“ΚΛΕΊΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ” – Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο – Ξεσηκωμός για το νέο lockdown

Κοινοποίηση:
111

Οι μικροπωλητές λαϊκών αγορών στη Βόρεια Ελλάδα, αποφάσισαν να ξεκινήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις κλείνοντας την Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους Ηλία Συμεών, τα σωματεία επαγγελματιών βιοτεχνών, βιομηχανικών ειδών, Ξάνθης, Καβάλας, Ροδόπης, Έβρου κλείνουν την Εγνατία Οδό στις 11 Ιανουαρίου.

«Είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και άλλα σωματεία ανά την επικράτεια» σημειώνει γνωρίζοντας καλά την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται οι συνάδελφοί του.

Ο κ. Συμεών εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την παράταση του Lockdown και σημειώνει «Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό. Η αποζημίωση είναι το δίκαιο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Ρε παλικάρια αν κλεισετε τον δρόμο δεν θα νοιάξει κανέναν θα ταλαιπωρησετε τον απλό κοσμο αλλά αν κλεισετε τράπεζες εφορίες και άλλες δημόσιες υπηρεσίες τότε κάτι μπορεί να γινει

  2. Είπε ο γυφτος κλέφτης ότι θα γίνει κλέφτης.
    Και ο άλλος τον πίστεψε….η γυφτος θα είναι η κλέφτης και αυτός.

  3. Ποιος μιλάει για τους γύφτους? Παρ τους σπίτι σου αφού ακούς και συμβουλές τους.

  4. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ , ΤΕΡΜΑ Ο ΕΚΛΗΣΜΟΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΝΑ ΛΗΨΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ !!!

  5. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ…ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

    1. Τωρα που δεν εχεις μαγαζι , βγαινεις βολτα με την γυναικα σου ,τους φιλους σου τις ωρες της απαγορευσης να καθεστε εξω ωρες και εννοειται χωρις μασκα; Βγαινεις ετσι να σου ρθουν κατακεφαλα τα προστιμα; Αν δεν καταλαβαινετε οτι ενας δεν μπορει να κανει τιποτα ,τοτε ειστε παπαγαλακια καποιου καμματος που το μονο που κανετε ειναι να σχολιαζετε αρνητικα του αλλους χωρις ουσιαστικα να σας νοιαζει , ντορος να γινεται για να ριξετε καποιον. Και αυτα να μην εκανε παλι θα κραζατε .

    2. Αποζημιώνονταν αγαπητέ, οτι να ναι, γιαυτό καθόταν στ΄αβγά τους! Τους έχουν δώσει δάνεια, δανεικά και αγύριστα τα μισά……Νομίζεις ότι έτσι καθόταν μέχρι τώρα στους καναπέδες φρόνιμα – φρόνιμα και κλωσούσαν τ’ αβγά;;
      Τώρα, άν είναι αργά, όπως λές, ή νωρίς, μια παροιμία λέει ότι “ποτέ δεν είναι αργά”………

  6. Έχουν γεμίσει οι λαϊκές με πακιστανια και αφγανια γίνανε όλοι παραγωγοί….κλεφτρονια όλοι ζουν σε βάρος των Ελλήνων.ολες οι συναλλαγές με. Pos…..και να δηλώνονται όλα…..ελέγχους όποιος δεν κόβει απόδειξη αφαίρεση άδειας.

    1. Άσε μας ρε μαλάκα καλά κάνουν οι άνθρωποι.
      Θυμάμαι μια φορά ένας γύφτος στη λαϊκή μου είχε πει . Και τι θα κάνουμε άμα μας κλείσουνε;; Εμείς αυτό ξέρουμε, να πουλάμε .
      Κλέφτες θα γίνουμε;; Πώς θα ζήσουμε.
      Υπάνθρωπε.

  7. Αέρα αέρα να φύγει η νουδουλοχολέρα!!!!
    Ποτέ ξανά ΝΔ-ισλάμ στην Ελλάδα μας!!!!

    1. MH ΧΑΙΡΕΣΑΙ Η ΝΔ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 4000 ΕΩΣ 50000 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 50% ΤΗΝ ΚΟΒΩ

Comments are closed.