“ΚΗΛΙΔΑ” ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ – Όσο τον κρύβουν “λερώνονται”…

Κοινοποίηση:
ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τη δημοσιοποίηση των συνομιλίας μιας “παρέας” ποινικών, υψηλόβαθμων ενστόλων, ανώτατων δικαστικών και πρωτοκλασσάτων πολιτικών, που έχει καταγράψει η ίδια η ΕΥΠ.

Ανάμεσα στις άλλες, υπήρχε και η “εμετική” συνομιλία” που φέρεται πρώην Υπουργός και Δήμαρχος της Ν.Δ να μιλά με “φίλο” του, που του πασάρει ανήλικα κορίτσια για να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες σεξουαλικές του επιθυμίες. Στη Ν.Δ κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα, και όσοι αναφέρθηκαν στο θέμα προσπάθησαν να το υποβαθμίσουν.

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι είναι προσωπικό θέμα του πρώην Υπουργού. Βέβαια αυτή η ¨ομερτά” που επικρατεί δεν θα τους βγει σε καλό, όσο κι αν νομίζουν το αντίθετο. Αυτή τη στιγμή όσο κι αν το θέμα της Αγίας Σοφίας έχει επισκιάσει την υπόλοιπη επικαιρότητα, κάποια αντιπολιτευτικά μέσα, αλλά και ανεξάρτητα όπως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεν θα το αφήσουν να περάσει στο ντούκου.

Από την άλλη, υπάρχει και ο κίνδυνος κάποια περιθωριακά site να αρχίσουν και να πετάνε ονόματα στον αέρα χωρίς αποδείξεις και στοιχεία, και να δούμε κάποιους που δεν έχουν καμιά σχέση με τη υπόθεση να εκτείθονται στα μάτια του κόσμου. Κι ας μην ξεχνάμε ότι θα υπάρξουν και καλοθελητές μέσα από την ίδια “παράταξη” που μπορεί να “διασπείρουν” ονόματα για εσωκομματική εκμετάλλευση.

Οι πληροφορίες  λένε ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν γνώστης των συνομιλιών αυτών, πριν ακόμη δημιοσιοποιηθούν. Και αναρωτιόμαστε, άκουσε τον παρακάτω διάλογο και δεν μπήκε στον κόπο να ψάξει, να βρει ποιος είναι ο “σάτυρος” εντός του κόμματός του και να τον απομακρύνει;

“Απολαύστε” τον άλλη μία φορά :

– Εγκέφαλος: Εχω ένα ………  17 χρόνων να σου φύγει το μυαλό, για το ξύλο που θέλει δεν φαντάζεσαι.

– Πρώην υπουργός: Εμφάνιση, φωτογραφία.

– Εγκέφαλος: Θα σ’ το στείλω τώρα… Πώς το είδες;

– Πρώην υπουργός: Καλό, αλλά πολύ έκφυλο.

– Εγκέφαλος: Ρε …………., 17 χρόνων είναι.

– Πρώην υπουργός: Δεν είναι…

– Εγκέφαλος: Ακούς τι σου λέω εγώ; Πάει σχολείο.

– Πρώην υπουργός: Καλό είναι.

– Εγκέφαλος: Τέτοια …………… δεν έχω κάνει. Τώρα είναι στη ……………..  με τον πατέρα και τη μάνα της, μόλις γυρίσει θα το κανονίσουμε να κλείσεις ένα δωματιάκι να μας επισκεφτεί.

Δηλαδή ο Πρωθυπουργός δεν νιώθει ντροπή γι αυτό ; Δεν οργίζεται ; Τι περιμένει για τον βγάλει στη “σέντρα” και να τον απομακρύνει ; Ταυτίζεται και ο ίδιος με τέτοια στοιχεία ; Και τα υπόλοιπα στελέχη της Ν.Δ τι κάνουν; Αφήνουν τον κόσμο να φαντάζεται ποιος μπορεί να είναι αυτός ο “αχρείος” και να παίρνει η “μπάλα ” και τους ίδιους; Διότι όσο δεν αποκαλύπτεται ποιος είναι και δεν το διώχνουν με τις κλωτσιές, όλοι είναι εν δυνάμει ύποπτοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ….

    1. Δεν ήταν και υπουργός και δήμαρχος και δεν ήταν προσωπικό του γεννημένου κουρασμένου αλλά του σαμαρά.

Comments are closed.