Συνιστούμε… ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ όταν έρθουν… Εκτός και εάν Γουστάρετε Οθωμανικό Παιδομαζωμα από τους Πραιτωριανους της ΕΛΑΣ

Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός”

«Αφήστε μας ήσυχους, θέλουμε την ησυχία μας»

«Αφήστε μας ήσυχους, θέλουμε την ησυχία μας», λένε στο MEGA τα παιδιά της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία. Υιοθετούν πλήρως την ενδοοικογενειακή «διδασκαλία» που έχουν λάβει, θεωρώντας όταν τα λαγούμια τους είναι «εκκλησίες». Οι απαντήσεις που δίνουν είναι συγκεχυμένες, ωστόσο, πατούν πιστά πάνω στον άξονα αρχών αυτού του ιδιότυπου κοινωνικού απομονωτισμού. «Μεταξύ μας είμαστε όλοι αδέρφια», είπε ο πατέρας της οικογένειας στον εισαγγελέα, κατά το ρεπορτάζ του καναλιού.

«Ποτέ δεν μου άρεσε το σχολείο. Ήμουν άσχετος. Για κάποιον λόγο με συμπαθούσαν οι δάσκαλοι και μου έβαζαν καλούς βαθμούς», λέει ένα από τα συνολικά 6 παιδιά του 46χρονου που συνελήφθη. Εδώ και τέσσερα χρόνια ζει με την οικογένειά του χωρίς ρεύμα, θέρμανση και νερό μέσα σε ένα λαγούμι έξι μέτρα κάτω από τη γη. «Από τότε που ήρθαμε εδώ, δεν βλέπουμε πολλούς. Δεν περνάνε άνθρωποι. Κάποιοι λαθροκυνηγοί» λέει το παιδί.

«Τελείωσα το Δημοτικό, μου αρέσει να διαβάζω βιβλία», λέει ένα από τα αδέρφια της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία. Η Παρασκευή, μητέρα ενός βρέφους, είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας. Περιγράφει πώς επιτέθηκε στους αστυνομικούς με ξύλα όταν τους είδε να περνούν χειροπέδες στον πατέρα της. «Κι εκεί πήρα ένα ξύλο σάπιο και επιτέθηκα στον αστυνομικό και θεώρησα ότι έπρεπε να αμυνθώ. Τώρα γιατί ήρθαν κάτι Ούννοι εδώ πέρα λες και είμαστε πρωτοϊστορική εποχή δεν ξέρω;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αφήστε τους ανθρώπους ήσυχους, ειναι φτωχοί και απ’ ότι κατάλαβα δεν ενοχλούν, τι σας ενδιαφέρει αν θέλουν να ζούν χωρίς τα “καλούδια” της τεχνολογίας, δικαίωμά τους. Όσο για τα παιδιά τους που δεν πηγαίνουν σχολείο αυτό είναι μεγάλη υποκρισία, γιατί η αστυνομία γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια ότι η πλειοψηφία των γύφτων δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και δεν κάνει τίποτα. Μήπως πραγματικά τους ενοχλεί ότι έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό τους, δεν πληρώνουν φόρους, δεν κάνουν εμβόλια, δεν ψηφίζουν ή μήπως θέλουν να τους πάρουν τα παιδιά για να τα δώσουν σε τίποτα π@υστηδες.

  2. Εκλείπουν οι ανησυχίες, όταν πρόκειται για νεογύφτους με cayen, audi και τα παιδιά τους σε εγκληματικές αποστολές.

  3. Ποιο σχολειο ρε; Τι μαθαινουν σημερα τ παιδια; Μονο προπαγανδα γινεται εκει οι δασκαλοι οτι πει η κυβερνηση αρκει ν μη κοπει ο μισθος. Ουτε ελληνικη παιδεια ουτε ελληνες στα σχολεια. Γιατι ν πανε τι θ μαθουν; Οι ηγονεις τ διδασκουν καλυτερα

  4. Είναι από τις πιο σημαντικές ειδήσεις τελευταία.
    Όταν μας απαγορεύουν την αυτοδιάθεση της ζωής μας ( χωρίς να βλάπτουμε άλλους, ευνοείται) ειναι ο προπομπός του ζοφερου μέλλοντος που μας ετοιμάζουν. Όχι μόνο θα μας υποχρεώνουν να ζούμε βάσει των προσταγων τους για να καλύψουν την ανεπάρκεια της εν σατανά ζωής τους, αλλά σύντομα θα γίνουμε αναλώσιμοι κατά το δοκούν ( τους) με νομιμη εξουσία των εφ’ ημών στην ζωή και στον θάνατο.

    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. Ευτυχώς υπάρχουν ελάχιστοι άνθρωποι ακόμα που σκέφτονται…

  5. Όλη η Ελλάδα υποστηρίζει την οικογένεια.. τους ανθρώπους αυτούς..άστε τους ήσυχους.. δεν ενοχλούν κανέναν…το κράτος να ξέρει ότι και η υπομονή έχει τα όρια της..ο κόσμος κοχλάζει…η ξεδιαντροπια έφτασε στο χείλος του γκρεμού… χάθηκε το φιλότιμο… ευτυχώς όχι από όλους… Μητσοτάκη άσε τον κόσμο στην γαλήνη του όση και αν είναι αυτή…όλα τα τεκταινόμενα σε καλό δεν θα βγάλουν… αυτό ξέρω και αυτό λέω εγώ..

    1. Αν αυτοί θέλουν να ζουν σε σπηλιές είναι δικαίωμα τους. Δεν έχουν δικαίωμα όμως να στερούν την παιδεία από τα παιδιά τους, ούτε έχουν δικαίωμα να τα βάζουν να ζουν σε άθλιες συνθήκες.

      1. Να τα δώσουμε στους ΛΟΑΤΚΙ που τα αγαπούν. Να μην νοικιάζουν μήτρες ταχύτητος με Leasing. Έτοιμα είναι τα ΄΄παιδιά΄΄.

      2. Για τα παιδιά των γύφτων, τί θα λέγατε;

  6. ….επιρρεασμενοι τοτε οι παλαιοχριστιανοι απο τον μανδραγορα που ”ρουφουσαν” στις κατακομβες τους αρχισαν να γκρεμιζουν τους μαρμαρινους ναους των παλαιοειδωλολατρων ΕΛΛΗΝΩΝ…..

Comments are closed.