ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΟΥΣΕ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ! “Πέρασε αυτός και η συνοδεία του από την Εθνική που μόλις είχε κλείσει… Με εντολή Τροχαίας”

Κοινοποίηση:
staikouras1

Απολυταρχική, αισχρή Κυβέρνηση άθλιων μισέλληνων που πρέπει να ξεκουμπιστούν ΧΘΕΣ. Το ρεπορτάζ που μεταδώσαμε πριν λίγο σχετικά με το γλέντι του Σταϊκούρα και της παρεούλας του μόλις μερικά χιλιόμετρα από την πύρινη κόλαση στην Εύβοια έχει πυροδοτήσει εξελίξεις.

Αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ καταγγέλλει ότι ο υπουργός μετά το γεύμα και εφόσον γέμισε την κοιλίτσα του, έκανε το εξής. Διαβάστε επακριβώς τι καταγγέλλει:

Όσο αναφορά το τελευταίο σας άρθρο για τον υπ. Οικονομικών, η συνοδεία του λογικά με τον ίδιο μαζί, πέρασαν από την Εθνική οδό προχθές το απόγευμα, η οποία μόλις είχε κλείσει λόγω των πυρκαγιών με εντολή του κέντρου επιχειρήσεων κ Τροχαίας ή οποία (εντολή) ακούστηκε κι από τους ασύρματους… ενώ ο υπόλοιπος κόσμος μποτιλιαριζοταν μέσα στα αυτοκίνητά του με τις ώρες…

Ισχύει; Υπάρχει εισαγγελέας να διερευνήσει την καταγγελία; Εύκολο είναι άλλωστε αφού οι συνομιλίες της Τροχαίας μέσω των ασυρμάτων ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Διαβάστε το αρχικό ρεπορτάζ μας για τον κ. Υπουργό με τις φωτογραφίες ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γιατι ακριβως τον κραζετε? Περιουσιος ειναι ο ανθρωπος δεν ειναι καν Ελληνας. Ας βγει να αρνηθει οτι ειναι εβραιος και θα τον πιστεψω.

  2. ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!! ΜΑΛΑΚΕΣ

  3. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΔΕΝ ΝΤΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ? ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ!ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ..ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΑΣ! ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

  4. Η μεγαλύτερη ντροπή δεν είναι αυτός αλλά αυτοί που κάθονται σε διπλανά τραπέζια και δεν τον καλπαζωνουν!!! Αλλά τι λέω αυτοί πέζει και τον κέρασαν και κρασάκι!

    1. Να μην το κάνουμε θέμα αλλά κρά κάνουν όλοι για vip γνωριμίες γενικώς να βολέψουν τους κώλους τους

Comments are closed.