ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ «ΑΘΩΩΣΕ» ΤΟΝ «ΔΡΑΚΟ». ΔΙΚΗ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ- ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ- 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ –ΒΟΑ Η ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: «ΕΠΕΣΑΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑΚΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ»

Κοινοποίηση:
exofyllo9-2

im_teaser_09-02-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_kataggelies.indd

 Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΕΜΠΤΗΣ 9-2-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

The_Free_Press_Journal_logo

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Για τους …ζεους πατριδοπωληδες ειπες κατι συντροφε;

  2. Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες της ΝΔ και Μητσοτάκηδες δεν είναι θύμα. Ειναι συνεργός τους.

  3. Και πολλά έφαγε.Αμα η κάθε πονεμένη κάνει καταγγελίες και γινονται πιστευτες καήκαμε.Αλλη μπορεί να πει ότι την βίασε ο Χίος.Θα την πιστέψουμε?Οχι φυσικά.

  4. Γι’αυτό έλεγε ο Πέτρος στα θύματά του,θα μου κλάσουν τα αρ$ίδια,ήξερε

  5. Ωραία δικαιοσύνη, καταδίκασε έναν άνθρωπο σε 8 χρόνια φυλάκιση, επειδή είπαν κάποιες ότι προσπάθησε να τις βιάσει, χωρίς μάρτυρες, έτσι μόνες τους και πρέπει εμείς να τις πιστέψουμε και μάλιστα όταν οι καταγγελίες έγιναν χρόνια μετά και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο να αποδειχθούν με οποιονδήποτε τρόπο.
    Ρε τι λέτε ρε;

    1. Σαν τι αποδεικτικά στοιχεία να σου φέρει το θύμα ρε νούμερο;Βίντεο της απόπειρας βιασμού;

  6. 👏👏👏👏👏👏👏 συγχαρητηρια για την ελλαδιστανικη δικαιοσυνη!!!!!!!!!!!!!! με βραχιολια και δαχτυλιδια κυκλοφορουν πολλοι….. π.χ. λιγν@δ@ς, σε λιγο χρονικο διαστημα ο μ@χ@ς …. και οι υπολοιποι 200+ απο την πολιτκη λιστα της 12χρονης ετσι και αλλοιως ουτε με πουπουλο θα τους αγγιξουν …… μια χαρα τα πατε …. και του χρονου εις ανωτερα!!!!!!!!!!!!!

  7. Όλοι οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών είναι έξω.
    Όλοι οι μιζαρισμένοι πολιτικοί είναι έξω.
    Όλοι οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος είναι έξω.
    Αυτά έλεγε ο Πολάκης όταν μιλούσε για “προβληματική” δικαιοσύνη και φώναζε και χτυπιέται η ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ που σου λέει αυτός πάει να μας βγάλει τα άπλυτα στη φόρα φωνάζατε και εσείς νεοελληναράδες ακολουθώντας την κομματική γραμμή της ΝΔ λες και το δικό σας το συμφέρον είναι ίδιο με των κλεφταράδων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
    Εε σε αυτά τα θέματα οι Γερμανοί δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους για αυτό έχουν και κράτος.
    Ενώ εσείς νεοελληναράδες διυλίζετε των κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλο όταν αυτό βολεύει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σας.
    Δηλαδή βάζετε πλάτη στους κλεφταράδες της Ελλάδας.
    Για αυτό είστε καταδικασμένη και δεν υπάρχει καμία ελπίδα για εσάς.
    Σας περιμένουν πολύ δύσκολες μέρες ειδικά αν ξανακερδίσει τις εκλογές ο Μητσοτάκης και η ΝΔ.
    Δική σας η επιλογή δικές σας και οι συνέπειες.
    Ότι βάζεις στο πιάτο σου αυτό έρχεται στο κουτάλι.
    Αν θέλετε τους πατριδοκάπηλους της ΝΔ να σας χαϊδεύουν τα αυτιά αλλά στην πραγματικότητα να σας λεηλατούν διαχρονικά και να σας στέλνουν στα σαγόνια των δανειστών με γεια σας και χαλάλι σας.
    Αν ένας λαός δεν θέλει να σωθεί κανένας άλλος δεν μπορεί να τον σώσει.

  8. ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΔΩ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΟΔΟΜΟΓΟΜΟΡΙΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ

  9. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ

  10. Εξαγορασμένη δικαιοσύνη που ανάλογα ποιον δικάζει και ανάλογα τη μίζα που παίρνουν οι δικαστές βγάζουν και την ανάλογη απόφαση.
    Μόνο σε τρεις χώρες συμβαίνουν αυτά με μαφίες κυβερνήσεις.
    Η μεγαλύτερη συμμορία στην Ελλάδα είναι η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες.
    Να τους ξαναψηφίσετε νεοελληναράδες για να σας ξανασώσουν.
    Έχετε αποδεχθεί τη μοίρα σας νεοελληναράδες και απλός περιμένετε το μοιραίο τέλος.
    Μια απορία έχω μόνο θέλω να δω πόσο ποσοστό θα πάρει η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες στις εκλογές για να βεβαιωθώ πόσοι νεοελληναράδες είναι απατεώνες, παλιάνθρωποι και ηλίθιοι.
    Έχω φίλη δικηγόρο στην Αθήνα και μου έχει πει πολλά και για τη διεφθαρμένη δικαιοσύνη και για τη συμμορία ΝΔ και για τους Μητσοτάκηδες και για την κρατικοδίαιτοι εγχώρια οικονομική ελίτ και για εσάς νεοελληναράδες.
    Δεν μου κάνει πλέον εντύπωση τίποτα.

    1. Κιοτεψες λεβεντη και πηγες Νυρεμβεργη;

  11. Έτσι κι αλλιώς όλοι στη μασωνία, δεν πηδιούνται στον 16 προς 17 βαθμό, σαν εξετάσεις;
    Άρα, κυβερνιόμαστε από κίναιδους….. οέο!

Comments are closed.