ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ: Καμία σχέση με Π ΑΝΤΩΝΙΟ ο Ελλάδιος, άδικος ο συσχετισμός! Προσευχόμαστε για κάθε θύμα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kivotostoukosmou_paterasantoniosργρσγ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Οφειλόμενες απαντήσεις για το ζήτημα του Ελλάδιου και της σχέσης του με την Κιβωτό του Κόσμου και τον Ιερέα π Αντώνιο Παπανικολάου.

Ο π Αντώνιος προσεύχεται για κάθε θύμα κακοποίησης, καταδικάζει κάθε εγκληματική ενέργεια εις βάρος ανθρώπων ιδιαιτέρως με θύματα ανήλικα παιδιά.

Από την πρώτη στιγμή, στην Εικοσιπενταετή προσφορά του στον ΑΝΘΡΩΠΟ, ήρθε αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Κλήθηκε να βοηθήσει παιδιά προερχόμενα από προβληματικές οικογενειακές καταστάσεις, παιδιά που σε κάποιες περιπτώσεις είχαν χάσει το δρόμο τους και κινούνταν στα όρια του Νόμου, αρκετές φορές περνώντας αυτά τα όρια.

Ο π Αντώνιος ήταν εκεί. Όχι για να συγκαλύπτει ούτε για να τιμωρεί. Ήταν εκεί για να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Την ευκαιρία που δίνει ο Χριστός μας.

Την ευκαιρία αυτή ορισμένα παιδιά την άδραξαν και εξελίχτηκαν στη ζωή τους, κάποια άλλα δεν κράτησαν σφιχτά το χέρι του και χάθηκαν.

Σχετικά με τον φερόμενο ως ύποπτο για την υπόθεση της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη, πρώην τρόφιμο της Κιβωτού, η αλήθεια έχει ως εξής.

Το άτομο αυτό δεν διατηρεί ουδεμία προσωπική σχέση με τον π Αντώνιο ή το περιβάλλον του αρκετό καιρό τώρα. Βεβαίως ήταν τρόφιμος και ενταγμένος στα προγράμματα του Οργανισμού όπως χιλιάδες παιδιά.

Ο π Αντώνιος δεν πήρε θέση για το ζήτημα του συγκεκριμένου ούτε όταν τον κατηγορούσε, ούτε όταν όταν άλλαξε στάση και τον υπερασπίστηκε , ούτε και τώρα που φέρεται να εμπλέκεται σε μια τόσο σοβαρή ποινική υπόθεση.

Είναι άδικος και αβάσιμος ο συσχετισμός προσώπων με τον π Αντώνιο για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Προσευχόμαστε για τα θύματα και τις οικογένειές τους, να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Που είναι αυτός… Χάθηκε και ξεχάστηκε! Όπως το τραίνο σε λίγες μέρες. Δεν θα είναι “πιασαρικα” νέα.

  2. ακόμη έξω τον έχουν αυτόν και την ποντικομαμή του;;;

  3. ΒΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ…………………

Comments are closed.