Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ!!! «Προσφυγόπουλο» μπήκε σε αυτοκίνητο να το κλέψει και ήταν… ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΟ…!!

Κοινοποίηση:
xorofulakas_fresh

Ένα-ένα δοκίμαζε τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα σε μια περιοχή του Ηρακλείου ένας νεαρός από τη Συρία και, όταν έβρισκε κάποιο ξεκλείδωτο, τρύπωνε μέσα και άρπαζε ό,τι είχε αξία! Το μοιραίο του λάθος, όμως, ήταν ότι «μπούκαρε» σε ένα συμβατικό τζιπ της… ΕΛ.ΑΣ. χωρίς διακριτικά!

Δύο αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν δει τυχαία τον 24χρονο αλλοδαπό να τσεκάρει τις πόρτες των αυτοκινήτων, αλλά δεν επενέβησαν αμέσως. Τον παρακολούθησαν διακριτικά από απόσταση και, όταν μπήκε στο υπηρεσιακό όχημα που είχαν αφήσει επίτηδες ξεκλείδωτο, τον ακινητοποίησαν, του φόρεσαν χειροπέδες και τον προσήγαν στην Ασφάλεια για προανάκριση, ώστε να εξιχνιάσουν όλες τις κλοπές στις οποίες εμπλέκεται!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Έχει νεφρά, καρδιά κ.τ.λ. ανταλλακτικά να σωθεί κανένας άνθρωπος.
    Και οι κλεπταποδόχοι που βρίσκονται;

  2. Οτι….φρουτο μπορει να φανταστει κανεις επετρεψαν οι τσαρλατανοι ξενοδουλοι, να μπουκαρει παρανομα στην χωρα και να βουτηχτει μεσα στην εγκληματηκοτητα!!!!!!!! Και αντι να τους απελαυνουν να σωθει ο τοπος, δεχονται κι’ αλλους στα νησια και στον Εβρο σαν να μη συμβαινει τιποτα!!!!!!!! Καθε μερα εισβαλουν νεοι λαθροισλαμιστες χωρις να συναντουν κανενα εμποδιο!!!!!! Ειχαμε τους προηγουμενους Εθνομηδενιστες και αυτοι εδω στο ιδιο μοτιβο κινουνται, οσον αφορα τους λαθρο!!!!!! Μηταρακη θα φατε φουμο οταν ελθει η ωρα, που θα λετε φθανει δεν θελουμε αλλο!!!!!!

  3. Τσογλανόπουλο έπρεπε να πείτε εσείς στο Μαkeleio….
    To καϋμένο το παιδάκι που κλ΄βει τους νυκοκυραίους …κλαψ κλαψ

  4. Έβαλαν και τραπεζάκια στις λαίκές να μας μιλάνε για τα ανήλικα προσφυγόπουλα ενώ για τα νηστικά ελληνόπουλα πέρα βρέχει παλιοτσογλάνια.

Comments are closed.