ΚΙ ΑΛΛΟ “ΛΑΒΡΑΚΙ” ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ – “Τραμπούκος” πρώην Δήμαρχος της Ν.Δ, τσίμπησε από το πουθενά 3.000 ευρώ..(φωτο & βίντεο)

Κοινοποίηση:
cats1-2

Τελειωμό δεν έχουν οι περιπτώσεις, στις οποίες έχουν δοθεί χρήματα σε “κολλητούς” και ημετέρους για την καμπάνια του “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”, με μέσα ενημέρωσης που ίσως ούτε κι αυτή η ίδια οικογένειά τους τα διαβάζει ή τα επισκέπτεται, αν μιλάμε για ιστότοπους.

Αυτή τη φορά πάμε στην Επαρχία και συγκεκριμένα στη Θεσπρωτία, όπου ο δημοσιογράφος και πρώην Δήμαρχος Σαγιάδας από το 2002 έως το 2010 με τη στήριξη της Ν.Δ κ. Ευάγγελος Μάστορας, τσίμπησε για μια εφημερίδα με το όνομα “Θεσπρωτών Διαβούλευση” και ένα site που ονομάζει diavouleusi.gr, 3000 ευρώ από το πουθενά πραγματικά.

20200711_105849 20200711_110413

Την εφημερίδα του από όσο πληροφορηθήκαμε τη διαβάζει διψήφιος αριθμός ατόμων, ενώ το site του κ. Μάστορα θα το συναντήσουμε στη θέση 8.215 σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα. Κι όμως ο κ. Πέτσας το ανακάλυψε και αυτός ο κύριος πήρε χρήματα για να λέει σε καμιά κατοσταριά άτομα “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”… Ακόμα όμως και  τώρα από ότι βλέπουμε, ψηλά-ψηλά στο site υπάρχει η σύσταση για τη χρήση προστατευτικής μάσκας. Άραγε αυτό είναι “κοινωνική προσφορά” ή τα τσιμπάει και γι αυτό από κάπου ;;

 

Screenshot_20200711-105031_Chromeθεσπρωτων

Ψάχνοντας όμως λίγο καλύτερα βρήκαμε ότι ο εν λόγω “εκδότης” είναι και “θαμώνας” των δικαστικών αιθουσών, ως κατηγορούμενος. Έχει καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση για επίθεση που είχε κάνει σε άντρα του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, ενώ τον έσερναν στα δικαστήρια για βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει με τίτλο “ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΉΠΕΙΡΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( 1990 – 2010)'” το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την  Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσπρωτίας.

Το σίγουρο είναι, ότι ο κ. Μάστορας είναι αρκετά νευρικός και ευέξαπτος αφού υπάρχει και επεισόδιο το οποίο θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί,

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης στην Ηγουμενίτσα. Τότε, ο κ. Μάστορας, ενοχλημένος από την παρατήρηση του (τότε) Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Δηλαβέρη, ο οποίος του ζήτησε με ένα απλό σσσσσσσσ να μην μιλάει και να σχολιάζει την ώρα που εκφωνούσε τον λόγο του ο Δεσπότης κκ Τίτος, του επιτέθηκε, χαρακτηρίζοντάς ως Καραγκιόζη και τον μούτζωσε επανειλημμένα.

Τελικά είναι συγκεκριμένα τα “κριτήρια” με τα οποία μοιράστηκαν τα 20 εκατομμύρια των Ελλήνων φορολογουμένων…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ και η λοφοπλαγιά στην Ηγουμενιτσα καλα κρατει….α ρε προβατα

Comments are closed.