ΚΙΚΙΛΙΑ ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! Δες τι συμβαίνει στον Ευαγγελισμό ΤΩΡΑ

Κοινοποίηση:
evaggelismos-1280x720

Τριτοκοσμικές καταστάσεις στον Ευαγγελισμό σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστριας που εμπιστεύτηκε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Δείτε τι γράφει:

“Πριν λίγο μια οικογενειακή φίλη μας που έχει τον άνδρα της στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός 3 μέρες και μάλιστα με έκτακτο περιστατικό λόγω αιμορραγίας που όπως απεδείχθη είχε πολλές τρύπες στο λεπτό έντερο. τον έχουν 3 μέρες στο φορείο γιατί δεν έχουν κρεβάτια και από αύριο απαγορεύτηκε και η είσοδος στους συνοδούς και το χειρότερο έχουν αφαιρέσει απο τους θαλάμους τα κουδούνια ειδοποίησης εκτάκτου ανάγκης.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ασθενείς που δεν μπορούν να κουνηθούν ούτε να μιλήσουν με πολύ σοβαρά νοσήματα , δεν έχουν δίπλα τους ούτε ένα συγγενής τους ούτε το κουδούνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εάν νιώσουν πόνο στο στήθος από έμφραγμα η λιποθυμική κατάσταση η κάτι άλλο πεθαίνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι συμβαίνει;;;Μήπως πουν ότι πέθαναν από κορονοιό;;;;Η δε νοσοκόμες δεν προλαβαίνουν τίποτα .Έχουν συμβεί πράγματα και θαύματα να τραβάς τα μαλλιά σου με το τι συμβαίνει στους θαλάμους με τους ασθενείς που βρίσκονται στο έλεος του Θεού.Σας παρακαλώ επειδή ο κόσμος φοβάται να μιλήσει ας το κοιτάξετε εσείς που έχετε και το θάρρος και τις δυνατότητες.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ , ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΗ ΚΙ’ ΑΛΛΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΔΑΥΡΙΟ , & Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΑΡΒΥΛΕΣ ΜΟΛΙΣ & ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ , ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ( ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ) ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ !!

  2. ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ…ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΟΒΑΡΑ…ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙ@ΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΗΔΗΧΤΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ…

  3. Πρόκειται για τον αδελφό μου.Ναι έτσι είναι ακριβώς είναι ξέχασε να πεί ότι και οι διάδρομοι είναι γεμάτοι φορεία όσο για την κάρτα εισόδου ο γιατρός έκρινε ότι δεν έχει ανάγκη από συνοδό επειδή μπορεί να πάει τουαλέτα με το σταντ και τον ορό ωστόσο το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι χωρίς νερό και φαγητό (πρόβλημα στομάχου) φυσικό δεν είναι να μην έχει δυνάμεις και ποιος μας εγγυάται αν δεν ζαλιστεί και πέσει???Προσωπικά θεωρώ απάνθρωπα τα μέτρα όπως θεωρώ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ όλους τους προδότες που κυριολεκτικά ξεπούλησαν τη χώρα και την έκαναν αφρικανοασία…Ξυπνήστε γινόμαστε μειονότητα.

    1. Σημερα εγω εκοψα την καλημερα στον αδερφό μου. Ο λόγος;;;;;;;;;;;;;;; Στηριζει αυτα τα αισχρα μετρα. Λοιπον, μεσα στην καραντινα χρειαστηκα ασθενοφορο με φριχτους πονους επι 3 ημερες, ασθενοφορο δεν ερχοταν να με παρει, τελικα μετα απο 3 ημερες ηρθαν και με πηραν, μονη, ασυνοδευτη, και με πηγαν στον Ερυθρό, ο οποιος βεβαια ηταν και ΑΔΕΙΟΣ. Κι ενω εγω ειχα αυτην την ελεεινη εμπειρια, που στο παρα τριχα γλιτωσα την γαστρορραγια, ο αδερφος μου που εννοειται με παρατησε να περιμενω 3 ημερες ασθενοφορο μονη μου και δεν αξιωθηκε να ερθει να με βοηθησει, επιμενει να στηριζει αυτα τα φαιδρα μετρα.
      Ε τσακωνεσαι ή δεν τσακωνεσαι;;;;;;;;;;; Δεν του κραταω καμια κακια. Αλλα ισως μονο ετσι ξυπνησει.
      Που θελω να καταληξω;;;; Υαρχουν ανθρωποι που απο την πλυση εγκεφαλου εχουν υποστει τεραστια βλάβη στον εγκέφαλο και οι ιδιοι παρατανε τα αδερφια τους να τρεχουν μονα τους στο νοσοκομειο.
      Αν δεν ξυπνησουν αυτοι, να περιμενουμε τα χειροτερα.
      Περαστικα στον αδερφο σας.

  4. Το δημοσίευμα δίνει ακριβώς τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο πεθερός μου βρίσκεται σε φορείο στον διάδρομο για τέταρτη μέρα με καρκίνο σε όλο του το σώμα με άνοια με τρομερούς πόνους και δυσκολία στις κινήσεις του. Να δοκιμάσει ο οποιοσδήποτε να ξαπλώσει σε ένα φορείο όχι για τέσσερις μέρες αλλά για λίγες ώρες. Δεν θα αντέξει. Τα δε κρεβάτια είναι μεν γεμάτα αλλά κάποια τα κρατάνε οι μεγαλογιατροί και τα νοικιάζουν. Αυτό το λέω με βεβαιότητα. Συνέβη σε δικό μου άνθρωπο. Υπάρχει μέσα στον ευαγγελισμό γιατρός σε συνεργασία με δικηγόρο που δίνουν όχι μόνο κρεβάτια αλλά και ολόκληρα δωμάτια δίκλινα μόνο σε έναν άρρωστο έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού. Και γι’ αυτούς που είναι βαριά άρρωστοι που δεν θα ζήσουν για πολύ, σχεδόν μόνοι στην ζωή και με περιουσία, υπάρχει και συνέχεια… Μεγάααααλη κλίκα.

  5. Και πριν τον covid 19 τα ίδια και χειρότερα γινόντουσαν. Κυβερνήσεις αλλάζουν αλλά τα νοσοκομεία παραμένουν τα ίδια χάλια.

  6. Ο κ.Μπαλατσινός που είναι; Όχι ότι αυτή η κατάντια είναι δικό του έργο, αλλά αυτός σήμερα είναι ο Υπουργός και άρα είναι δική του ευθύνη να βρει λύση!!!

  7. Ναι υπάρχει έλλειψη από κρεβάτια ιδίως μετά από εφημερία αφού πάει όλη η Ελλάδα και όλη η Ασία στον Ευαγγελισμό. Για τα κουδούνια ανάγκης δεν ξέρω αλλά για τους συνοδούς εκδίδεται κάρτα εισόδου από την κλινική που ανήκει ο ασθενής.

Comments are closed.