ΚΚΕ: Καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Κοινοποίηση:
KOYSTOYMPAS

Η νομιμοποίηση της εμπορευματοποίησης της τεκνοποίησης και της τεκνοθεσίας που παρακάμπτει τη σχέση μητρότητας – πατρότητας, είναι ο βασικός λόγος της άρνησης του ΚΚΕ να ψηφίσει το προωθούμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος στην αναλυτική και εμπεριστατωμένη απόφασή της εξηγεί γιατί δεν θα ψηφίσει το εν λόγω σχέδιο νόμου, αποδομώντας έναν προς έναν τους ισχυρισμούς περί ισότητας και δικαιωμάτων των παιδιών, αναφέροντας πως ανοίγει ο δρόμος για εμπορία μέσω της τεκνοθεσίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΕΙΙΝΑΙ ΓΚΕΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΛΕΣΒΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ

    1. ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.

  2. Το ΚΚΕ δεν είναι τίποτα άλλο από μία ελεγχόμενη αντίθετη πλευρά που το σύστημα την χρειάζεται και χρησιμοποιεί για να παραπλανά και να διχάζει το λαό, όλοι στη βουλή στο ίδιο καζάνι βράζουν

  3. που καταντησε η δεξια βρεεεεεε
    να προωθει τους ευρυπρωκτους και τις ανωμαλες λεσβιες και τα κουμουνια να καταψηφιζουν αχαχαχα

  4. Μηπως θυμάται κανείς αν υπήρχαν ΛΟΑΤΚΙ και γάμοι ομοφιλόφιλων στις κομμουνιστικές χώρες ??…..

  5. Μη τρώτε το παπατζηλίκι, και το ΚΚΕ υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ ήταν ανέκαθεν, απλά τώρα πουλάει αντίσταση εκ του ασφαλούς αφού ξέρει πως το νομοσχέδιο θα περάσει. Κάτι σαν τη ΝΔ και το ΟΧΙ στις Πρέσπες, που όλοι ξέρετε πόσο το εννοούσανε….

    1. Ακριβώς στο ίδιο έργο ηθοποιοί είναι όλοι τους χωρισμένοι σε στρατόπεδα, ο περισσότερος κόσμος δυστυχώς δεν το καταλαβαίνει συν αυτούς που τρέχουν από πίσω τους για να βολεύονται

  6. Ναι αλλα τον Μεχμετ το βουλευτη τον ειχατε στα ψηφοδελτια σας !!! Ουστ καθικια δεν ειστε καλυτεροι.

  7. Μαζι στο κολπο. Τους πηραν γραμμη οι κουκουεδες.

  8. αυτο δειχνει ποσο πουλημενοι ειναι οι πασοκοι και συριζαιοι

  9. Η ΝΔ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ : ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ …ΧΑΧΑΧΑ…ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ…ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ 7% ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΤΑ!!!

  10. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΧΙ!!!

  11. Εκ του ασφαλούς είναι τα όχι ακόμα τρώτε τον παπά αμασητο ακομα έμενε ται στο δεξιά αριστερά ενώ είναι μια παρέα όλοι μαζί κοιμηθητε λίγο ακόμα μπορείτε

  12. Βοριδοπλευρογεωργιάδηδες δεν ψηφίζουν οι μπολσεβίκοι και ψηφίζετε εσείς!

  13. “ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ”.αυτο ειχε πει απο τις αρχες της δεκαετιας του ογδοντα ενας απο τους μεγαλυτερους θεολογους του εικοστου αιωνα,ο μακαριστος παπα-Γιαννης Ρωμανιδης…και το ειδαμε επι κοβιντοκρατιας αυτο,οταν η ΝΔ εκλεισε τους Ναους και απαγορευσε την τελεση της θειας Λειτουργιας ακομα και του Πασχα!!!Τωρα η Δεξια νομοθετει υπερ της νεοταξιτικης αντζεντας ΛΟΑΤΚΙ+…Περαστικα στους δεξιους…χαχαχαχα!!!!

  14. Νεοφιλελεδες, εσείς οι νοικοκυραίοι, οικογενειάρχες, χριστιανοί που πάνω απ’την κάλπη πάντα με τα σκατά πάτε για δείτε τα κομμουνια απ’τα δεξιά σας βγήκαν. Ε ρε γλέντια οι δεξιοί, όχι ότι είναι αλλά έτσι λένε, θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο έκτρωμα της ανωμαλίας και οι ΚΚΕδες όχι. Ποιος θα το πίστευε.

Comments are closed.